Šta je novo?

A600 Small Case Fix

• Začetnik teme Začetnik teme zzarko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

zzarko

Čuven
Učlanjen(a)
13.10.2003
Poena
715
Pošto me jako nervira što su oni zupci na kućištu A600 uglavnom polomljeni, naročito onaj kod floppy-ja, rešio sam da napravim malu modifikaciju. Prvo, na gornjoj strani kućišta, u ćošku kod flopija sam dodao malo plastike pištoljem za plastiku:
A600-1.JPG
Na donjem delu kućišta sam probušio rupu i odstranio malo plastike:
A600-2.JPG
A sa druge strane sam većom burgijom napravio širi otvor u koga može da uđe glava šrafa:
A600-3.JPG
Sada A600 može da se lepo zatvori i da ne "landara"... 🙂

Poceo si da radis bravariju 🙂

Poceo si da radis bravariju 🙂
Eh, treba da vidiš kako sam sklopio kertridž za VIC 20 kojeg mi je jedan prodavac poslao poštom zapakovanog samo u novine... Kutija je unutra bila izlomljena na jedno 20-30 komadića. Prava 3D slagalica, trebalo mi je prilično vremena da utvrdim gde je svaki komadić išao, ali sam ga sklopio 🙂

Ne znam cime si lepio ali se meni odlicno pokazali ovi super lepkovi. Drzi stvarno neverovatno dobro i jako. Cak sam neke isa konektore sekao i lepio da bih dobio duzinu za amigin expansion.
Za ovakve nadogradnja poput ove na kucistu amige 600 mislim da je bolje koristiti dvokomponentne lepkove ,mase ,za nadogradnju obicno ih ima u duplom spricu gde obe komponente izlaze zajedno.

Nazad
Vrh Dno