Mislim da je to povezano sa time što polako svi operateri uključuju VoLTE uslugu ljudima, pa automatski dođe poruka sa parametrima, koju možeš da ignorišeš jer ih već imaš.Da li je neko dobio nove konfiguracione poruke od VIPa?
Prvo sam dobio SMS sa najavom a zatim i konfiguracione poruke.
Jesam ja... Više puta za više brojeva.Umesto "Da li je moguce raskinuti ugovor zbog loseg signala" možda je bolje pitati "Da li je neko uspeo da raskine ugovor kod A1 zbog lošeg signala?"
Ja imam voLTE odavno na p30pro, razgovori su vrh i nikad nisam bio nedostupan i sl. međutim nikako nisam bio zadovoljan netom do danas kad su stigle te poruke i kad sam ih instalirao. Nakon toga evo testa...Da li je neko dobio nove konfiguracione poruke od VIPa?
Prvo sam dobio SMS sa najavom a zatim i konfiguracione poruke.
Evo razlikeMozes li da nam kazes kakava su ti sad podesavanja za APN u telefonu?
Svaka tebi čast. Ja sam se ganjao sa njima mesecima i na kraju su me samo iskulirali.. u 2021 god ti ne možeš da pričaš preko telefona, samo u Srbiji i to samo kod a1. Ubedljivo najgora mreža u istoriji našeg tržišta.Jesam ja... Više puta za više brojeva.
Nemam više snage iskreno. Taj mukotrpi proces traje mesecima, dok oni šalju copy paste odgovore ti pokušavaš da nešto dokažeš. Evo par primera. Pogledaj datume i prepiske i pogledaj današnji datum. Ništa nisu popravili.
I to ne za sve modele ovih proizviđača.(Samsung A7 sam više puta pokušavao i odbili sa obrazloženjem trenutno ne podržava,mada Android ima tu opciju i štiklirana je)Evo kako je stanje u mom okruzenju:
- Aktiviran meni na Mate 20 Lite - menjao telefon i sad ne radi Xiaomi-u.
- Matorom radi na Mate 20 Lite;
- Drugari dobili na P 30 Pro, Mate 20 Pro i Samsung S20 FE, Samsung A70 i Samsung A50.
- Odbijeni za Xiaomi Redmi Note 9 Pro i Iphone XR i Iphone 12.
Znaci pije vodu da aktiviraju za Samsung i Huawei modele.
Cena od 3100 din je za Neo 10 paket....cale uzeo motorolu g8 i filips tv i zasto mu je pretplata 4900 din a ne 3100 kako pise na sajtu???!!
za balkan je jedna hirosima...nema tu druge
Zato što je plaćao parking?...cale uzeo motorolu g8 i filips tv i zasto mu je pretplata 4900 din a ne 3100 kako pise na sajtu???!!
za balkan je jedna hirosima...nema tu druge
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari