<Mancha> je napisao(la):RFSOP-35 Optical Wireless. Samo mu formiraj baterije kako treba i neces imati zamerke. Dolazi uz 2 punjive baterije, puni se preko USB-a (dobija se kabl) ili punjacem za Nokiu. Precizniji je od bilo kog neoptickog misa koji sam probao, po konstrukciji i obliku lici malo na InteliMouse. Sto je najlepse jeftiniji je od drugih Optical only miseva.
<Mancha> je napisao(la):RFSOP-35 Optical Wireless. Samo mu formiraj baterije kako treba i neces imati zamerke. Dolazi uz 2 punjive baterije, puni se preko USB-a (dobija se kabl) ili punjacem za Nokiu. Precizniji je od bilo kog neoptickog misa koji sam probao, po konstrukciji i obliku lici malo na InteliMouse. Sto je najlepse jeftiniji je od drugih Optical only miseva.
jaksa je napisao(la):Da li bih mogao imati tog misha uz postojeceg usb logitech optical oem misa sa kablom, a a4 bih koristio samo kad gledam film na tv na jedno 4m od kompa.
Znaci, bili bi istovremeno prikljuceni, a za uobicajeni rad bih koristio logitecha.
Posto je?
:wave;
<Mancha> je napisao(la):1.5 Metar je kada je mis vodoravno, a sa blagim nagibom prednjeg dela na dole moze do 3m. (upravo izmereno)
Kabl od PS/2 do risivera je 1.5 metar.
JOBAH je napisao(la):Pa nije sve u naponu, ima neceg i u struji
Mene buni to sto ga na yu.golasi jedan tip oglasava kao USB/PS2 ?!
Jaka Faca je napisao(la):Poshto se ne bavim (besplatnim) rekalmiranjem komp. firmi,podatke sam ti bacio na p.m.
jaksa je napisao(la):hvala, vec video!
odoh da ga kupim...
1712 din
:wave;
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari