Kod mene je ZTE F6600P ExTARGO telekom infra ...Adresa rutera je zapravo 192.168.1.1, i kod mene je neophodno preko nje pristupiti. Svakako, možete je proveriti na uređaju preko kog ste povezani.
Pa imas na samom uređaju od ispod, i to je samo user pristup. Za admin ne pali ni jedna poznata kombinacijaKoji username i password se koristi za zte rutere?
Ovo je već druga netačna informacija koju u par postova pišeš.Sve jasno... i ja imam F6600P i kod mene se A1 slepuje na omrazenu infrastrukturu pa je verovatno zato na kraju 100.1
Koristim je na njihovom boxu iako imam na tvu apk i nemam zamerki na oštrinu. Ne mogu da poredim sa EON jer sam koristio CI module dok sam bio kod njih. Apk koristim(iz nužde) na telefonu pa to baš i nije reprezentativno. Naravno, razmenjujemo iskustva, nisam mislio ništa loše već samo malo bliže pojašnjenje.Mislim na explore tv aplikaciju. Em ima vise suma, nije kristalna slika em je losije odradjena od EON apk. A box za kablovsku nismo ni instalirali. Mozda bi bilo bolje. Svakako to su samo zapazanja.
Da pojasnimo najverovatniju situaciju:ZTE H3601P, taj valjda svima daju, a adresa verovatno zavisi od infrastrukture, pa sam zato naglasio da je treba poveriti. Postavka mi izgleda baš kao na ovom postu.
Iako nije potvrđeno zbog male količine informacija, opcija 2 ide ukoliko se koristi tudja infrastrukturaAko sam razumeo A1 daje dve varijante:
1) Ruter koji u sebi ima ONT
2) ONT i ruter odvojeni (povezani LAN kablom)
Da li je moguce tražiti varijantu broj 2? I da li je u tom slučaju moguće staviti svoj ruter umesto njihovog (tj. da li postoji način da ih nagovorite da vam daju PPPoE podatke?).
Pretpostavljam da ruter koji daju nema vpn server opciju pa zato pitam.
Proverom sa A1 lako mogu da utvrde, ili samo prosetaj kroz zgradu kutije bi trebalo da su na svakom spratu, barem kod mene, i imaju obelezje MTS/telefonkabl ili TelekomSrbija tako nesto.Jel ima nacin saznati da li u mojoj zgradi A1 ima svoju infrastrukturu ili koristi MTS-ovu?
I to naravno, ako zakupiš/platiš javnu statičku adresu? Jer taj bridge mod nema smisla da radi sa sopstvenim ruterom, ako je sve cg natovano. Kome treba sopstveni ruter samo za bolji wifi u stanu, isti može da postavi u access point mod i za to mu ne trebaju kredencijali od provajdera i bridge mod, ali ostaje iza cg nat-a.Pisali su ljudi ovde u temi, daju PPPoE kredencijale, slobodno ih kontakritaj i dogovori se.
Mogu i njihov ruter da prebace u bridge mode i onda da nakacis svoj.
Možda MTS namerno sabotira te pod-provajdere da bi im se korisnici vracali zbog "stabilnije" veze...
Eto isti problem i kod yettela i A1.
Evo ponovo, isto vreme. Oko minut ovaj put. I dalje je wifi radio sve vreme ali bez konekcije ka netu.SInoc i meni, nesto sam cvrkao za posao iza ponoci i puce konekcija na svemu u kuci oko 00:10 ili tako nesto... Ima Wifi, ali nema internet access. Znaci nije ruter restart pa da je kratko prsla veza, nego nesto "ispred" rutera.
Dok sam trazio kako da prijavim problem dok call centar ne radi uspostavio se net nazad, prekid ukupno 10ak minuta. To mu dodje treci prekid za mesec ipo koliko korisitm A1 (jednom vlakno / LOS, dva put ovako ispadanja da samo internet ne radi, a ruter i WiFi su OK).
Da li se zna zbog cega se to desava i meni je isto sad bilo kad si ti napisao, ja sam danas uveo a1, a presao sam sa yettel msm i tamo je znalo ovo da se desava, ali bas prvi dan kad uvedem da se prekine...Evo ponovo, isto vreme. Oko minut ovaj put. I dalje je wifi radio sve vreme ali bez konekcije ka netu.
Ovaj put u sred WoT partije...
Moguce, ali se nadam da nece biti cesto, samo trazim da net radi stabilno i bez prekida msm jel mnogo trazim hahahahmozda rade neka azuriranja... meni se to desavalo pre na sbb-u / coax. nije bilo svaku noc, ali poprilicno cesto pa mi se cini da su to naveli kao razlog kad sam zvao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari