Šta je novo?

A1 seckanje u razgovoru

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Goran N

Poznat
Učlanjen(a)
05.01.2025
Poena
25
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Optički internet
Imao sam yettel broj i prebacio ga u A1 mrežu 2021 godine cena paketa je bila ok i tu nemam zamerki do današnjeg dana ali od kako to uradih ljudi su počeli da mi se žale vrlo često kako me čuju kao da sam u bubnju sa čestim prekidima u komunikaciji.

Prvo sam mislio da je problem što često koristim slušalice tokom komunikacije ali pošto sam oduvek na premium klasi uređaja S21U, S22U, S23U, S26U pa sada iphone 17 pro (svi uredno kupljeni kod nas) postalo mi je baš nelogično da me zezaju uređaji ili signal jer sam u urbanoj sredini pokrivenu svim kako treba. Pa mi se razmišljanje okrenulo ka da li radi volte, softver podešavanja i slično ali to je bila glupava pretpostavka sa moje strane.

Sve dok pre par dana nisam kupio jedan A1 061 broj (esim) za neke ludorije sa 4g modemom i ono što mi je bilo fascinantno na istom uređaju yettel broj 1 crta signala dok a1 broj pun signal.

Da li je moguće da ima nekih *****avanja kada je broj prenešen? Jer više ne znam šta je u pitanju ali problem i dalje traje.

Da li su i jedan i drugi broj e-sim? Moguće je da je do kartice.
Prekide tokom razgovora A1 ima odavno. Traje neke 3-4 sec posle sve regularno. Mislim da je to pretezno na VoLTE.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno