Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Marta meseca mi ističe ugovor, i već su me zvali iz prodaje. Nude 50% na neo super tokom cele ugovorne obaveze. Da li si nekome nudili nešto drugo, ili je ovo što nude trenutno najbolje?
12 meseci 1 dinar 12 meseci 50% popusta na mesečnu pretplatu, zahtev za prelazak broja podneti u mt:s nakon isteka ugovorene obaveze. Kada vam ističe ugovorena obaveza?

Meni istice u maju(Neo Surf), zvali su pre neki dan i nudili 30% za obnovu. Odbio, nisu vise zvali.

Brate @qobrex isto pitanje postavljaš a ljudi lepo napisali kad.
Pa lako je napisati ističe mi u maju ili u martu UO, ali kada tačno u maju ili martu? 01.05.? 31.05.? 30.03.? 07.03.? Da znamo da im kažemo kada da podnesu zahteve u druge mreže ako žele ponudu 12 meseci 1 dinar 12 meseci 50% popusta na mesečnu pretplatu...

Ja i ne zelim da ostanem u A1, najvise zbog lose pokrivenosti mreze. Verovatno cu preci u Yettel.

Poslednja izmena:
Da li je neko imao problem sa A1 karticom u CG ? Ne dozvoljava da se izabere mtel kao operater a mreža koji dozvoljava prilično lose radi ( spor net ).

Da li je neko imao problem sa A1 karticom u CG ? Ne dozvoljava da se izabere mtel kao operater a mreža koji dozvoljava prilično lose radi ( spor net ).
Tesko da ces uspeti na mtel da se vezes.Pogotovo posto je vlasnik MTS .To kod drugih operatera isto.Na nekoj moze ,na nekoj ne .Kao da su potpisani posebni ugovori

Ja i ne zelim da ostanem u A1, najvise zbog lose pokrivenosti mreze. Verovatno cu preci u Yettel.
Dobija se 50% popusta na mesečnu pretplatu 24 meseca kao novi korisnik Yettel mreže.

Ako su Vam najbitniji Digitalni Servisi, ( nažalost ? ), moraćete uzeti njihov najveći paket : Yettel Mobile XL.

Imam jedan A1 broj na pravno lice. Do sada sam uz njega uvek uzimao telefon, ali sada nikome od nas nije potreban telefon. Da li ima svrhe da pokrenem prebacivanje u Yettel, pa da tražim veći popust na paket?

Imam jedan A1 broj na pravno lice. Do sada sam uz njega uvek uzimao telefon, ali sada nikome od nas nije potreban telefon. Da li ima svrhe da pokrenem prebacivanje u Yettel, pa da tražim veći popust na paket?
Pokusaj, mozda i dobijes veci popust, pretpostavljam da ima druga sluzba zaduzena za pravne korisnike (sve zavisi koliko je velika firma i koliko imate broja kod A1).

Kod privatnih korisnika gledaju koliko su trosili i da li im se isplati da ostanes kod njih i da ti daju popust.

12 meseci 1 dinar 12 meseci 50% popusta na mesečnu pretplatu, zahtev za prelazak broja podneti u mt:s nakon isteka ugovorene obaveze. Kada vam ističe ugovorena obaveza?
Hvala na odgovoru. Meni ugovorna obaveza ističe 29.3.2026. kada je najbolje da se prijavim za prenos broja? Razmišljao sam da prvo pređem na prepaid

Hvala na odgovoru. Meni ugovorna obaveza ističe 29.3.2026. kada je najbolje da se prijavim za prenos broja? Razmišljao sam da prvo pređem na prepaid

Ako želiš da pređeš ili da ti ponude bolje uslove, prijaviš se dan nakon isteka ugovorne obaveze.

Da li neko ima problem da mu eracun ne stize? Prebacio sam tatu na a1 pre dva meseca i samo jedan racun je stigao poslednji i ovaj sada ne. Dobija sms i ima u aplikaciji ali na mejl ne stize, a dobro je sve podeseno ..

Na mail stize najkasnije,ako ti to nesto znaci. Pogledaj junk.

Znam i to, na mom drugom broju mi uredno stize na mejl ..

U profilu aplikacije pa imas izmeni email za dostavu. Pise li neka adresa tamo? Probaj ponovo ukucati istu,ko zna.

Probao iako je bila upisana vec, a i dobio sam jedan racun na mejl, videcu da pozovem da proverim s njima...

Dobija se 50% popusta na mesečnu pretplatu 24 meseca kao novi korisnik Yettel mreže.

Ako su Vam najbitniji Digitalni Servisi, ( nažalost ? ), moraćete uzeti njihov najveći paket : Yettel Mobile XL.
To se i ne isplati sa 50% popusta, jer je cena 7099 na koju ide popust. Šteta što ne nude svima 12m x 1din + 12m x 50% nego samo za obnovu ugovora.

A i neko reče da je i mts ukinuo sada ponudu 15m x 1din + 9m x puna cena. Tako da se isplati realno samo 12m x 1din + 12m x 50% u A1 cene ko hoće da ostane.

Hteo sam i ja u Yettel na najskuplji paket, ali kada sam čuo da nude samo 50% za one što prebacuju broj odustao sam.

Meni ugovor ističe 18. Marta, tako da ću sačekati i videti ako se išta novo pojavi do tada pa podnositi zahtev za prenos broja negde. Za sada me još uvek niko nije zvao.

