Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

U Yettelu stalno nude 50% popusta na tarifu bez obzira da li si novi ili stari korisnik dok u A1 skinu 300 din. i to je to (isto je pitao agenta,radnika u prodavnici ili kontakt centar). I sam bih voleo da ostanem u A1 ali su mi cene za obnovu ugovora previsoke. Pored toga,vec su me jednom pustili bez bilo kakve ponude. Verujem da ce tako biti i ovog puta.

Nije tačno da Yettel nudi 50% za stare korisnike. Moraš da podneseš zahtev za prenos ili za prebacivanje na pripejd da bi dobio tu ponudu.
Moj savet ti je da podneseš zahtev za prenos u Yettel, pa ako te pozovu, dobro je, ako te ne pozovu ionako si se nameračio na Yettel.
Samo je malo smaranje, moraš prvo na pripejd, pa onda čekaš tri dana, pa prihvatiš ponudu u aplikaciji

A1 ne zove i ne nudi 50% prilikom podnetog zahteva za prenos u drugu mrezu, vec te puste lagano.
50% nude samo kada se dolazi u mrezu.
Bar je tako bilo pre 2 god, ne znam da li se promenila ta praksa.

Meni jedan broj pustili, za drugi od zene su zvali kad sam podneo sa prenos i ponudili i to odlicnu cenu :)

A1 ne zove i ne nudi 50% prilikom podnetog zahteva za prenos u drugu mrezu, vec te puste lagano.
50% nude samo kada se dolazi u mrezu.
Bar je tako bilo pre 2 god, ne znam da li se promenila ta praksa.
mozda kod tebe, prosle godine maja sam zadrzan, podneo zahtev za yettel da predjem a imao sam mocnu tarifu, i dobih neo neo sa 50%, sve zavisi kako kome

Pisao sam, 3 meseca 1 din, ostalo 50% neo super, sreca pa je zenin, ja dobio bolju ponudu u mts, i bolju mrezu imam, u a1 uvek bio nedostupan.

Jedno pitanje, nisam u A1 mreži i nisam siguran kako se gleda ponuda paketa uz telefon..
Ako sam odabrao parametre kao na slici, da li mi je mesečna rata telefon+paket 7800,
Ili telefon 7800 + paket 3000=10.800?
Hvala

Prilozi

• Screenshot_20250722-132815_Opera.png
    Screenshot_20250722-132815_Opera.png
    120.5 KB · Pregleda: 84
10.800

Kolega iz kancelarije je uspeo da dobije 12 meseci po dinar i ostalih 12 sa 50% popusta, na tarifu NEO Ultra.
Prethodno je podneo zahtev za prelazak u Yettel. Nije prošlo sat vremena i zvali ga iz A1.
Ovakvim ugovorom je prosečna cena paketa 1000 RSD mesečno.

Na A1 uopšte ne dobijam sms obaveštenja za nepogode, vrućine, imam dva broja i ni na jedan ne stiže

Kolega iz kancelarije je uspeo da dobije 12 meseci po dinar i ostalih 12 sa 50% popusta, na tarifu NEO Ultra.
Prethodno je podneo zahtev za prelazak u Yettel. Nije prošlo sat vremena i zvali ga iz A1.
Ovakvim ugovorom je prosečna cena paketa 1000 RSD mesečno.
Uf kad bi i ja mogao to da izboksujem, uskoro mi ističe NEO NEO na 50%

Ni ne znam da sms ima spam folder.

Kako sam onda ja dobio dok sam bio u Grčkoj? Kako oni određuju lokalizaciju, da li na osnovu baznih stanica na koje sam nakačen?
Da, verovatno su registrovali poslednju BS na kojoj si bio u Srbiji, meni je na primer 8. jula stiglo upozorenje na oluju kad sam bio u BG a u ostalim delovima Srbije nije stiglo to upozorenje

Ko zna šta je u pitanju, mojoj ženi danas stigle dve sms poruke sa upozorenjem, meni nijedna, ceo dan smo kući, zajedno. A1.

Juce sam bio u Nisu i stigle su mi porukena A1 a na mts mi nisu stigle

Nazad
Vrh Dno