Šta je novo?

a64, ultimativna memorija...?

Posto ste se fino porazgovarali, i posto sam procitao 2 strane postova, tipa "ja cu da narucim ovo" , "imas na .de za xxxeura" i slicno... Ja bih zamolio nekog od vas, ko je imao prilike da izmenja dosta memorija DOSTUPNIH na NASEM trzistu ili je cuo.procitao/video da je neka memorija dobra i stabilna kod o/c mogucnosti, izlista onako od recimo broja 1 do 5, ime proizvodjacha, oznaku, chipove koje ima na sebi, i neku okvirnu cenu... Hvala unapred :d

byMaX je napisao(la):
E, mojne da mi pljujete po Corsairu. 245, 1T, 2-2-2-5. Jel si cuo Care! 2T ide 310, 2.5-4-4-8. Verujem da na isti fsb može i 1T ali CAS3...

istestiraj i sam razliku, ali koliko sam video, razlika izmedju cas2.5 i 3 je mnogo manja nego kad je cas 2

byMaX je napisao(la):
E, mojne da mi pljujete po Corsairu. 245, 1T, 2-2-2-5. Jel si cuo Care! 2T ide 310, 2.5-4-4-8. Verujem da na isti fsb može i 1T ali CAS3...

Rezultati koje postize corsair su veoma dobri,ali Gskill Pc4800 La 330 2.5-3-3-6 1T.Verujem da malo koja memorija na trzistu ima takve skorove(ako ima uopste),i zato je sa razlogom car i ja hvalimo..

byMaX je napisao(la):
Ti i dalje ne znas da namestis plocu, i posle mesec i po dana dana...oni necelobrojni delioci za memoriju te ubise... tako da verujem da ta memorija radi na nekih 280 MHz...

DFI + G-Skill rulez !

monteboy je napisao(la):
DFI + G-Skill rulez !
Now, there's a man koji zna sta valja... 😉

😀😀

Nazad
Vrh Dno