A1 ruter prebačen u bridge? Za to trebaju admin kredencijali, a koliko vidim A1 ih ne daje, a i niko ih još nije izvukao/objavio.Ok, ruter prebacen u bridge... sjajno.
Medjutim ping mi je horor ka Bugarskim i Nemackim GeForceNOW serverima. Na mts-Supernova je bio ispod 20ms do Bugarske, sada je preko 40 plus je nestabilan
@jorgovan
Javi situaciju sa Geforce serverima nakon dve-tri nedelje korišćenja. Planiram prelazak sa mts na a1, a to mi je bitan faktor.
Ok, ruter prebacen u bridge... sjajno.
Medjutim ping mi je horor ka Bugarskim i Nemackim GeForceNOW serverima. Na mts-Supernova je bio ispod 20ms do Bugarske, sada je preko 40 plus je nestabilan.

Odakle si?Ovo je kod mene prema Nemačkim serverima i to preko WiFi mreže, prema Bugarskim je loše i kod mene.
Identična prica, moralo je par poziva call centru, dok nisam naišao na nekog ko zna da resi problem.Prošle subote sam uveo optički net i tv, ali još uvek ne uspevam da se ulogujem na Moj A1 ni sa telefona, ni sa računara. Na telefonu pokazuje sadržaj trenutno nije dostupan, a na računaru onaj krug vrti unedogled. Pokušao sam na više računara i na različitim telefonima sa ugašenim privatnim dns-ovima. Problem prijavljen korisničkoj podršci, međutim niko se još nije javio sa rešenjem.
Da li se još neko susretao sa ovim i da li je uspeo da se uloguje?
Zasto 6, kada mnogi dobijaju 9 ili 12m za 1 dinar?Ako odem u A1 poslovnicu i tražim 6 meseci po dinar ako podnesem zahtev za prenos kod njih sa MTS, da li će da odobre? Ili to ne rade u poslovnici nego moram da jurim promotera?
Zato što neko ranije napisa da 9 meseci agenti nude kada postoji A1 infrastruktura, a 6 meseci kada je preko MTS. Ako je neko dobio u skorije vreme 9 preko MTS nek napiše.Zasto 6, kada mnogi dobijaju 9 ili 12m za 1 dinar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari