Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Važi li SK promocija za prelazak iz druge mreže pripejd na VIP postpejd?
 
Kad sam uporedio stari na emailu i ovaj u sms-u, ispade da mi je kod isti!?
 
Pa meni je logicno da je isti,svaki korisnik super kartice dobija po jedan kod jer sto bi neko dobio duplo vise bodova na super kartici,zar ne?
 
Ako nekome treba kod, neka se javi porukom na benchmarku.
Aleksandar
 
Evo od danas intarifa bez UO. Ciao MTS.
Ipak nisam iskoristio kod i uzeo popust. Videcemo za koji mesec da li sam pogresio ili ce biti nekih novih promocija :)

Ako nekom treba kod neka sibne poruku.



Послато са SM-G935F помоћу Тапатока
 
Vazi uz svaki novi ugovor sa VIPom, a prelazak sa druge mreze je upravo to, nebitno pripaid postpaid.

Послато са SM-G935F помоћу Тапатока
 
Gde ste dobijali te kodove? Keva ima SK, trazio sam po telefonu ali nisam nasao.

edit: sad sam video kako stize, ali na njenom telefonu nema nista.
 
Poslednja izmena:
Posalji im mail i pitaj. Meni bilo iskljuceno da mi ne stizu njihove notifikacije tj one ponude reklame akcije i slicno. Rekli mi samo treba da se odobri to i poslace.

Послато са SM-G935F помоћу Тапатока
 
Нама у породици није стигао иако су штиклиране те опције,а реално не могу сви ни добити.Шта би ВИП са толиким новим корисницима.:D
 
Ako ima neko kod neka mi posalje preko poruke. Sutra mi istice ugovor pa bih presao u VIP.
 
Samo jedno pitanje, uz kod se dobija 6 meseci da si oslobadjen placanja i ako se uzme telefon?
 
Može (valjda) ako uzme telefon za dinar :) S tim što to ispadne 500x18=9000din
 
Meni su u poslovnici u Pančevu tvrdili da može da se uzme bilo koji telefon i SK popust. Ukoliko su mi dali tačnu informaciju (često sam u poslovnici dobijao pogrešne informacije), to bi značilo da se prvih 6 meseci ne plaća pretplata ali se svakako plaća rata za telefon. Dakle ukoliko je telefon 1 din. prvih 6 meseci se ne plaća ništa, sledećih 18 meseci puna pretplata za uzeti paket bez popusta. Ako telefon košta određenu sumu novca, prvih šest meseci nema pretplate ali se naravno plaća mesečna rata za izabrani telefon, posle toga 18 meseci puna pretplata i rata za telefon.

U svakom slučaju u zavisnosto od izabranog paketa i da li se uzima mobilni uređaj ili ne, ušteda u prvih 6 meseci može biti veća ili manja uz SK popust.
 
Iskoristi promotivni kod uz koji dobijaš NEO, Klasik ili интарифа postpaid bez mesečne pretplate prvih 6 meseci, kao i 3.000 bodova na tvojoj Super Kartici.

Takođe, kod možeš da proslediš dragoj osobi koja želi ugovor u Vipu.

Promocija važi prilikom prenosa broja u Vip ili potpisivanje ugovora za novi broj, uz ugovornu obavezu od 24 meseca.

Promocija važi uz aktivaciju Klasik, NEO ili интарифа tarifnog paketa, sa ugovornom obavezom od 24 meseca sa ili bez kupovine mobilnog uređaja, za jedan pretplatnički broj uz zaključenje novog pretplatničkog ugovora za taj broj ili za dodavanje novog pretplatničkog broja sa ugovornom obavezom od 24 meseca na postojeći pretplatnički ugovor uz aktivaciju Klasik, NEO ili интарифа tarifnog paketa. U okviru Promocije Pretplatnik ostvaruje pravo da prvih 6 meseci tokom trajanja ugovorne obaveze koristi usluge odabranog tarifnog paketa u Vipu bez plaćanja mesečne pretplate za odabrani tarifni paket.

2 Ukoliko Pretplatnik aktivira Promociju bez kupovine mobilnog uređaja, pa u toku narednih 6 meseci od dana aktivacije Promocije doda mobilni uređaj na svoj pretplatnički ugovor, Pretplatnik gubi pravo na korišćenje usluga odabranog tarifnog paketa bez plaćanja mesečne pretplate. Dodavanje mobilnog uređaja se vrši uz ugovornu obavezu od 24 meseca u kojem slučaju se inicijalna ugovorna obaveza produžava.

3 Promocija traje od 05.06 do 31.07.2019.

4 Vaučer kod može da se iskoristi samo jednom. Vaučer ne može da se zameni za novac.

5 Bodove sa Super Kartice možete iskoristiti u mreži Super Kartica partnera: IDEA, Roda i Mercator prodavnicama, Intersport radnjama ili na DDOR prodajnim mestima.

tu je sve receno sa sajta ;-)
 
Sto se tice kodova imam jos jedan ...mama casti ;-)) dobila .. malopre sam joj sredjivao telefon .. ona i ne cita poruke ;-)) tako da kome treba nek se javi.
:smash:
 
Ako neko ima kod može da mi pošalje na pm. Drugi kolega je poslao ali on ne važi iz nekog razloga.
 
Jel Intarifa nema poruke u paketu?
 
Nazad
Vrh Dno