Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Danas uplatio online a1 400 dinara kredita i nije mi leglo a skinuli mi 400 dinara sa kartice neka greska na kraju nije lepo konektovano, morao sam u menjacnici da uplatim, mogu da se oprostim od 400 dinara.
Prigovor i nadoknadice

Danas uplatio online a1 400 dinara kredita i nije mi leglo a skinuli mi 400 dinara sa kartice neka greska na kraju nije lepo konektovano, morao sam u menjacnici da uplatim, mogu da se oprostim od 400 dinara.
Пошаљи им на мејл доказ о уплати. Оператери враћају те паре, или ће банка сама ако нису легле на рачун оператера вратити после неког времена ја мсм

Пошаљи им на мејл доказ о уплати. Оператери враћају те паре, или ће банка сама ако нису легле на рачун оператера вратити после неког времена ја мсм
Pošto je opšti haos u A1, iako u poslovnici kažu da je sve u redu, duplo mi skinuli sa kartice za račun. Na koji mail se šalje zahtev?
Liči mi kao da su pod nekim DDOS napadom.

Piši im preko neke društvene mreže ili kontakt forme, napiši da ti se pripejd dopuna nije lepo proknjižila, možeš odmah da im pošalješ prve 4 i poslednje 4 cifre kartice (jer to traže kao dokaz) i nakon provere ručno će ti prebaciti dopunu na račun.

Pošto uskoro planiram da pređem u A1 gledao sam cene paketa, mislio sam da uzmem Neo Neo koji je bio 4000 din. sa uređajem + cena uređaja pre nekoliko dana, sada je 4404 din, ne znam da li je samo ta tarifa poskupela ili su poskupele sve tarife u A1?

sem neo 24 tarifa, koje su u odnosu na neo23 i ponude iz januara i februra vec objavljene sa uvecanjem, od pocetka marta.

Neo24&Netflix 2199 bez telefona
Neo24&Joy sa dodatnim giga za drustvene mreze, bez deezera, 2199 bez telefona
Neo24&Travel 2199 bez telefona

Druge dve su pre marta bile 1899, Netflix je samo marketinski trik jer se dobija Netflix srednji paket do kraja godine; umesto da ponude basic paket na 2 godine.
Sto bi neko presao u A1 zbog 8 meseci free netflixa. Basic paket je 4.99 evra

Preneo broj pre 20 dana , aktivirao besplatan mesecni plan. U petak zvali sa nekog broja 060, i zena nudi prvu godinu dana NeoSurf po 750 a druga godina 1750. Kad sam rekao da je to mnogo, kaze nije paket taj kosta 2200. Reko nije tako , ona nesto pogleda i pita jer imam da prenesem neki broj u A1 i onda ce NeoSurf biti svih 24 meseca po 750 dinara. Vracao se sa posla neka guzva , pripupitah a ovaj prvi broj sta na njega dobijam bolje , veza se prekinu. Ja sam ostao u rebusu ni sta nude ni na kom broju, ali neka zvace oni opet da nude nesto. 😁

Pošto smo svi iz budžet kategorije od 400 kinti prepaida izbačeni napolje razmišljam da uzmem neo surf za 1654 din, Taman mi se poklapa i zbog posla neograničeni net, da bude korisno. Moje pitanje je kakvog je kvaliteta taj neograničeni net. Uvek sam bio zadovoljan vip netom iskreno ali pošto izlazim na teren bez wifi, zavisiću 100% od njihove mreže.
Da mi roka twitch po 1mb/sec idealno i torentujem serije bi bio maksimum upotrebe. Koliko sam uopšte realan sa tim da očekujem tako nešto. Hvala unapred.

Pošto smo svi iz budžet kategorije od 400 kinti prepaida izbačeni napolje razmišljam da uzmem neo surf za 1654 din, Taman mi se poklapa i zbog posla neograničeni net, da bude korisno. Moje pitanje je kakvog je kvaliteta taj neograničeni net. Uvek sam bio zadovoljan vip netom iskreno ali pošto izlazim na teren bez wifi, zavisiću 100% od njihove mreže.
Da mi roka twitch po 1mb/sec idealno i torentujem serije bi bio maksimum upotrebe. Koliko sam uopšte realan sa tim da očekujem tako nešto. Hvala unapred.
40 гб по пуној брзини
После тога 2 мбпс
Зависи од локације. Генерално А1 има најбржи интернет

Ako uspes da dobijes preko agenta prodaje Neo Neo 50% popusta, to bi ti bilo najbolje, jer Neo Surf ima samo 40GB po punoj brzini.

Ako uspes da dobijes preko agenta prodaje Neo Neo 50% popusta, to bi ti bilo najbolje, jer Neo Surf ima samo 40GB po punoj brzini.

40 гб по пуној брзини
После тога 2 мбпс
Зависи од локације. Генерално А1 има најбржи интернет

U suštini meni tih 2mb/sec je više nego dovoljno posle 40gb. Moje realne potrebe su 1mb/sec da istera twitch na 1080p.

Čak i po stranu priča o ceni i popustima o neo surf i neo neo, da li bi bila greška da imam net manjeg prioriteta sa neo surfom i dođem u situaciju da taj obećani net od 2mb/sec, posle 40gb u neo surfu, bude mačka u džaku. Npr 40gb lepo radi u gradu, istrošim 40gb i neće radi ni 400kb/sec.

Za full HD stream ti treba bar 5mbps, a bandwidth može ići i do 8mbps i to naravno bez drugih smetala u pozadini. Da se razumemo misli se na megabite po sekundi. Što se obećane brzine tiče tu bi trebalo sve da bude okej jer je svuda maksimalna brzina daleko veća.

Za full HD stream ti treba bar 5mbps, a bandwidth može ići i do 8mbps i to naravno bez drugih smetala u pozadini. Da se razumemo misli se na megabite po sekundi. Što se obećane brzine tiče tu bi trebalo sve da bude okej jer je svuda maksimalna brzina daleko veća.
uh dobro si mi to skrenuo pažnju na te merne jedinice. neo surf posle 40gb je 2Mb/sec što je 250KB/sec a ne 2MB/sec - 2000KB/sec.

Da generalno kada se misli na megabite po sekundi piše se mbps, a kada se misli na megabajte po sek. onda ide sa kosom crtom MB/s

To se podrazumeva, samo se ovo sa kosom malo ustalilo u narodu pa tako ređe dođe do zbunjivanja :D

Ovde sam našao potreban protok za video određenog kvaliteta u Mega bitima po sekundi. Screenshot_2024-04-08-22-36-00-138_com.opera.browser.png

I kljucna stvar je da Neo surf nije vredan tih para! Ili za 750/24m ili total 40 za 1700...

Ima li neko problem sa stizanjem verifikacione sms poruke sa kodom za "Uzmi racun i pobedi"? Na Yettel broju odmah stigne a sa A1 sam probao danas 5 puta i nista.

Ima li neko problem sa stizanjem verifikacione sms poruke sa kodom za "Uzmi racun i pobedi"? Na Yettel broju odmah stigne a sa A1 sam probao danas 5 puta i nista.
Meni je odmah stigao kod

Evo brzine sad u ponoć, Bežanijska Kosa. Druge dve lokacije su Vukov spomenik i Blok 63 ali ne mogu baš sad da odem tamo. Inače upload nije ni mogao da istestira i prijavljivao grešku
АКо будеш у прилици. Приложи скриншот спеедтеста. Баш ме занима
Telefon je s23, star par meseci, uzet u A1 tako da nije do telefona

Prilozi

• IMG-7bcc48c12ba335c7326f144bd72cc207-V.jpg
    IMG-7bcc48c12ba335c7326f144bd72cc207-V.jpg
    90.5 KB · Pregleda: 78
Evo brzine sad u ponoć, Bežanijska Kosa. Druge dve lokacije su Vukov spomenik i Blok 63 ali ne mogu baš sad da odem tamo. Inače upload nije ni mogao da istestira i prijavljivao grešku
Управо урађено. Сарајевска улица, тренутно.
Можда да се замени картица?

Prilozi

• Screenshot_20240409_001130_Chrome.jpg
    Screenshot_20240409_001130_Chrome.jpg
    69.3 KB · Pregleda: 76
  • Screenshot_20240409_001039_Google.jpg
    Screenshot_20240409_001039_Google.jpg
    55.7 KB · Pregleda: 62
@Srks22
Službena kartica, službeni telefon, kartica zamenjena pre mesec dana i to baš zbog toga što je prekidalo razgovore kad radi od kuće (internet nije toliko bitan kad radi od kuće jer ima oprički wifi mts).
Morala je da poveća paket na privatnom mts broju jer ne može ni da priča telefonom sa službenog. Onda sam baš iz radoznalosti testirao internet na dve druge lokacije u Bg i slična priča.
E sad, da li je slučajnost ili ne, ne znam.

Telefon je s23, star par meseci, uzet u A1 tako da nije do telefona
Такође с23 имам

Nazad
Vrh Dno