Šta je novo?

A3 Laserski Stampac!

obi_van

Čuven
Učlanjen(a)
11.02.2005
Poena
650
Pozdrav svima...

...ovako, treba nam za firmu laserski stampac, e sad, posto se u medjuvremenu pojavila potreba da se odstampa neki reklamni materijal u vidu sveskica kataloga, koverti i ostalog u svrhu nekog reklamnog materijala, a pomenuto se "fino" naplacuje u stamparijama, resili smo da vidimo koliko bi nas izasao neki kvalitetniji stampac. Dakle ono sto bi nam trebalo jeste laserski kolor stampac koji stampa kako A4 tako i na A3 formatu, u pitanju je takodje jedno 10k (verovatno i vise) stranica u koloru. Ko ima iskustva da da neki predlog kao i uput gde moze da se nnabavi kod nas nesto ovako neka javi. Hvala u napred na odgovoru!

HP CP5225, HP CP5225N (mreža), HP CP5225DN (dupleks i mreža). Cena orginalnog tonera 25.000 dinara za 7.000 strana. Naravno možeš da nabaviš i punjene.
Tražio sam za firmu multifunkciski A3, pa sam usput razmatrao ovaj i jednog Canona. Lično nisam nikad imao problema sa HP štampačima, osim sa jednim jeftinim.

Pozdrav svima...

...ovako, treba nam za firmu laserski stampac, e sad, posto se u medjuvremenu pojavila potreba da se odstampa neki reklamni materijal u vidu sveskica kataloga, koverti i ostalog u svrhu nekog reklamnog materijala, a pomenuto se "fino" naplacuje u stamparijama, resili smo da vidimo koliko bi nas izasao neki kvalitetniji stampac. Dakle ono sto bi nam trebalo jeste laserski kolor stampac koji stampa kako A4 tako i na A3 formatu, u pitanju je takodje jedno 10k (verovatno i vise) stranica u koloru. Ko ima iskustva da da neki predlog kao i uput gde moze da se nnabavi kod nas nesto ovako neka javi. Hvala u napred na odgovoru!

Hm mislim da ti nikad nece ispasti jeftinije da sam stampas navedene proizvode, i to na laserskom stampacu :) ako ti treba neki kontakt mogu da te uputim na neke ljude koji rade reklamni materijal. pusti PM

u programu koji ja radim ovo ti je najjeftinije od multifunkcionalnih masina.
Toner je deklarisan na 12000 strana kolori i 20000 crni ( 5% pokrivenosti )
al ovo ne moze da tera 10000 otisaka za dan nikako. To na mesecnom nivou.

MFP A3 TASKalfa 250ci
25/13 ppm A4/A3 in colour and B/W,
copy,print,scan,duplex st

a moja preporuka je nesto ozbiljnije tipa:

MFP A3 TASKalfa 500ci
40/19 ppm A4/A3 in colour, 50/25 ppm
A4/A3 in B/W, copy,print,scan,duplex

kertridzi 18000 kolor 25000 crni ( ispadne te malo jefinije po strani stampanje )

E sad sto se cena tice sa tonerom i obicnim poklopcem onaj prvi je neshto preko 410.000,00 din
dok je ovaj preporuceni duplo skuplji.

Stampanje u koloru i to jos na nestandardnom formatu ( nije A4 ) ti dodje kao golf na onim fensi terenima u odnosu na ostale sportove. I ukoliko ne zaradjujes na svakoj odstampanoj stranici da pokrijesh troskove repromaterijala a i svog vremena ne isplati se stampa nikako. Radije preporucujem neki hp A3 tipa 1220 ili slicno.

Nazad
Vrh Dno