Poznanica koja ima Super karticu i koja mi je dala Vaucer koji vazi od Nova 4 pakete, je visoko pozicionirana u SG banci i tada sam je pitao i za SG vaucer. Rekla mi je da je ona kao zaposlena dobila vaucer kojim moze da kupi tablet u VIP-u, dalje se nisam interesovao.
To su ti vauceri, ali nema ona vaucer da ona kupi jeftinije tablet, vec ako iskoristi sva tri vaucera dobija tablet na poklon (neki Alcatel Pixi je kod osobe od koje sam ja dobio vaucer, za druge ne znam).
Evo dva oglasa iz Google Cache-a koji su ih prodavali:
http://webcache.googleusercontent.c...-38634392-oglas.htm+&cd=1&hl=en&ct=clnk&gl=rs
http://webcache.googleusercontent.c...-40093239-oglas.htm+&cd=2&hl=en&ct=clnk&gl=rs
Dobijali su po 2 vaucera za 20% popusta za Nova/Online i jedan sa 40% popusta za Kucni Net tarife. Ako iskoriste sva tri do kraja godine, dobijaju tablet na poklon. To je cela fora. Posto neki nisu mogli da iskoriste za sebe VIP, niti imaju ljude okolo koji koriste VIP (zive tamo gde VIP nema mrezu recimo), probali su da prodaju, neki su ih i delili dzaba, a za Kucni Net znam cak i da je kolegi placeno da ga iskoristi
Elem, kada sam pomenuo vaucere, bilo ih je! Dovoljno da sam smeo da pricam o tome iako je i meni trebao jedan (+2 za komsije), i stigao sam da nadjem na vreme.
Ko zeli da teoretise da li postoje i gubi drugima vreme, enjoy... mene ce Nova 5 kostati 815RSD sa +3GB. Mozda i manje, videcu za koji dan/nedelju, ako spojim neciji Kucni Net sa svojom Nova tarifom.
Za ostale, probajte sta je Ivan rekao, nisam licno gledao. U Mercatoru ili Uscu, ne secam se gde je rekao, ima radnik SocGe-a u VIPu koji nekima da te vaucere za 20% popusta.
Takodje, za one koji ozbiljno gledaju koliko sam realan, a ne za analne trolove.. kada je VIP povecao cene 8% ono maja 2014., odmah sam ih napustio, i kritikovao sam isti.
Kada je imao problema sa rolloverom 3G->2G->3G, pa sam morao telefon drzati na 3G-only, niko drugo nije ni shvatio da postoji taj problem, rekao sam o tome javno u temi. (mada nije tesko drzati na 3G only kada vam VIP radi gde god idete

)
Kada mi je nesto usporio 4G, pricao sam, nisam cutao.
Ali sto Boske kaze, sada su matirali druge. Najbolja 4G mreza u Srbiji ubedljivo (nije svugde bolja od druge dve, ali globalno jeste, ovo je mozda jedina stvar za koju se moze reci da je jedan od operatera stvarno bolji od druga dva generalno).
Najjeftiniji aparati, i izgleda SIM Free svi sada.
Najzad sami cene stare korisnike, i daju im vise za obnovu nego druga dva operatera. Cak i za tarifu Nova 1, uz koju je cale uzeo extra povoljan Note 3, imam ponudu za obnovu koja je bolja od standardne, iako nije dobra kao za obnovu Smart 60% popust paketa.
Nema vise uspostave veze, nema naplate razgovora sa KCom.
Nema pada poziva na LTE-u kao kod Telenora

(dovoljno cesto pominjan problem kod Telenora, ma sta neki pricali da im to nije problem, dok na VIPu jedva pomenut od strane jedne osobe koliko sam ispratio)
VIP je bio prava pilicarska mreza, sa prilicno bezobraznim forama, tipa govorna posta po defaultu ukljucena, problemi sa govornom postom u romingu (naplata kada vas neko zove a javi se govorna posta)...
Ali sada je bas druga prica. Dosta je bilo stare slave Telenora, ajde tisina vise.