Šta je novo?

A4 opticki misevi i iskustva

A ja se ubi' da izbegnem reklamiranje....
Nego,Jaksa,kupi li mishonju?

jel ima opticki a4 track ball mis?
na sajtu su dva modela , ali mi se ne cine kao opticki. bar ne po oznaci .

Jaka Faca je napisao(la):
A ja se ubi' da izbegnem reklamiranje....
Nego,Jaksa,kupi li mishonju?

ma kad sam video koliko u adacom-u traze, doslo mi da extreme-u i msm-u sam platim oglas:D

danas bi trebalo.

Ma bre 2700 din. trazhe za istog misha,josh ima i onaj veci risiver.Ja sam na putu ka MSM zastao kod Ada com-a,chisto da pogledam cene.Prosto nisam mogao da verujem.Stvarno su drski i bezobrazni...Mogu da zamislim kako je ljudima koji su tamo pazarili,pa posle provalili koliko su ih odrali:rocket:

upravo kupljen, 1712din :)
(jos je u kutiji)

I kakvi su utisci posle 1h i 10min koriscenja? cheers

Ko je rekao da je uopste koriscen?:D
Cekam da odem kuci pa da lepo formiram baterije itd.
Nego, imaju oni i tastaturu+misa bezicne, opisane u poslednjem digitalu, za 2100+ dinara.

Da li je dovoljno puniti ga 2,5h , kao 1. punjenje?

:wave;

Meni je sasvim dovoljno 2,5h.Nisam merio,ali mi se chini da se napuni i pre.Jedino me zeza softver za proveru baterije(koliko je ostalo do kraja),pa bi bilo lepo kad bi ti izneo svoje utiske po pitanju istog.Koristim Win ME,mozhda je do OS-a,a mozhda je softver losh....
Inache,dobra je fora shto se puni preko kablica koji se kachi s' prednje strane misha,pa mishonju mozhesh nesmetano koristiti dok se puni(samo je tada "wire" mish).

Evo i mojih utisaka... za trajanje baterija jos ne znam, ali u svakom slucaju to mi i nije mnogo bitno jer imam nekoliko pari rezervnih, 2-3 nokia punjaca i NiMH punjaca... fenomenalno je sto koristi standardne AAA baterije...

oko misa, domet je solidan, kod mene bar 2-3 metra... toskic je malo kilav i ceo mis ipak deluje jeftinije od npr. M$ Optical Explorera, sto je i logicno... Za sada jedina stvar koja mi se ne svidja je sto mi je njegov softver deaktivirao M$ softver za explorera... Sve u svemu utisci su za sada pozitivni cheers

U "mouse proprties"-u,imash pod"settings" opciju "MS Inteli mouse compatible mod".Mozhda ti aktiviranje te opcije pomogne.

Jos utisaka... Izvukao sam onaj USB primo-predajnik iznad kompijutera i sada imam domet u krugu 5-6m cak i u drugim prostorijama... Super, ali sada se vec pitam koliko zraci ovo chudo :)

Oko one informacije o stanju baterije... ge se to nalazi, prvi put kada sam instalirao softver postojala je, ali je vise nema?!

Na ikonicu misha u "start-up"-u kliknesh desnim dugmetom misha,i na "check RF-mouse status" imashn "battery status",i grafichki i brojchano prikazan.Samo,kod mene stoji 20-ak sati 100%,a onda naglo pada,da bi,kada dodje do 30%,mishonja bio sasvim isparazhnjen.....

JOBAH je napisao(la):
Evo i mojih utisaka... za trajanje baterija jos ne znam, ali u svakom slucaju to mi i nije mnogo bitno jer imam nekoliko pari rezervnih, 2-3 nokia punjaca i NiMH punjaca... fenomenalno je sto koristi standardne AAA baterije...

oko misa, domet je solidan, kod mene bar 2-3 metra... toskic je malo kilav i ceo mis ipak deluje jeftinije od npr. M$ Optical Explorera, sto je i logicno... Za sada jedina stvar koja mi se ne svidja je sto mi je njegov softver deaktivirao M$ softver za explorera... Sve u svemu utisci su za sada pozitivni cheers

Slazem se.
Btw, mis savrseno radi i bez njihovog softvera.
Jes da izgleda i ponasa se kao jeftin mis, ali on to i jeste. Domet je sasvim ok, nisam merio precizno ali meni radi posao kada gledam film na tv.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusiju na temu ovog misha, zaista je dobar izbor za male pare.

Zavisi kome sta treba, komplet jako lepo izgleda, opisan je u poslednjem Digital!-u, meni je trebao samo sto bolji i jeftiniji mish.

bansek je napisao(la):
Nije li bolja varijanta za 45E onaj A4Tech komplet bezicni mis i tastatura?

chini mi se da taj mis nije opticki? Zato sam uzeo ovaj koji jeste... odlican je kada pustis film na racunaru u jednoj sobi a gledas ga na TVu u drugoj, sa misem u ruci :)

Optichki je i drugi mish,ali nema onu foru sa USB kablom za punjenje baterija.

!!!

Evo razloga za dizanje threada "iz mrtvih":

Da li vam se (vlasnicima rp1535) mish automatski gasi posle nekoliko minuta neaktivnosti?
Meni se cini da se je moj prvih par dana gasio, aktivirao bi se ponovo na pritisak tastera ili okret tockica, a sad stalno blinka.
Znaci, kad ga ostavim na miru, on prvo svetli, pa slabije svetli, pa jace blinka tj trepce, pa slabije trepce i tako danima.
Naravno da brze potrosi bateriju nego da je skroz ugasen.

Ajde molim vas, ko ga ima neka ga pogleda, da li se skroz gasi ili blinka pa da znam da li da ga reklamiram.

Mene uzasno nervira sto nema neki on-off prekidac... ovako mora da vadim baterije kad ga ne koristim...

Jovane, znaci isto trepce, uvek?
Nikad nije skroz iskljucen kao npr logitech zicni opticki usb mis kada je pc u standby?

Ne znam sta da ti kazem... evo sad sam ga prikljucio i gasi se posle desetak sec... a secam se da mi je pre recimo nedelju dana blinkovao... Mozda zavisi i od podloge ili napona baterija!?

Moj se gasi stalno posle 2 minuta (tako nesto), ali mi se jednom desilo da je treptao kao lud, pa kad sam ga malo pomerio onda je prestao, kao da je senzor stalno detektovao pokret. Moguce da je neka reflektivna podloga, pa da mu zasmeta.

Vrh Dno