Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Ako prenesem vlasništvo broja, mogu li odmah da menjam mrežu ili moram da čekam 3 meseca?

Bolje prvo uradi prenos broja u drugu mrežu pa onda menjaj vlasništvo. Oni te onda gledaju kao novog korisnika i nećeš moći tri meseca da promeniš operatora.
 
Pa nema šta da se sumnja. Ako je moja žena dobila, faktički isto ovo (Neo 5 po ceni Neo 3), dečko dobio Neo 3 sa nekih 40% popusta.
 
Sumnjali ili ne, ne pada mi na pamet bilo kome da se pravdam, preneo sam informaciju samo.Imam lepih godina za pravdanje bilo kome. Iskreno, ponudom sam bio veoma iznenađen, prihvatio na prvu i to je to.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk
 
Prenos vlasništvo broja, kao prenos sa jedne osobe na drugu osobu ?
Da to. Mislim da je Sl_ng u pravu, bolje prvo preći u drugu mrežu pa preneti vlasništvo. E sad, koliko mora da prođe vremena da novi korisnik može da prenese vlasništvo nad brojem?

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
 
^prenos u drugu mrezu nece dati sigurno za broj koji je preneo vlasnistvo pre 3 meseca.
A prenos vlasnistva za broj koji je skoro prenet i da ne daju na licu mesta, moze molba sigurno.

@Scouser, "ma sram te bilo, toliko si toga pricao lazno na forumu, da se ugledas na ovog analiticara, vidis da je dusa od coveka, nikad trolnuo ili nesto netacno rekao"...
:D
 
Podneo sam online zahtev za prelazak sa mts na vip i izabrao in tarifu. Videcu da li ce da mi mts ponudi nesto bolje. Ono sto me buni je da me radnica vip-a preko četa ubedjuje kako ja prelazim na ugovornu obavezu in tarife od 999 dinara na 2 godine a u mejlu sto su mi poslali jasno pise sta sam kupio: in tarifa, bez ugovorne obaveze, 1499 dinara. Ne zelim odmah ugovornu obavezu na broju (na 24 meseca). Hocu prvo da vidim koji bi mi paket najvise odgovarao (ako mts ne ponudi nesto bolje). Imam dva pitanja za one upucene: 1. Na koji način odustajem od prenosa broja ako mi mts da dobru ponudu? i 2. Da li zaista moram odmah da potpisem ugovor na 24 meseca u vip-u (sto je meni suludo da moram) ili mogu da potpisem samo postpejd ugovor?

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
 
Pa ukoliko ne potpises na 24 meseca placas punu cenu paketa koja je npr 1500 a sa UO od 24 dobijes popust i bez telefona to dodje 1000 din.... niko te ne tera da budes pod UO ti odlucujes...

Послато са Redmi 5A уз помоћ Тапатока
 
Možeš bez UO, onda plaćaš punu cenu paketa, kao da si uzeo sa telefonom. Ako ti Mts ponudi nešto i rešiš da ostaneš, šalju ti ponudu SMS-om i kad potvrdiš smatra se da si odustao od prenosa, odnosno Mts šalje Vipu da odbija tvoj zahtev za prenos.

Sent from SM-A750FN using Tapatalk
 
Pa to me i interesuje. Jedno mesec dva bi bez ugovorne obaveze (samo postpejd) a onda bi potpisao (in ili neka druga tarifa) na 24 ali ona me ubedjuje da ne moze. Hvala

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
 
Kod VIP a nema na godinu dana ugovor? Samo Mts jos uvek?


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Kako ide sa SMS u Intarifi? Ne vidim nigde da piše? Samo 300 minuta.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
 
Nema ;) Moras dodatak ili 6din/SMS.
 
Znam da postoji kod MTS-a ali ne znam da li može kod VIP-a. Potpiše se ugovor uz ugovornu obavezu od 24 meseca i popust na cenu tarife (na primer NEO 3 za 1200 din.) Da li se može prekinuti ugovorna obaveza koja je u toku i potpisati nova sa uzetim telefonom i punom cenom tarife?

Sent from my D6503 using Tapatalk
 
Nema sta da prekidas, samo uzmes telefon i automatski prelazis na novu tj. punu cenu.
 
Cekaj a u neo paketima ovim novim da li prenose net ili i dalje isto?

Послато са Mi A2 уз помоћ Тапатока
 
Auuu pa oni se baš cigane, prosto ne verujem da se u NEO paketima ne prenose GB.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
 
Pilićari...
Ma ja hoću da pređem samo ako dobiju Redmi Note 7, ali ću boga mi dobro razmisliti...

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
 
Danas sam prebacio roditelje na siguricu u Vip, dali su im 3G sim kartice iz 2011 godine sa objašnjenjem da mogu prvog dana kad ih aktiviraju u Vipu da dođu po 4G SIM.
 
MTS ne zeli vise da bude jedini koji nekome cisti lager :D
 
Nazad
Vrh Dno