TsarOfZanzibar
Slavan
- Učlanjen(a)
- 26.08.2016
- Poena
- 365
Više volim da razgovaram sa AI nego sa tetama iz call centra… Jeste artificial ali je barem intlligence
🙂
🙂
Kod mene je prekid u toku, nema interneta i tvJel imao još neko prekid danas, od 12 - 12:30?
Ako može lokacija, ovako slabo koristi...Za 2 meseca bar 30 prekida, nije mi trebao prelazak sa MTS-a, bas sam se zeznuo.
Pa jel su bar rekli šta može da bude razlog prekida? I kako su se prekidi rešili?Miljakovac, 4god MTS bez prekida i sad sa A1 bas cimanje, nadam se da je samo los pocetak 🙂
Kako je moguće da kabl od bandere do rutera dođe bez savijanja ?Ali mozes da iskoristis vlakno koje ti je vec izvuceno po stanu da ne izvlacis novo u paraleli i busis za novi ZOK. Meni je onaj Orionov kabl bio i najbolji, 2x3mm butterfly, zilav a opet nije mnogo glomazan. Ovaj ko dlaka je malo pipav ako ima deo gde se savija il ije izlozen slucajnom dodiru...

Kod mene su splajsovali kraj kabla jer su menjali sam konektor, zeleni (stari) za plavi. A inače da, samo su secnuli iz prethodne kutije i ubacili u svoju.A zašto bi ga uopšte splajsovao u stanu? Govorim za stanove u stambenim zgradana. Samo se splajsuje u ulazu i dalje koristi staro vlakno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari