Šta je novo?

A6+ ili S7

• Začetnik teme Začetnik teme blue
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

blue

Čuven
Učlanjen(a)
12.03.2002
Poena
785
Pošto u Gigatronu ima akcija na Samsung telefone, 5ooo popust po uređaju, razmišljam da uzmem ženi A6+ koji bi me u tom slučaju izašao 33000 dinara. E sad, telefon sam par putao čačkao što u prodavnicama, što u MTS poslovnicama. Međutim, u svim tim objektima zbog odličnog osvetljena nisam mogao da proverim rad kamere pri slabijem osvetljenju. Zadni put sam se opekao sa Motorola Z2 Play telefonom, kod koga je kamera bila loša pri slabijem osvetljenju. To je ujedno bio i jedini fon koji sam ikad uzeo bez predhodne lične probe.

Žena trenutno koristi LeEco Le Max 2. Odličan fon sa očajnom baterijom (nešto poput S6). Ja mogu da joj dam moj stari S7 Duos (običan) ili da joj paazrim A6+. U prvom slučaju dobija kvalitetniju kameru ali gubi na veličini ekrana, a u drugom slučaju gubi na kvalitetu kamere ali dobija veći ekran (poput onog na Le Max 2) plus znatno lepši dizajn.

Ono što me zanima, znači, koliko je dobra kamera na A6+. U donosu na S7 može da na slikama prikaže Bokah efektaj jer ima dual kameru pozadi, a li me brine sumrak i slabije osvetljenje.

Upravo gledam, razlika bi bila 4000. Nije mnogo. Ne mogu da nađem koji je čipset na A7 upotrebljen.

Poslednja izmena:
Sad sam tek u dilemi. Upravo odgledah Pecinu recenziju uređaja. Na žalost, nigde nije spominjao slikanje pri smanjenom osvetljenju. Sa druge strane, tri kamere.

Ono što mi je smešno, da A7 ima čak slabiji čipset nego A6 Plus. Barem je GPU jedinica slabija. Na strani A7 su bolji ekran (rezolucija), više radne i storage memorije, i naravno 3 kamere.

Verovatno će se uzeti A7 preko MTS. Ženi 10. decembra ističe ugovor.

Nazad
Vrh Dno