Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Ljudi, zna li ko kakva je situacija sa vracanjem uredjaja sa kojim korisnik nije zadovoljan? Telefon je uzet prosle srede, testirao sam fon nekoliko dana, odradio apdejt i reset i ne vredi, radi ocajno zbog sotvera pa bih pokusao da zamenim i doplatim za neki bolji model. Inace fon je u mint stanju i dalje.

Nece ti zameniti telefon sigurno. Ja sam imao problem s jednim telefonom pre 3 god i bio je kod mene oko 4 dana. Kad sam ga odneo na servis samo su ga vratili na fabricko i rekli da telefon dobro radi. Ja sam imao problem sa softverom. Imao je gresku da zabaguje nekad touch, oni nisu mogli to da poprave nikako. Ja sam pitao da mi zamene telefon i rekli su mi da sam se javio 24h nakon potpisivanja ugovora onda bi mi zamenili, ovako nista ne mogu da urade. Tako da nece da ti ga zamene sigurno, jedino da ga prodas pa da uzmes neki drugi.

Ocu mog druga istekao ugovor i dobio je SMS:

" Samo za Vas spremili smo jos veci popust na pretplatu za obnovu ugovorne obaveze! Izaberite tarifu NOVA 4 uz telefon i dobicete 25% popusta na pretplatu tokom cele ugovorne obaveze. Ukoliko vam ne treba telefon, popust iznosi cak 40%! Uz to, dobijate i duple megabajte i neogranicene minute u Vip mrezi koji se trose od prvog dana! Posetite nas do 31.1. Vas Vip"

Ako izabere do 31. 1 tarifu NOVA 4 dobija je za istu cenu kao Nova 3 uz mogućnost boljeg telefona za dinar!

To je onda najbolja ponuda! ;)

Da li sam pravilno protumačio, jer kod Vipa uvek neki catch22? ;)

Poslednja izmena:
Da, lepo si protumacio. Jedino sto ne kazu da li ti vaze i sadasnji popusti na telefone, jer ako ne vaze, to ti dodje isto kao da nista nisi dobio po pitanju telefona :)
S' tim da je 40% fina ponuda trenutno.

Insistiraj da besplatno dobije Bezbrizan surf! Jer net NIJE neogranicen kod VIPa trenutno. (imao ili nemao pravo na to, insistiraj da bude besplatan. Ako ima 60 godina ili vise, onda i ima pravo na to)

Onda popust uz telefon ispada 12.5% otprilike.

Hvala svima! Evo epiloga šta je dobio kao stari, dobri korisnik i redovni platiša ali ne i velikih iznosa. Nova UO 24 meseca:

Tarifa Nova 4 koju plaća placa po ceni Nova 3 (1.650 din) + popust 25% + fon za dinar (LG Spirit ili Samsung Galaxy Core Prime).

Čini mi se da je to cool! :) (Ponuda važi do 31.1.)

Takođe, ovaj prethodni komentar očito nije tačan, tj. ne važi za ovu kategoriju "dobrih, starih korisnika": "Ako se koriste popusti za obnovu ugovora onda ne važe popusti na uređaj"

Vip, pokazalo se bar ovim primerom, pravi razliku između starih i novih korisnika.

Jsi ti siguran?:) Nova 4 po ceni Nova 3 i PLUS 25% preko toga? Pa to je 50% popusta maltene a plus telefon preko toga. To je previse ;)
Daj i meni jedan :D

jel se zna da li je sad ovaj 4g+ signal mozda besplatan neko vreme kao sto je bio 4g?

Onaj 4G je bio odlican :D Uzeo za mladje od 30 tada sa nekih 85% popusta za 148.5 din i cepao sam ceo April i Maj 4G po 150 GB :D Ionako imam jos 10 GB na net kartici,pa cu da radim testove po Nbgd-u. Desavalo se da nekada zabaguje,pa mi i ne racuna MB na 4G. Istice mi UO u Decebru,i gasim br jer nema smisla vise ta tarifa posto sam u mts-u 9 god.Ali ako ponude flat 4G ostajem. Ortaku dali Nova za mladje od 30 onih 4 meseca flat surfa,pa mu produzili na jos 4 meseca.

Sta je to bilo za 150din, sa 85%?? (ili mislis ona fora Sneg promocija, pa sada izadje 85% popusta, a pocelo je sa 50?)

Jsi ti siguran?:) Nova 4 po ceni Nova 3 i PLUS 25% preko toga? Pa to je 50% popusta maltene a plus telefon preko toga. To je previse ;)
Daj i meni jedan :D
Znam, too good to be true! Ali znamo da povremeno Vip iznenadi sa nekom dobrom ponudim.

Dakle, ovo je: Nova 4 sa 25% popusta, što je ekvivalent ceni Nova 3 + telefon za dinar (i to dobar) + dupli internet iz paketa ako je korisnik mlađi od 30 (iako on to nije, dobio je, jer sam zapretio diskriminacijom) + minuti u mreži minuti koriste se paralelno sa minutima ka drugim mrežama.

Poslednja izmena:
Dobio je duple mb jer je ponuda takva a ne zato sto si zapretio. ;-)

Sta je to bilo za 150din, sa 85%?? (ili mislis ona fora Sneg promocija, pa sada izadje 85% popusta, a pocelo je sa 50?)
Nije to je bila akcija u Decembru 2014 god 60% popusta za mlađe od 30 + prvu godinu dodatnih 25% popusta na ugovor bez telefona. Beše to extra ponuda,mada mi ni sada sa 60% nije loše do kraja ugovora.Vip kako je krenuo sa onim promocijama vezano za 4G,možda i prvi ponude flat 4G tarifu.

^ Nova uz obnovu ugovora nema duple megabajte, već samo Nova za mlađe od 30 god -- tako piše na sajtu.

Verovatno kao što su one pakete Ultra, Giga i Mega koji su bili samo za mlađe od 30 god mogli svi da dobiju. ;)

Nije to je bila akcija u Decembru 2014 god 60% popusta za mlađe od 30 + prvu godinu dodatnih 25% popusta na ugovor bez telefona. Beše to extra ponuda,mada mi ni sada sa 60% nije loše do kraja ugovora.Vip kako je krenuo sa onim promocijama vezano za 4G,možda i prvi ponude flat 4G tarifu.
To nisam znao :) Nije bilo javno sigurno:)

Poslednja izmena:
Nisam ni ja znao,tj znao sam da je popust samo 60%,i dupli MB prvih godinu dana.Medjutim kad sam potpisao nisam ni gledao onaj ugovor,kad dođem kući vidim u ugovoru +25% popusta bez uređaja prvu godinu :)

^ Nova uz obnovu ugovora nema duple megabajte, već samo Nova za mlađe od 30 god -- tako piše na sajtu.

Verovatno kao što su one pakete Ultra, Giga i Mega koji su bili samo za mlađe od 30 god mogli svi da dobiju. ;)
Ima... ali samo za odredjene ponude prilikom obnove. Od korisnika do korisnika je drugacija ponuda. :) Moj cale je recimo dobio duple mb uz obnovu i popust na telefon + paralelne min u vipu sto svi sad dobijaju za obnovu.

Sad ce neko da kaze da je to diskriminacija korisnika :).

ja za obnovu nisam dobio nista i ako sam na tom broju bio 8 godina korisnik -.-

bas su klosari

Sve zavisi od trenutka za obnovu i promocija u tom periodu.
Ali generalno kome istice rastuci popust je do sad imao najbolju ponudu za obnovu od kako vip radi u Srb.

Да ли оно поручи онлајн(уз 30% попуста) важи само за већ постојеће ВИП кориснике или могу и други који би прешли на ВИП а корисници су друге мреже и зашто је код креирања налога и логовања хттп веза а не хттпс?

Zvanična vip ponuda. Čini mi se da ne može bolje od ovoga da se dobije...

Možeš izabrati popust na pretplatu ili popust na uređaj, nije moguće kobinovati oba opusta.

Ponuda uz uređaj: popust na mesečnu pretplatu 25% u trajanju od 24 meseca.

Ponuda bez uređaja: uz NOVA 2- NOVA 7: ukupno 40% popusta na pretplatu.

ili popust na cenu uređaja,

Paralelni minuti u Vip mreži
- Dupli MB u svim tarifama
- Popusti na uređaj:

NOVA 1: 2000 RSD
NOVA 2: 3000 RSD
NOVA 3: 6000 RSD
NOVA 4: 7000 RSD
NOVA 5: 8000 RSD
NOVA 6: 10000 RSD
NOVA 7: 20000 RSD

Мислио сам кад се поручује онлајн,пише -30% на претплату у наредна 3 мјесеца.Да ли то укључује и попуст на тел. од 2000 или не?Више ми се исплати попуст на тел. ако не може оба него само 3 мј. на претплату и да,може онлајн поднијети захтјев и корисник друге мреже који жели прећи на ВИП.
http://korisnicki-servis.vipmobile....sajtu-odnosno-kreiram-korisniko-ime-i-lozinku

Ja nigde ne vidim tih 30% u naredna tri meseca :(
Medjutim, sto se tice samog porucivanja, imas opciju da porucis sa i bez uredjaja. Ako ti je 30% pored opcije sa uredjajem, onda mora da vazi i popust na uredjaj.

Joco, to "zvanicna" znaci kome je poslato, pretpostavljam, posto ne vidim nista o tome na sajtu?

Уз неке тел. кад се изабере нпр. Нова 2 тарифа.

Za nju sam bas i probao, samo 25% mi pise ;)

foto.png
Не знам,можда си улогован па ти тако као већ кориснику избацује,можда,мени овако као горе.

Nazad
Vrh Dno