Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Sta bi bio best buy za osobu stariju od 30 god. Istice joj ugovor za 3 meseca i rekli su joj da moze sada da potpise novi. Pomenut je Huawei p9 lite.
Bilo bi idealno da je plan recimo do 1000 din.

telefon oko 200 evra bez ugovora na drugom mestu ili mozda moze i nesto skuplje od operatera ako je pogodno na rate sa paketom

Poslednja izmena:
Posle koliko vremena Vip salje kod za dekodiranje -xperia telefon

Bio u poslovnici pre oko 2 nedelje i sve ok-poslacemo sms porukom

Ne ide mi se opet,tamo su neke kolone i redovi ko za zejtin
Meni bas taj telefon ...experia z otkljucan posle jedno mesec do dva

sony xperia z

ne shvatam ovo 2 meseca. Ako se potpise ugovor, dobije se joj jedan mesec.
Ako probas da produzis ugovor online, dobijas "promo" prvi mesec gratis. Znaci prvi obracunski period ce biti gratis (ako je nekome 1. presek, kao kod MTS/Telenora, onda recimo ne bi imao ceo mesec nego 21/30 dana bi bilo free verovatno, tj. od danas do kraja ovog meseca)

Sta bi bio best buy za osobu stariju od 30 god. Istice joj ugovor za 3 meseca i rekli su joj da moze sada da potpise novi. Pomenut je Huawei p9 lite.
Bilo bi idealno da je plan recimo do 1000 din.
telefon oko 200 evra bez ugovora na drugom mestu ili mozda moze i nesto skuplje od operatera ako je pogodno na rate sa paketom

Kod VIPa sem P9 Lite i P8 Lite (Dual SIM) ne videh da je ista isplativo trenutno.
S7 nema losu cenu, ali ne bas posebno, a i druga je klasa ipak.
Ako gledas oglase - onda ces verovatno bolje proci sa nekim Kinezom trenutno (Meizu, itd.), ali sa njima uopste nemam iskustva, jer ne podnosim njihov UI.

Sta bi ona specificno dobila sa p9. Na sajtu npr vidim 10000 sa nova 4 i 20000 sa nova 2. Da li na to mislis ili ima nesto bolje.
Na zalost ne znam broj minuta koji je koristila mesecno u listingu (imala je neki prastari plan) iako joj vec danima trazim da pogleda ili pita. Nije bas tehnicki nastrojena.

Ako probas da produzis ugovor online, dobijas "promo" prvi mesec gratis. Znaci prvi obracunski period ce biti gratis (ako je nekome 1. presek, kao kod MTS/Telenora, onda recimo ne bi imao ceo mesec nego 21/30 dana bi bilo free verovatno, tj. od danas do kraja ovog meseca)

Kod VIPa sem P9 Lite i P8 Lite (Dual SIM) ne videh da je ista isplativo trenutno.
S7 nema losu cenu, ali ne bas posebno, a i druga je klasa ipak.
Ako gledas oglase - onda ces verovatno bolje proci sa nekim Kinezom trenutno (Meizu, itd.), ali sa njima uopste nemam iskustva, jer ne podnosim njihov UI.

P9 lite je odličan fon, i vredi tih 250 koliko se vrti po oglasima, te možeš njega opušteno. A, ni, skin im nije previše komplikovan...

SM-A9000

Ne ide 250 po oglasima, jeste da neki traze, ali ni blizu ne verujem da se neko upeca na toliko. Kada moze kod VIPa da uzme za slicnu cifru i to na rate.

P9 Lite je 8400 uz Nova 4 a 21000 uz Nova 2, nesto mi to previse zaokruzujes, @mspot :)
Mislim da je sweetspot za njega Nova 3, 15000.

P9 lite nema Gorilla Glass.

Nisam najbolje razumeo.... kad mi istekne UO od 24 meseca sa ovo 60% promocijom posle ide puna cena paketa?
Ranije je bilo da ostane sve isto samo što smaraju da pređem na novije pakete ali dok ne potpišem ide uvek ista cena.... mada su uvek ponudili nešto povoljnije.
Ja ne znam da sad ima nešto povoljnije od ovoga..... smart 700 za 630 din.....

Послато са SM-J500F уз помоћ Тапатока

aha da. Izgleda da sam mozda greskom gledao p9 bez lite ili nesto drugo...

Ne ide 250 po oglasima, jeste da neki traze, ali ni blizu ne verujem da se neko upeca na toliko. Kada moze kod VIPa da uzme za slicnu cifru i to na rate.

P9 Lite je 8400 uz Nova 4 a 21000 uz Nova 2, nesto mi to previse zaokruzujes, @mspot :)
Mislim da je sweetspot za njega Nova 3, 15000.

Poslednja izmena:
Od 2012. Barem je isla puna cena posle isteka.

Znaci kad istekne podnosim zahtev za prenos u drugu mrežu da bi mi ponudili nešto primamljivo..... ovako ništa mi ne odgovara.....

Послато са SM-J500F уз помоћ Тапатока

Ma samo opusteno,prave akcije su oko nove godine

Meni isto istice 60% popusta u januaru,aj "pruzicu im sansu" i sa 50% ,manje ne dolazi u obzir

Smart 150 za 275 din. bolje i jeftinije ne postoji

Nadam se da će biti nešto dobro oko nove godine, taman mi tad ističe ugovor sa mts :)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ma samo opusteno,prave akcije su oko nove godine
Meni isto istice 60% popusta u januaru,aj "pruzicu im sansu" i sa 50% ,manje ne dolazi u obzir
Smart 150 za 275 din. bolje i jeftinije ne postoji
Prihvatio bih Nova 1 za 300 ali uz paralelne minute ;)

Koliko puta telefon ide na servis za isti kvar da bi se steklo pravo na zamenu za novi?

Uvek isti kvar. Samo se vrti logo, kao kada hoces da ukljucis tel. Ne mozes ni da ga ukljucis ni da ga iskljucis dok se ne istrosi baterija. Svaki put kazu da su zamenili softver i da nema razloga za zamenu.

Koliko puta si ga nosio na servis? Ja bih posle prvog servisa ako nastavi da zeza, tražio drugi telefon, e sad da li bi oni prihvatili ne znam... Koji je telefon u pitanju?

Pisao je ovde neko sta piše u zakonu bas u tom smislu zamene aparata.

Treci put ide na servis.

Ako iz treceg ne poprave, daju nov ili parice.
Skoro sam citao o tome imam i negde sacuvano, pokusacu da nadjem ali sam 100% siguran.

Nasao:

b3ecdbcaca4c18e9cfd0cf6f746a75ea.jpg

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Da li dobro citam:
Nov telefon da daju posle 2 popravke i treceg kvara ili posle 3 popravke?

Mislim da je to samo predlog koji jos uvek nije usvojen. Neka me neko ispravi ali mislim da nije zakonski utvrdjeno koliko puta moze neki uredjaj da ide na servis.

Envoyé de mon SM-G930f

Ja mislim da jeste, moj drugar dobio nov uredjaj od vipa ja mislim, kad se pokvario treci put..

Ovde ne problem sw prirode i opisan je u mom postu.
Svaki put vrate telefon sa flesovanim sistemom uz komentar "moguce je da je korisnik instaliranjem aplikacija ostetio sistem".

Svaki put po 15 dana. Danas, treci servis, odgovorili SMS porukom da nema osnova za zamenu aparata.

Sećam se da je moj kolega imao neki sličan problem svojevremeno sa Galaxy S3. Dešavalo mu se da se često restartuje, da treba dosta vremena da podigne sistem, stalno se kočio u radu...
Nekoliko puta u servisu flešovali softver i vraćali telefon. Na kraju, posle rasprave sa Samsungom, promenili mu ploču i od tada je bilo sve OK.

Poslednja izmena:
Bar da je Samsung pa da moze nekome da se sedne na glavu nego Sony Z2ili3.

A kome bi seo za Samsung?

Ima Samsung ovde firmu (predstavništvo). Sećam se da je baš sa njima komunicirao.

A zbog toga.. (Sony u stvari nema ni prodajnu radnju u vecini zemalja EU :))

Već ti je Desp odgovorio.

Sad vise nisam siguran ni da li postoji osnov za novi uredjaj jer servis svaki put daje misljenje da je moguc uzrok problema do korisnika.

Vidi sa ovima iz zastite potrosaca sta ce ti reci, oni mogu tako do isteka garancije da vracaju tel., inace zakon je usvojen i po trecem neuspelom pokusaju popravke dobija se nov uredjaj.

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

Vrh Dno