Šta je novo?

A64 O/c

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Optimus Prime

Slavan
Učlanjen(a)
31.05.2004
Poena
349
Dakle kao sto sam ranije obecao,postujem (verifikovane) rezultate i pokazujem svima da je ona sacica ljudi koji su me prozivali i napadali pogresila,tj.da su sve njihove optuzbe na moj racun smesne i netacne,a verujem da su i oni svesni toga,no morali su da se uhvate za nesto.Necu se mnogo osvrtati na njih,posto oni nisu bitni u ovoj prici,niti sam ja ovde zbog njih.Mnogo je bitniji krug ljudi koje sam upoznao ovde i sprijateljio se sa njima,i zbog kojih ja nikada ne bi napustio ovo mesto,a verujem da ce se oni prepoznati 🙂 Otuda i moja odluka da ostanem ovde,u najboljoj o/c zajednici kod nas,a i sire. No,da predjem na stvar.

1.Prvo ide o/c A64
Verifikacija:http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=6684
2.Sandra memory bandwitch preko 8000MB/s
3.Zatim frekvencija memorije
4.I na kraju SuperPI skor 31sec naravno sa checksum verifikacijom

Eto, dosta vrhunskih skorova na jednom mestu,ali to je i ono sto sam obecao.BTW,imam neki osecaj da ce danas pojedinci biti veoma ljuti :beat: 😀
Poz.

Prilozi

• cpuz_cpu.gif
    cpuz_cpu.gif
    19.3 KB · Pregleda: 369
  • optimussandra.gif
    optimussandra.gif
    36.2 KB · Pregleda: 337
  • gskill.gif
    gskill.gif
    16.2 KB · Pregleda: 310
  • optimusprime.gif
    optimusprime.gif
    21.9 KB · Pregleda: 327
Poslednja izmena:
Vule je napisao(la):
E sad lepo to stavi OVDE i OVDE i to je to.
Ma ok,to je najmanji problem 🙂

Vule je napisao(la):
P.S. A 3D Markovi? 😉
Ocekuj ih uskoro,ostaje mi da okacim to,kao i verifikaciju mog AthlonXP SuperPI rezultata,cisto da odagnam svaku sumlju 🙂

O.T. CPU-Z konacno racuna ispravno mem. delilac 😉

Ha ha ha ha ha -> loodilooooo !!!!!!! :banana:

Svaka cast , legendo!
kako sam samo mogao sumnjat u tebe ?????? :wall:

Istina je spora ali dostizna ........ 😉

Odma te veceras stavljam na SuperPI listu 😛

Sto se tice ljudi koje si pomenuo koristicu izreku jedne od njih :
"Bolje da se sakriju u misiju rupu dok se prasina ne spusti" , jer vuna je vuna i zna se gdje joj je mjesto

Poz.....

Poslednja izmena:
A što su sve sličice cropovane?

Poslednja izmena:
Vule je napisao(la):
A zasto brisete postove ljudi koji mu cestitaju? Ovo prvi put vidim...

No comment.
Da,stvarno :trust: Pa, well done again 🙂

monteboy je napisao(la):
Svaka cast , legendo!
kako sam samo mogao sumnjat u tebe ?????? :wall:

Istina je spora ali dostizna ........ 😉

Odma te veceras stavljam na SuperPI listu 😛
🙂

Heinz je napisao(la):
A što su sve sličice cropovane?
Pogledaj malo atacmente drugih ljudi i videces da dosta njih isto kaci kropovane slike,te ne vidim nista neuobicajeno u tome.Verifikacija je tu,tako da ne znam cemu pitanje.BTW,zar nisi imao za nesto pametnije da se uhvatis?No dobro u odsustvu bilo cega,moras za nesto.Uostalom,kada budes postigao neki skor koji je vredan paznje javi se,kako bi razgovarali na ravnopravnoj osnovi,a ovako..
Vule je napisao(la):
A zasto brisete postove ljudi koji mu cestitaju? Ovo prvi put vidim...

No comment.
Dobro pitanje vule,no mislim da istina ponekad boli..
illidan je napisao(la):
Da,stvarno :trust: Pa, well done again 🙂
😉

Poslednja izmena:
Evo cestitke na nevidjeno :d :d :d
Nisam ni gledao slicice, ali verujem coveku 😉
Ipak nas ovde jos ima koji bi da se makar malo pribilize THE WORLD FINEST :smoke:
Nikako da pribavim sve neophodno :wall: :wall: :wall: , ali nadam se uskoro (mozda vam jednom i ispricam "Putesestvije moje") ce sve leci na svoje mesto a onda....
(pa sad idu fanfare)
"Crownles will again be king" :-devil-:
Nedam nikome titulu AthlonXP pa neka gore komponente
That's for the record!!!

Svaka cast Optimuse :banana:

djuka007 je napisao(la):
Nedam nikome titulu AthlonXP pa neka gore komponente

Jos uvijek cekam tvoj SuperPI rezultat , ima jos mjesta u Athlon XP listi 😉

Poslednja izmena:
Ej Optimuse ja ti se divim zbog pojedinih stvari.

Prosli put smo te lepo uhvatili da lazes, cak smo to i naucno dokazali. Znaci oni rezultati koje si postovao nisu tacni , uradio si ih na fotoshopu ili si ih prepisao odnekud. Ti i dalje tvrdis da su optuzbe smesne i netacne kao ,nisi nas lagao a?
Bas si smeshan covek. Javljas se posle mesec dana sa nekim levim rezultatima koji nemaju veze sa onima prethodnim, chak su slabiji i ti ochekujes da sad kazemo "izvini sto ti nismo verovali", pa koje su to optuzbe smesne i netacne ? Po tebi , ti ovim postom dokazujes tvoju nevinost u vezi onih rezultata , kao ono sad bi trebali da mi verujete, a po meni dokazujes suprotno.
Eh, da rezultati su ti bash vrhunski, :beat:

Thanks no i ako obrisu ponovo tvoj post to onome ko to cini stoji na casti(ili necasti).
ma ne kontam ih shto brishu pohvale shta nesmemo da pohvalimo dobar rezultat
kad su svi bacali drvlje i kamenje na tebe onda se nisu trudili da brishu

Optimus Prime je napisao(la):
Verujem da tebi nije lako i razumem te,no hvala bogu sto nisam hejter i sto to nikada necu biti.Ti si sa takvim stavom sam sebi kazna,te ja necu uopste da se zestim na gluposti i provokacije koje kazes,zbog cega si uostalom i postovao..

Pateticno.Kojim se ti pravom javljas.Od tog smesnog broja postova koje imas ni jedan nije u o/c sobi,ne racunajuci flejmove i spamove koje si napisao.Jedva cekam da okacis bilo koji tvoj rezultat,pa da vidimo sta je to vrhunsko i ko ce kome da se smeje..

Opti , pusti bre vunu ! ne zamaraj se snjim

pogledaj OVDJE

Poz....

monteboy je napisao(la):
Opti , pusti bre vunu ! ne zamaraj se snjim

pogledaj OVDJE

Poz....
Upravo sam pogledao monti 🙂 proud to be there 😉
Poz.

Neka budem i vuna , vazno je da nisam ovca 😀

Jel dokazao nechim da nas nije lagao? Nije.

Sad ispada ja ga provociram i lupam gluposti kad ga podsecam na to. :eyebrows:

Mislim, kako te bre nije sramota da se ponovo pojavis na ovom forumu.
Ti si 1. lik koga cu ja staviti na ignore zato sto si dokazani lazov, a od toga se oprati ne moze 😉

10x bi ti bolje bilo da si se ponovo registrovao, ovako, ne samo da ces biti upamcen kao lazov vec i kao jos ponesto.

Poslednja izmena:
Lagao jeste prvi put, mlad je i zeleo je da bude primecen.
Uzeo je dobru mashinu i mislim da su rezultati pravi.

Cestitam od srca, i pamet u glavu, sinko.
Znam da neces vise lagati, naucio si skolu, ali ti je malo tesko da kazes izvini.
Dobro de, i to ide sa godinama.

Jedna istina (?) u moru laži i kao "super, ok je, sad si baja"? Ma bre Srbija do Tokija...

Ej bre ova deca imaju djon umesto obraza, trebao je ipak da radi katran i perje!

A Vule i Monteboy bolje bi vam bilo da su vam pertle malo duze, tesko da vas iko izvadi🙂.

Ae optimuse pali na neki drugi forum ovde si dokazao kakav si OC guru!

jaksa je napisao(la):
Ti si 1. lik koga cu ja staviti na ignore zato sto si dokazani lazov, a od toga se oprati ne moze 😉
Slobodno to uradi,cak ti je ideja odlicna kad malo bolje razmislim.Na taj nacin cu samo izbeci komentare jos jedog hejtera,sto je lepo cuti.BTW,jedina stvar koju ste vi uspeli je ta da ste sebe u nesto ubedili,plus jos par ljudi pride,sto je totalno zanemarljivo.
jaksa je napisao(la):
10x bi ti bolje bilo da si se ponovo registrovao, ovako, ne samo da ces biti upamcen kao lazov vec i kao jos ponesto.
Ta opcija mi ne pada na pamet,niti cu ikada tako nesto uraditi.Covek koji je kriv bi mozda to uradio,a ja to nisam,niti se tako osecam, te to mozes smatrati pustom zeljom.BTW,od kada sam na forumu nisam (srecom) uopste imao kontakta sa tobom,tako da se to moze nastaviti i ubuduce,a cudi me i sama pomisao da mi je uopste stalo do tvog misljenja,kao i male grupice dezurnih hejtera..

