Buraz, placas im uslugu distribucije intereneta. Trazi da ti naprave kako treba, a ako ne, najavi im da ces raskinuti ugovor i videces kako ce mahati repom da ti rese problem. To je isto kao kada kupis novo vozilo i odmah podignes haubu da ti sam nesto popravljas. Razumem da ti radi preko VPN-a, ali smatram da je sa njihove strane ovo neozbiljno. Sa druge strane, ovo je dobar info za nas koji razmisljamo o A1, kao potencijalnom provajderu....Ma ko će to meni jednom da rešava, sajt koji niko živ ne posećuje. Vreme tih ekspertskih podrški kod nas je bojim se prošlo. Poslednja takva koje se sećam je bila Telenorova, negde tamo 2010. Imali su čak i neki poseban mejl i sa mnom su danima rešavali neku situaciju sa 3G internetom. Sve posle toga je u klasičnom fazonu: Jeste probali ovo? A ono? Pre će IT sektor firme da mi kaže šta se tu dešava, nego bilo koja podrška kod nas. Videću kad mi uključe statički hoće li proći. Zasad VPN to vrti.
A gde vidite te info o radovima? Samo selektivni SMS?
Da li moze da mi se javi neki akviziter iz Niša
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari