Šta je novo?

A64 O/c

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Optimus Prime je napisao(la):
Na taj nacin cu samo izbeci komentare jos jedog hejtera,sto je lepo cuti.BTW,jedina stvar koju ste vi uspeli je ta da ste sebe u nesto ubedili,plus jos par ljudi pride,sto je totalno zanemarljivo.
Ta opcija mi ne pada na pamet,niti cu ikada tako nesto uraditi.Covek koji je kriv bi mozda to uradio,a ja to nisam,niti se tako osecam, te to mozes smatrati pustom zeljom.
1. Dokazan si lazov, 2x si uhvacen u lazi.
2. Proslu lagariju si Monteboy-u, ako se dobro secam, i priznao na PM tj priznao si da si pogresio,
3. Nema mi sta sebe ili druge da ubedjujemo da si ti LAZOV! Decko nesrecni, TI si nas ubedio da si ti lazov, niko drugi,
4. Koliko to jos covek mora da laze da bi sebi priznao da laze, gde su granice ovog tvog bescasca!?
5. Ovo jeste najbolji domaci IT forum zahvaljujuci cinjenici da su u proslosti ljudi poput tebe bili trajno banovani za mnogo manje gluposti a sad si nasao da *eres po drugima koji su te na njemu i sacuvali. Tebe treba trajno banovati.

ps.
Monti i Vule> domaci zadatak> pogledajte nalo sta ste pisali u onom tredu posle provaljivanja ovog nesrecnika.
Monti tvoja lista ce ovakvom "uredjivackom politikom" uskoro izgubiti svaki kredibilitet!

Poslednja izmena:
Protiv aktuelnih rezultata se nema sta reci zbog toga ne vidim razloga za ikakvo iskljucenje Optimus'a.

Nemora niko da ga voli ali brate ostanimo malo realni i dozvolimo covjeku da sacuva obraz.

Marti Misterija je napisao(la):
1. Dokazan si lazov, 2x si uhvacen u lazi.
2. Proslu lagariju si Monteboy-u, ako se dobro secam, i priznao na PM tj priznao si da si pogresio,
3. Nema mi sta sebe ili druge da ubedjujemo da si ti LAZOV! Decko nesrecni, TI si nas ubedio da si ti lazov, niko drugi,
4. Koliko to jos covek mora da laze da bi sebi priznao da laze, gde su granice ovog tvog bescasca!?
5. Ovo jeste najbolji domaci IT forum zahvaljujuci cinjenici da su u proslosti ljudi poput tebe bili trajno banovani za mnogo manje gluposti a sad si nasao da *eres po drugima koji su te na njemu i sacuvali. Tebe treba trajno banovati.

ps.
Monti i Vule> domaci zadatak> pogledajte nalo sta ste pisali u onom tredu posle provaljivanja ovog nesrecnika.
Monti tvoja lista ce ovakvom "uredjivackom politikom" uskoro izgubiti svaki kredibilitet!

Sreca moja sto ti ne odlucujes o mojoj listi nego siroka masa ovog foruma.
Sto se mene tice ovi njegovi rezultati su validni vise nego mnogi rezultati koje su drugi objavljevali mjesecima ranije gdje nije bilo adekvatnih mogucnisti validacije tako da moja uredjivacka politika se striktno drzi verifikacije rezultata a ne zavisi od toga koliko koga simpatisem. Onda sam Optimusa izbrisao iz lista sada ga sa punim pravom postavljam ponovo !

Na to ga sve vreme i pozivam.
Ali, ne moze sacuvati obraz onaj ko ga nema 🙂
Thread closed.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno