Za A1 ti je dovoljno i 1GB interneta. Imaćeš neograničen internet, ako me razumeš...da li je neko uzimao ovaj paket od 1tb..deluje previse dobro da bi bilo istinito...istice mi ugovor u mts na omorika 2 i hteo sam na omorika 1 da predjem ali da se cenjkam za malo vise neta..vec dugo sam u mts-u a ne znam kakav je generalno a1 kakva su vam iskustva...da li neko ima iskustva sa ovim paketom to mu dodje na 2 godine 42gb mesecno neta ako sam dobro izracunao..s obzirom da sam sa omorika 2 imao i previse ovo bi bilo za te pare da ne brinem..jedino ako ne kradu i slicno pa da ti megabajti lete.sta im znaci maksimalna dostupna brzina?
kakva su vam iskustva sa brzinom neta u odnosu na mts npr ili sl?
Zasto hejtovati toliko A1? Trenutno, pogotovo od rebrendiranja na A1, doslo je do pogorsanja usluga, internet je dosta sporiji, ali pises kao da je neupotrebljiv. I ja napustam A1 uskoro, ali daleko od toga da su toliko losi.Za A1 ti je dovoljno i 1GB interneta. Imaćeš neograničen internet, ako me razumeš...
Mozes kroz aplikaciju da odlozis racun na 15 dana. Ali te svakako nece iskljuciti u narednih 10 dana i da ne odlozis. Iz iskustva znam, matorcima redovno zaboravim da uplatimZnam to. Neka zadrze kvalitet usluga na ovom nivou pa ma kako se zvali i ko god bio pruzaoc. Za sada sam zahvalan A1 sto me je odbio tj uslovljavao za produzetak saradnje. Ispade tako bolje. Nego da pitam, da li je neko koristio uslugu "odlaganje placanja racuna"? Postoji opcija u A1, ali nisam siguran kako ide? Iskreno stid me da kontaktiram korisnicki pa ako neko zna bio bih zahvalan da mi napise koje slovo na tu temu. Trebao sam da platim racun do juce ali previse posla i ove enormne vrucine pa me mrzelo. A ne cima mi se ni sada ako bas ne moram. Nije mi sto ce da obustave saobracaj i sto cu da platim ponovno uklucivanje broja ali ne moram ni da bacam novac. Svakako ako neko zna bio bih zahvalan.
Hvala.Mozes kroz aplikaciju da odlozis racun na 15 dana. Ali te svakako nece iskljuciti u narednih 10 dana i da ne odlozis. Iz iskustva znam, matorcima redovno zaboravim da uplatim![]()
Nikog ja ne mrzim. Pisem iz sopstvenog iskustva i na osnovu činjenica do kojih sam došao koristeći "usluge" ovog operatera. Inace koristim sve 3 mreže tako da imam odličan pregled prednosti i mana MTS, Telenora i VIP (A1) . Polakomio sam se bio na 9 meseci po dinar a onda sam, veoma brzo shvatio u kakav sam "pakao" ušao i na kraju mnogo više plaćam nego što bi trebao. Svako nek koristi koju hoće mrežu. Ovo je moj utisak posle 20 meseci. Jos 4 I doviđenja A1 pa taman da mi ponude i 23 meseca po dinar. I ne, iz mog ugla, nije hejt već potreba da kažem da sam napravio grešku. Mozda nekom i pomogne a možda i ne.Zasto hejtovati toliko A1? Trenutno, pogotovo od rebrendiranja na A1, doslo je do pogorsanja usluga, internet je dosta sporiji, ali pises kao da je neupotrebljiv. I ja napustam A1 uskoro, ali daleko od toga da su toliko losi.
Zato što su postali KRŠ od mreže.Zasto hejtovati toliko A1? Trenutno, pogotovo od rebrendiranja na A1, doslo je do pogorsanja usluga, internet je dosta sporiji, ali pises kao da je neupotrebljiv. I ja napustam A1 uskoro, ali daleko od toga da su toliko losi.
Napisati "u A1 ti je dovoljno i 1GB i imaces neogranicen net" ili slicno je hejtovanje. Internet jeste sporiji, usluge jesu postale uzas, ali daleko su od neupotrebljive mreze i tako kako opisujete. Znam iz licnog iskustva. Zbog pogorsanja kako kvaliteta tako i politike kompanije vec sam presaltovao pozive na drugi broj i operatera ali nije ni tako kako se pise. Treba biti realan.Zato što su postali KRŠ od mreže.
Nego od kad je pisanje činjenica postalo hejtovanje?
Imaju i niske cene, to im znači više od marketinga.Imaju agresivan marketing i ništa više od toga.
Na kom je to "nivou" mts? Baš im je neki nivo... možda sam ja subjektivan, ali meni nisu rešili problem sa mrežom 12 godina. Tolko o tome da oni vode računa o korisnicima. I dan danas imaju isti problem koji su ovde imali pre 12 godina, prstom nisu mrdnuli.Nikada A1 u Srbiji neće biti na nivou TLN i mts. Može da izmišlja svakakve stvari, pakete, ali neće biti ni blizu konkurencije.
Bas tako, a oni su naracunali preko 60000 i nece sa daju taj svemirski obracun?!@antena Bez obzira na sve to, ako isplati mesečno zaduženje puta broj meseci preostalih do isteka ugovorne obaveze, isplatio je sve i nema šta da mu se obračunava. A to je tih 46800 dinara.
Ako sam nosiš u servis niko ništa ne proverava (imaš račun naravno). Pišem za Samsung. Za zamenu ne znam.Druze, bez saobraznosti na svoje ime, neces moci ostvariti garanciju. Neki kazu da moze popravka ali ne i zamena. U mom konkretnom slucaju nije moglo ni jedno ni drugo a radi se o telefonu mog oca koji je malo vise u godinama pa sam samo zeleo umesto njega da zavrsim sve oko toga. Morao je covek u poslovnicu. Zamena definitivno ne, samo kupac moze, za popravku tj slanje na dijagnostiku u mom slucaju isto nije moglo. Telefoni za koje se interesujes proizvodi ZTE.
Pa onda im odgovoris da si ti izracunao 46800 (+ taj 1GB poklona mesecno, vidi u cenovniku koliko izadje) i da si spreman toliko da platis i dovidjenja.Bas tako, a oni su naracunali preko 60000 i nece sa daju taj svemirski obracun?!
Ne ide tako. Nema logike sta rade....Pa onda im odgovoris da si ti izracunao 46800 (+ taj 1GB poklona mesecno, vidi u cenovniku koliko izadje) i da si spreman toliko da platis i dovidjenja.
Ja sam se nadovezao na prethodni post gde se tvrdi da je kvalitet sveokupni mts bolji od A1. Nemam problem sa mts ali ne zato sto su ok vec zato sto sam se pomirio sa tim. Koristim i Telenor, A1, mts i znam o cemu govorim. Telenor je klasa za ostala dva spomenuta operatera, A1 trenutno ima probleme koje nije imao kao VIP bar ja tada nisam imao prob. Mts standardan, uvek neki prob.@Him Ništa što si rekao nema veze sa diskusijom o kvalitetu 4G mreže, a upravo o tome diskutujemo. Ako imaš probleme sa Telekomom imaš relevantnu temu gde možeš da ih podeliš. Što se podrške tiče, "poslednja" je reč službe za brigu koja odgovara u pismenom obliku - ukoliko imaš nedoumice možeš ih kontaktirati na mejl [email protected] ili poštom na adresu Dubrovačka 35, 11158 Beograd.
Jesi li prvo tražio račun od njih ? Ja sam bio dobio zvaničan dopis od njih koliko treba da se plati , pa su mi poslali bili veći račun da platim i onda sam nakon toga uložio žalbu i pokazao im koliko iznosi račun po njihovom zvaničnom dopisu. To su morali priznati. Ovo govorim za MTS.Ne ide tako. Nema logike sta rade....
Bas su skrozali nacin rada
Trazio i dobio sms sa iznosom, pa se zalio...Jesi li prvo tražio račun od njih ? Ja sam bio dobio zvaničan dopis od njih koliko treba da se plati , pa su mi poslali bili veći račun da platim i onda sam nakon toga uložio žalbu i pokazao im koliko iznosi račun po njihovom zvaničnom dopisu. To su morali priznati. Ovo govorim za MTS.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari