Imao sam i ja taj A4 tech, ali kada sam kupio Razer nije ni sluga tek sam posle video.
Mislio sam do tada da je Razer,Kone... samo trosenje para ljudi dodajte jos koji dinar i zaboravite A4
Jel moze preporuka za a4 tech misa 2000-2500 din, za svakodnevni rad, gaming?
Ovaj moj http://www.a4tech.com/product.asp?cid=1&scid=8&id=22 se izgulio sve, sigurno je star 7-8 godina.
Ma nije mi do tih shooting modova, treba mi mis, nego ima puno onih te x7, te Oscar, te V nesto, te ono te ovo, vidim da se za neke ljudi zale, za druge kazu da su ok, pa da znam sta da uzmem, a da se ne pokajem.Zanima me izmedju kojih da biram.
imam "mali" problem sa bloody misom, mis radi odlicno, ALI levi klik ima lufta (kao da lupa kad podizem prst sa njega), ne znam ima li jos kome da se desava nesto slicno? ne pravi probleme prilikom koristenja, ali mi "ispira mozak"!!! kad ga podignem i prodrmam rukom ima zvuk kao da je komad plastike otpao pa lupka... jako ruzan osecaj! da li ovako nesto moze da se reklamira?![]()
Meni stigao danas, isto se desava
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari