Šta je novo?

A3 laser

daxyco

Čuven
Učlanjen(a)
24.06.2009
Poena
515
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Optički internet
Može li neko da mi preporuči crno beli laserski A3 štampač, što povoljnije?

Sta je za tebe povoljno? Al prvo odgovori sta stampas, iz kojeg programa. Jel moze polovan il mora nov i taj rad. Obim dnevne i mesecne predvidjene stampe. Jel pozeljna reciklaza il jok

Znam da može da se kupi za 2-3 hiljade evra štampač ali toliko nemam, s obzirom da a4 laser može da se nadje za stotinak evra, mislio sam da dam do 400-500. Stajao bi u kancelariji, eventualno neki projekat gradjevinski da se odštampa, ali ništa specijalno, za sve ozbiljnije stvari nosili bi smo dokumente u neku kopirnicu da se štampaju. U principi, zanima me koji su najjeftiniji, i koje su neke opcije do neke razumne cifre.

Znam da može da se kupi za 2-3 hiljade evra štampač ali toliko nemam, s obzirom da a4 laser može da se nadje za stotinak evra, mislio sam da dam do 400-500. Stajao bi u kancelariji, eventualno neki projekat gradjevinski da se odštampa, ali ništa specijalno, za sve ozbiljnije stvari nosili bi smo dokumente u neku kopirnicu da se štampaju. U principi, zanima me koji su najjeftiniji, i koje su neke opcije do neke razumne cifre.

Za "eventualno" se ne daje 500jura, al dobro to je tvoj novac.
Zasto bezis od inkjeta?

Nazad
Vrh Dno