Da li neko ima problem da mu eracun ne stize? Prebacio sam tatu na a1 pre dva meseca i samo jedan racun je stigao poslednji i ovaj sada ne. Dobija sms i ima u aplikaciji ali na mejl ne stize, a dobro je sve podeseno ..
Ako se broj koji koristi vodi na tebe,u jednom mejlu dobijas zbirni racun za oba broja.

30.03.2026. od 08:00am pa nadalje, otići u poslovnicu mt:s ili Yettel, podneti zahtev za prelazak kod njih ( to vi birate : prepaid ( dopuna ) ili pretplata ( postpaid ) ), međutim, da li će Vas A1 SRB zadržati kao korisnika, je pitanje, čudna im je politika poslovanja kada su im u pitanju trenutni korisnici koji žele da pređu kod : konkurenta / ili u drugu mrežu...

Najniža i najjeftinija ponuda za zadržavanje korisnika u A1 SRB mreži je čuvenih 12 meseci 1 dinar 12 meseci 50% popusta na mesečnu pretplatu za novi obnovljeni dvogodišnji ugovor ( Procenat ((%)) popusta za taj novi obnovljeni ugovor ( nekomercijalan ), iznosi 75% ).

To se i ne isplati sa 50% popusta, jer je cena 7099 na koju ide popust. Šteta što ne nude svima 12m x 1din + 12m x 50% nego samo za obnovu ugovora.

A i neko reče da je i mts ukinuo sada ponudu 15m x 1din + 9m x puna cena. Tako da se isplati realno samo 12m x 1din + 12m x 50% u A1 cene ko hoće da ostane.

Hteo sam i ja u Yettel na najskuplji paket, ali kada sam čuo da nude samo 50% za one što prebacuju broj odustao sam.

Meni ugovor ističe 18. Marta, tako da ću sačekati i videti ako se išta novo pojavi do tada pa podnositi zahtev za prenos broja negde. Za sada me još uvek niko nije zvao.
Trenutni pogodnosti / povoljnosti / benefiti se menjaju mesečno, tako da će se videti / čuti / znati, koja je koja, čija je čija ponuda tada trenutno aktuelna za nove i postojeće korisnike i šta je (najj)povoljnije za svakog korisnika te trenutne mreže koje koristi u datom trenutku.

Ističe mi mega plan uskoro prešao bi na Neosurf i telefon za keš,šta može da se dobije od popusta?

Zna li neko koju mrezu izabrati u francuskoj za roming internet?
Ranije je bio spisak na sajtu ali ga ne pronalazim

Bilo koju, nema vise ogranicenja, samo da radi.

Nije tačna informacija, ne znam iz kog razloga neko ovde širi dezinformacije.
MOZE i dalje 15×1 i 9x100% za brojeve koji se prenose iz A1 Mts.
Jedina razlika koju sam ja primetio , u novembru kad su dva broja prebačena iz A1 u Mts da je moglo bilo koja tarifa, još su postojale Morava i Soko tarife, i one senior itd.
Sad moze 15 meseci po dinar, samo ove nove 5Ica tarife bilo koja. Za ekonomik, bit i senior tarifu ide 3 meseca po dinar a 21 puna cena.
Malo im to čudno 3 pa 15 meseci ali tako je
Mada me nebi čudilo da u nekoj poslovnici kažu do može 15 meseci na sve tarife. 😀

Ako A1 nudi za ostanak 50% na 2 godine to je opet bolja ponuda i cena od mts. Dajem primer, recimo ekvivalent paketu Neo super gde trenutno daju neograničeno gb na 5 mreži je Petica XL, može i Petica L od 400 gb i 6gb rominga ali obe ispadnu skuplje sa tih 15 po dinar i ostatak puna cena.
Ekvivalent Neo 30 paketu je Petica S gde nema ništa u romingu, 5 s ima 50 gb a Neo 30 samo 30 gb neta +9 meseci neograničeno na 5g. Tu je cena skoro ista.
Ja to ne bih prihvatao bez makar 18 ili 20 po dinar a vi kako hoćete.

Ako A1 nudi za ostanak 50% na 2 godine to je opet bolja ponuda i cena od mts. Dajem primer, recimo ekvivalent paketu Neo super gde trenutno daju neograničeno gb na 5 mreži je Petica XL, može i Petica L od 400 gb i 6gb rominga ali obe ispadnu skuplje sa tih 15 po dinar i ostatak puna cena.
Ekvivalent Neo 30 paketu je Petica S gde nema ništa u romingu, 5 s ima 50 gb a Neo 30 samo 30 gb neta +9 meseci neograničeno na 5g. Tu je cena skoro ista.
Ja to ne bih prihvatao bez makar 18 ili 20 po dinar a vi kako hoćete.
Treba imati u vidu da ni na Neo Super nije neogranicen internet tokom cele ugovorne obaveze već samo tokom prvih 12 meseci (posle je 100 GB po punoj brzini), dok je kod MTS-a 400 GB svakog meseca u Petica L paketu.

Neo super sa 50% popusta bi bio 1500 RSD mesečno, dok bi petica L bila oko 1575 RSD mesečno, tako da su cene slične, sa tim da MTS ima prednost u drugoj godini jer imas 400 GB neta po punoj brzini naspram 100 GB u A1.

Nazad
Vrh Dno