Šta je novo?

A1 optički internet

• Začetnik teme Začetnik teme bbK1ng
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@Bandzi8
a ima i na toj strani najčešća pitanja i tamo:
Kako mogu da aktiviram HBO Max dodatak preko A1?

HBO Max dodatak možeš da aktiviraš uz Duo Plus internet i TV paket i uz Xplore TV Plus paket putem:

1. Moj A1 aplikacije
  2. A1 prodajnog mesta
  3. ili korisničkog servisa
Nakon aktivacije dodatka u Moj A1 aplikaciji, otvoriće ti se ekran gde je potrebno da klikneš na dugme “Nastavi registraciju”, koje će te odvesti na HBO Max aplikaciju u okviru koje je potrebno da registruješ nalog.

Ukoliko dodatak aktiviraš na prodajnom mestu ili putem Korisničkog servisa, stići će ti SMS sa linkom koji te vodi na Moj A1 aplikaciju. Tu će biti potrebno da klikneš na dugme “Nastavi registraciju”, koje će te odvesti na HBO Max aplikaciju u okviru koje je potrebno da registruješ nalog.

Ukoliko si novi HBO Max korisnik potrebno je da se registruješ i kreiraš svoj korisnički nalog, a ukoliko već imaš HBO Max nalog potrebno je da uneseš e-mail koji već koristiš za HBO Max.

Pored HBO Max striming aplikacije, dobijaš i 5 linearnih kanala, HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax i Cinemax 2.

Jel ovo novo fantomsko povećanje cena? Duo plus prema sveže apdejtovanoj app je 5050 a na A1 sajtu još uvek stoji cena od 4500

Ako je neko zainteresovan za promo kod 20% popusta na nov ugovor u A1 neka mi se javi direktnom porukom.

• Like
Reagovanja: tcp
Da li je ovo i za obnovu ili samo za nove korisnike?

Imam i ja jedan.
Ja sam zainteresovan, samo ne znam koliko traje taj promo kod ?
Meni ističe ugovor sa sbb-om 27. juna, planirao sam za dve nedelje da podnesem zahtev za raskid, e sad da li će važiti i tada ili mogu sa A1 da napravim dogovor i potpišem već sada unapred, od trenutka kad mi prestane stari ugovor ?
Ako moram da čekam, onda taj kod bolje da dobije neko ko potpisuje sada.

Da li neko ima agenta za Beograd za optički net i tv, koji bi mogao da obezbedi neke benefite za zaključenje ugovora? Ako može broj u pp. Hvala unapred!

Nazad
Vrh Dno