Red Zmaja
Čuven
- Učlanjen(a)
- 27.03.2004
- Poena
- 620
Vreme je da se predje na novi soket, posto sam propustio AM3+ i FM1. E sad imam dilemu koji procesor da uzmem. Da li da uzmem A10 ili 750k. Zanima me koliko je dobra/losa grafika koja dolazi sa A10? Trenutno imam hd 3850 PCI 256 MB 256bit, koja mi je sasvim dovoljna za igre koje ja igram. E sad koliko je ta grafika koja dolazi sa A10 bolja ili losija od hd 3850? Trazio sam po netu, gledao testove i po tim testovima ispada da je bolja za klasu od hd 3850, ali mene zanima neko ko je koristio i ko moze da mi da informacije iz prve ruke. Planiram da uzmem memoriju na 1600 posto sam video da je razlika u 2 do 5 frejmova izmedju 1600 i 1800. Igre koje igram su HoMM III (to moze i na tetrisu), CS 1.6, LoL (tu me zanima koliko frejmova bi mogao dobiti), Dota, i Mass Effect 1 i 3 (2ku preskacem). Razlika u ceni ova dva procesora je oko 4k din. sto znaci 4 Gb rama vise ili manje.
I zanima me da li je 512 MB max koji mogu da dodelim integrisanoj grafici i da li je moguce vise i sta time dobijam?
I da li je moguce hladnjak sa AM2+ montirati na FM1, posto nemam poverenja u BOX hladnjake?
I zanima me da li je 512 MB max koji mogu da dodelim integrisanoj grafici i da li je moguce vise i sta time dobijam?
I da li je moguce hladnjak sa AM2+ montirati na FM1, posto nemam poverenja u BOX hladnjake?