Šta je novo?

A4 XL-747H Anti-Vibrate???

srk1

Cenjen
Učlanjen(a)
26.09.2009
Poena
151
Kupio sam laserski miš marke A4 XL-747H sa paukovom mrežom :D. Generalno sam zadovoljan istim, ulozeno dobijeno.
Zanima me ta anti-vibrate mogucnost!? Na kutiji pise da je poseduje, ali ja sam shvatio gledajuci par video klipova po netu da je to
zapravo dugme sa donje strane misa, koje kad podigneš miš, nije pritisnuto i miš ne radi i samim tim mu to dodje taj anti vibrate.
Kod mog miša ne postoji to dugme. Interesuju me vaša iskustva, da li vi imate to dugme i da li sam ja u pravu da je taj anti-vibrate zapravo samo do tog dugmena ili....?
Da li jos neko ima ovaj problem ili sam ja nesto pogresio. Dakle da li Vi imate to dugme ili ne, i da li taj anti vibrate funkcionice na osnovu tog dugmeta ili ne? :lupko:
Unapred hvala na odgovorima.........

Imam istog miša, kupljen pre nekih godinu i po i ima to dugme, nalazi se kod prednje leve teflonske stopice. U pravu si za funcionisanje Anti-Vibrate-a, radi pomoću tog dugmeta, možda je tvoj miš neka novija verzija koja ovo nema? Na tvom mestu ne bih se nešto preterano uzbudjivao oko nedostatka ovog feature-a, jer nema neku preteranu upotrebnu vrednost ova funkcija... a pogotovo ako si zadovoljan ostalim osobinama miša. Kod mene ionako to stoji na Disable.

Pa ne uzbudjujem se previse, mada volim da dobijem ono sto pise, a na kutiji ogromnim slovima na vise mesta pise anti-vibrate, a ja ga ne nadjoh :D Jbm li ga da l' je novija verzija, pise da je uvoz bio u julu ove godine :D

Zna li neko zasto mi prilikom paljenja kompa duze bootuje ploca (stoji duze slika ASUS) kad je ovaj mis ukljucen... Kasnije sve radi u najboljem redu ali me ovo nervira... Inace mis nema anti vibrate i ako stoji u natpisu.

danas mi je stigao mis, isto nema anti vibrate dugme, zvao sam 4 prodavnice da provere da li imaju ovaj model sa anti vibrate dugmetom svi su mi rekli da nema... kao sad je anti vibrate ugradjen u sam mis i neproizvodi se vise sa dugmicem :mad:
instalirao sam soft sto dolazi sa misom neki oscar ima razna podesavanja ali nigde ne vidim nesto vezano za anti vibrate da se podesi. ako neko provali u cemu je fora nek napise.
hvala unapred.

Desni klik na sistemsku ikonicu

e hvala puno, tu ima da se podesi anti vibrate on off i visina kad da se ukljuci.

Ja imam taj mis oko godinu i po,imam to anti vibrate dugme.Sa misem nisam nesto zadovojlan.Posle par meseci scroll mi ne radi.

Pokušaj da ga reklamiraš, garancija bi trebala da traje dve ili tri godine.
Ovaj miš mi izgleda kao zanimljiva alternativa za iste pare, samo bez tegića.

http://goo.gl/oDvY1

I ja imam ovaj mis, bez dugmeta za antivibrate, i ne mogu da nadjem opciju za ukljucivanje, pokusao sam sa desnim klikom ali nigde ne pise nista vezano za ovu opciju. Moze li malo bliza pomoc, gde se tacno nalazi?

EDIT nasao sam, za one koje nalete na isti problem, potrebno je da se skine noviji software sa a4 tech sajta, na onom koji stize uz mis nema ove opcije.

to nikakve veze sa vezom nema,imam isti mis i nemam to dugme...mis je perverzija

Sta ce vam taj anti vibrate ?

Vrh Dno