Poslednja izmena od urednika:
simpson H je napisao(la):
A Vule i Monteboy bolje bi vam bilo da su vam pertle malo duze, tesko da vas iko izvadi

Odakle mene neko da izvadi? Kakve pertle? WTF? :zgran:

@lazov
U, sad si mi sve rekao 😀
Lm, cao.

PS
Inace, toliko sam se smejao da sam greskom kliknuo na edit umesto quote, samo da se zna, u gornjem postu nista nije edit by jaksa. Molim da me se ne razapne na krst zbog toga, ja bar ne lazem okolo 😀

jaksa je napisao(la):
Molim da me se ne razapne na krst zbog toga, ja bar ne lazem okolo 😀
Ma da,ti samo smaras i spamujes.To mu nekako dodje na bolje..
Bane® je napisao(la):
Jedna istina (?) u moru laži i kao "super, ok je, sad si baja"? Ma bre Srbija do Tokija...
Uuu,koja sinhronizovana akcija moderatora,sve ste rekli i to u jednom minutu.Otkud ti ideja da mi treba nesto od tebe,ne daj boze neka pohvala ili slicno.

Ej bre ova deca imaju djon umesto obraza, trebao je ipak da radi katran i perje!

Kao prvo nisam dete i nemoj pricati napamet posto me nikada nisi vide😵no o katranu i perju ostavi za malu decu da im pricas to za laku noc..

A Vule i Monteboy bolje bi vam bilo da su vam pertle malo duze, tesko da vas iko izvadi🙂.
Sta je ovo,pokusaj da zastrasis sve one koji se ne slazu sa tobom?Smesno zaista..
Ae optimuse pali na neki drugi forum ovde si dokazao kakav si OC guru!
Neces ti da mi kazes da palim,niti sta da radim..

Poslednja izmena:
Ae nek ga neko banuje vec jednom 🙂

Moderatorski klan se trese (od smeha 😀 )

Inace, ovde su ti se svi obratili kao (tesko mi je to reci: dobronamerni) clanovi foruma.
Poenta: ne blamiraj se vise.

Pozdrav, do odrastanja 😉

driver je napisao(la):
Ae nek ga neko banuje vec jednom 🙂

Zasto sad? Ustvari, zasto uopste? Desilo se to da je bio isprovociran, malo je pozurio, izleteo se, priznao je to. Priznao je i da je pogresio. Sad se "vratio", ima super makinu, verifikaciju, odlican rezultat i to je to.

Ajde malo da iskuliramo sa ovim, neko ce zestoko da se naljuti/posvadja, a to nam ne treba.

I dosta bre vise sa tim "pretnjama", znate, veoma je lako biti baja na tastaturi... Pogotovo kad neko ima privilegije koje drugi nemaju...

Oni su zli!
Njima Optimus smeta da bi ispunili svoj zaverenicki plan, a to je
nagovaranje korisnika da drze svoje masine na defaltu.

😀

Vule, kažeš da nekoga treba da zadržimo zato što ima dobru mašinu, bez obzira na to šta se dešava u njegovoj glavi. Odlično ti je rezonovanje, forum pod tvojom upravom bi trajao do podne, pre no što bi se raspao...

Bane® je napisao(la):
Vule, kažeš da nekoga treba da zadržimo zato što ima dobru mašinu, bez obzira na to šta se dešava u njegovoj glavi. Odlično ti je rezonovanje, forum pod tvojom upravom bi trajao do podne, pre no što bi se raspao...

Ne, ne zbog toga. Jednostavno, mogli ste onda da ga banujete, ali je sve ostalo otvoreno. I njegov status i njegovi rezultati... Sad se sve zna, mislim da sad jednostavno nema nikakvog razloga za tako nesto. Mislim, mozete vi naravno da radite sta hocete, ali opet kazem... Mozda sad vise i nema toliko razloga...

Sto se mene tice, on mi je dosta pomogao u izboru nekih stvai, bio je od velike koristi i mislim da bi vredelo da ga ostavite na forumu, zna dosta stvari, moze mnogima da pomogne... Naravno, ukoliko se ovakve (onakve, ustvari) stvari vise nikad ne ponove. A mislim da je i on shvatio sta je prosli put uradio...

P.S. "Forum pod mojom upravom" 😀 To bi bilo interesantno :crash:

Pozdrav!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno