Pozdrav svima. Koristim A1 kucni net skoro tri godine, u proteklih godinu dana javljaju se problemi u vidu visokog pinga, niskog downloada i uploada. Taj problem se javljao mozda jednom u dva meseca, sada u proteklih mesec dana svaki dan. Download zna da padne na 0, ali bukvalno 0.00 isti slucaj je i sa uploadom. Juce sam radio speed test, ping mi je bio u jednom momentu 1346. Ja sam sve ove testove snimio telefonom, slikao i sacuvao. Iz call centra su mi rekli da odnesem moj ruter kod njih u poslovnicu da ga oni dalje servisiraju i vide u cemu je problem. Odneo sam, dobio zamenski i novu karticu. Nije problem u ruteru, problem je u njihovoj mrezi koja je ******, bukvalno ne mogu da koristim internet. Hteo bih da vas pitam za neki savet, sta dalje da radim, za koji dan bi trebali da rese ovaj ruter i da me zovu da dodjem po njega. Ja bih najradije zeleo da raskinem ugovor sa njima, ali ne zelim da placam penale. Ova brzina koju trenutno isporucuju je cak ispod minimuma koju su oni naveli u ugovoru.