Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Koji je mail A1 za podrsku, ne mogu da nadjem na sajtu? Imam 2 bas stara samsung telefona, (rade i dalje kao ranije) koja su bila kupljena kod njih dok su bili VIP i zakljucani su za njihovu mrezu. Ovi u poslovnici nemaju kodove pa da pitam da li ce da posalju. Dao bih telefon babi u selu ali A1 je los signal, stavio bi MTS karticu.

Vec sam poslao preko formulara ali im je bez veze jer mozes da pises samo u jednom redu. Videcemo da li ce nesto da odgovore.

• Like
Reagovanja: uji
Ističe mi ugovor za mobilni. Preko sms mi nude 500 din popust. Imam neo 23 travel i baš sam zadovoljan njime bio ali sada sličan paket košta skoro duplo više sa manje roming neta.
Da li mogu preko agenta nekog dobiti neki veci popust?

Ja sad zvao za zenu za obnovu... Prc... Nikakve promocije za obnovu... Videcemo kad podnese zahtev za prelazak na prepaid

Juče sam bio da podnesem zahtev za prenos broja u drugu mrežu, rekli su mi da to radim tamo gde hoću da pređem.Pretplata ističe 17. Aprila. Da li kad podnesem taj zahtev u Yettelu oni iz A1 mogu da me zovu da vide zašto hoću da pređem i da mi ponude nešto bolje ili se to događa samo kad u A1 podnesem zahtev za raskid ugovora?

Juče sam bio da podnesem zahtev za prenos broja u drugu mrežu, rekli su mi da to radim tamo gde hoću da pređem.Pretplata ističe 17. Aprila. Da li kad podnesem taj zahtev u Yettelu oni iz A1 mogu da me zovu da vide zašto hoću da pređem i da mi ponude nešto bolje ili se to događa samo kad u A1 podnesem zahtev za raskid ugovora?
Mora Yettel njih da kontaktira za dozvolu da prenesu broj. Onda bi trebalo da te zovu ukoliko hoće da pokušaju da te zadrže.

Jos nesto, mogu li podneti zahtev za prenos broja u drugu mrezu zeni, recimo u yettel ali kao prepaid... Ili prvo ovde prelazim na ptepaid pa onda selim...

I ja ozbiljno razmišljam o tome.
Jedino što i taj prepaid stalno menjaju pa nikad ne znaš na čemu si.
Pre dve godine je bilo 23gb net i 23gb roming(na dve godine) za 1800 din.
Sada je paket 100gb/15gb 3000 din
Manje onoga što mi treba i što je njima verovatno veći rashod, a više onoga što mi ne treba i što je njima manji rashod.

A prekoračenje se naplaćuje, ne znam da li se i u kontra smeru vraća novac za nepotrošen saobraćaj...

100GB neta ne mogu ni blizu da potrošim.

Jos nesto, mogu li podneti zahtev za prenos broja u drugu mrezu zeni, recimo u yettel ali kao prepaid... Ili prvo ovde prelazim na ptepaid pa onda selim...
Ako broj nije bio registrovan, potrebno je da imaš serijski broj kartice (upisan na njoj) i puk kod (možeš dobiti na zahtev kod operatora ako nemaš taj podatak). Pošto je moguć prijem sms poruka, verovatno postoji mogućnost da se zove i korisnički servis sa tog broja. Do navršenja krajnjeg roka, Yettel je recimo uslovljavao da kredit bude u roku važenja. Kakva je trenutna situacija, pošto su ti brojevi prebačeni u stanje pripravnosti, ne znam, ali isto tako je potencijalno izvesno da se zahtev za prenos u tom statusu automatski odbije.

Koje iskustvo, hteo sam da pišem ovde i pitam imate li net.

Šta se desilo - mega plan mi se obnavlja svakog 15. u mesecu, i noćas mi je stigla poruka kao i svakog meseca pre, da će se saobraćaj obnoviti u 02h.

Danas video u aplikaciji da ne mogu da proverim status potrošnje i da samo stoji mega plan bez naplate do decembra, rekoh, ažuriraće se u toku dana.
U međuvremenu obavio par poziva, malopre bio napolju i vidim ne radi mi net a pun signal.

Dolazim sad kući i vidim da mi je skinuto par stotina din kredita (za obavljene pozive) kao da se paket nije aktivirao.
To su mi sad potvrdili u korisničkom centru, vratili potrošeni kredit, i sada čekam verovatno do sutra jer je kasno, da mi podrška aktivira mega plan.

Podneo zahtev za prenos A1 prepaid broja, pre nekih sat vremena, u Yettel i dobio ovu poruku od A1.
Možda će nekome značiti…

Prilozi

• IMG_6725.jpeg
    IMG_6725.jpeg
    301.6 KB · Pregleda: 185
da li neko zna od cega zavisi visina avansa koju traze
uzimao sam telefon pre 3 godine i platio avans oko 13.000
sada mi traze 22.000
u trenutku kupovine sam imao los kreditni biro,ali sada mi je okej
da li oni gledaju i dalje stari izvestaj pa po tome ili svakako to traze i ako je KB uredan
inace imam ugovor jos godinu dana,ali bi presao na veci paket i uzeo telefon

Daju li sada 50% na prelazak iz Yettela, kakvo je stanje?

Pitaj ti njega sta daje da predjem sa pri na postpaid. Vec imam jedan broj u A1 na NeoNeo.

Juce sam dobio poruku od A1, e sad da li moze i neko drugi da iskoristi ovo ili je personalizovana to treba proveriti:
Iskoristi 50% popusta na NEO Surf ili NEO 5 tarifu, svih 24 meseci, prebacivanjem svog broja na postpaid do 30.04.2025!

Izaberi jednu od tarifa za 925 dinara mesecno koja ti vise odgovara:

1. NEO Surf - Neogranicen internet, 300 minuta i 300 poruka ka svima, 9 GB u Zapadnom Balkanu
2. NEO 5 + promo 5 GB - Neograniceni minuti i poruke ka svima, 10 GB interneta, od kojih 5 GB u Zapadnom Balkanu

Placas pola cene, a uzivas maksimalno!
Cekamo te na najblizem A1 prodajnom mestu.

Tvoj A1

Mislim da imaju veliki defecit ljudi na neo surf i donekle na neo 5 osto su dosta ljudi uzeli na neo neo i sad pokusavaju da usklade to ili sta vec, verovatno se vode po potrosnji pa nude tako, neo 5+5 ti je ekstra ako ces preci na postpaid

Juce sam dobio poruku od A1, e sad da li moze i neko drugi da iskoristi ovo ili je personalizovana to treba proveriti:
Iskoristi 50% popusta na NEO Surf ili NEO 5 tarifu, svih 24 meseci, prebacivanjem svog broja na postpaid do 30.04.2025!

Izaberi jednu od tarifa za 925 dinara mesecno koja ti vise odgovara:

1. NEO Surf - Neogranicen internet, 300 minuta i 300 poruka ka svima, 9 GB u Zapadnom Balkanu
2. NEO 5 + promo 5 GB - Neograniceni minuti i poruke ka svima, 10 GB interneta, od kojih 5 GB u Zapadnom Balkanu

Placas pola cene, a uzivas maksimalno!
Cekamo te na najblizem A1 prodajnom mestu.

Tvoj A1
Ja sam to dobio jos u novembru, prethodno bio 5-6 meseci prepaid. Verovatno je personalizovano

Ja sam do januara bio na post paidu neo surf, zbog interneta, na drugom broju imam neogranicene minute tako da mi to i ne igra neku ulogu, pa sam verovatno iz tog razloga i dobio takvu ponudu.

Da li neko zna, moze li se dobiti neki popust na tarifu sa telefonom kad se prelazi iz mts u A1? Znam da je oko Nove godine moglo i to u poslovnici. Koga najbolje pitati i sa kim pregovarati?

retki i specificni su ti slucaji

Nazad
Vrh Dno