Šta je novo?

A1 optički internet

Nije valjda da mora oba uredjaja ako zelis da izbegnes NAT?

Meni bi imalo smisla da na zahtev daju PPPoE podatke i da se zakaci privatni Ruter na taj njihov ONT.(ko hoce)
Ili ako nije PPPoE onda sta god od podataka da bi radio privatni ruter.

I meni je to logično. Ja sam planirao da uzmem Unifi Dream Machine ili Cloud Gateway Fiber pa sam svakako kontao da će mi morati dati PPPoE parametre. Koliko sam uspeo da vidim, taj Nokia ONT je 2.5Gbps tako da se nadam da ću biti miran ako (ikada) brzine budu preko 1Gbps. :D

I da odgovorim, još uvek nije proradilo, niti me je iko zvao. Čak ni u taj njihov ZTE ruter ne mogu da se ulogujem, jer nigde nisu ostavili ni korisnički password a da ne pričam o administratorskom. Doduše još nisam potpisao ugovor, nadam se da ću nakon toga dobiti sve te podatke.

mene su zvali danas i nude 6 meseci za dinar,kazu da nema vise akcije za 12 meseci po dinar i da je to bilo za septembar?Istekao mi je ugovor sa Mts pa su mi najpovoljni od svih.Sta savetujete da radim,ima li broj od nekih promotera da ih kontaktiram da vidim dal mogu bolji uslovi da se izboksuju?

Ja ne mogu da se ulogujem kroz android A1 aplikaciju na moj nalog, dok kroz pretraživač mogu. Pored toga HBO Max nije mi aktiviran, dok Netflix i Skyshow je rešen. Ne znam šta je problem sa Maxom. Za sada je prvi utisak dobar.

mene su zvali danas i nude 6 meseci za dinar,kazu da nema vise akcije za 12 meseci po dinar i da je to bilo za septembar?Istekao mi je ugovor sa Mts pa su mi najpovoljni od svih.Sta savetujete da radim,ima li broj od nekih promotera da ih kontaktiram da vidim dal mogu bolji uslovi da se izboksuju?
Mene su zvali juče i nudili specijal 12 meseci 1rsd, morao sam da ih otkačim jer sam do leta 2026. pod UO kod SBB-a.
Momak je rekao okay i pozvao me da ko god želi dam njegov kontakt, pa ako ima zainteresovanih, tu sam...nemam nikakav interes, ako je nekome bitno i veruje na reč.

Mozes meni proslediti konakt. I 6m po din mi je ok.
Danas su me zvali da moze i na adresi gde na sajtu kaze nije dostupno ali nema nikakve promocije po 1 din nego puna cena. :ROFLMAO:

Mene su zvali juče i nudili specijal 12 meseci 1rsd, morao sam da ih otkačim jer sam do leta 2026. pod UO kod SBB-a.
Momak je rekao okay i pozvao me da ko god želi dam njegov kontakt, pa ako ima zainteresovanih, tu sam...nemam nikakav interes, ako je nekome bitno i veruje na reč.
pa ajde posalji ako ti nije tesko broj da vidim i ja,sad me je neko kontaktirao i nudi 9 meseci al ako ovaj nudi 12 to je jos bolje.Meni je istekao ugovor sa mts pm pre par dana tako da mi je idealno za menjanje sad

Ako svi koji ste mi tražili kontakt budete zvali, biće to jedno dvadesetak poziva...neka, Bože zdravlja svi da dobijete 12 po dinar.

Pošto se ovde pisalo da ko ima optiku od MTS a uskoro mu isitče ugovor a želi prelazak na A1 da mora da čeka kraj ugovora sa MTS zbog IDP broja ili tako nešto slično samo jedno pitanje za upućenije odnosno šta se dešava ako nekome ističe ugovor na MTS na VDSL, ima optiku u zgradi što je i A1 potvrdio da može da koristi baš tu MTS optiku, da li u tom slučaju moram da čekam do kraja meseca dok mi UO sa MTS ne istekne, da vraćam postojeću opremu Telekomu pa tek onda uzmem A1 i pritom budem par dana bez neta i tv ?

Preko forme na sajtu sam izrazio interesovanje za A1 usluge pre dvadesetak dana, momak iz kol centra potvrdio postojanje uslova za njihove usluge, ponudio tada 12 meseci free (koji možda i više ne važe u toj meri) i rekao da će me nazvati krajem oktobra i da moram prvo da raskinem ugovor sa MTS i vratim opremu da bi mi onda oni njihovo instalirali. Mogu da shvatim ako je u pitanju optika i traženje IDP sa njihove strane a o čemu se konkretno juče pisalo ali ako sam na VDSL koji treba da raskinem prvog dana novembra da li onda toliko moram da čekam na uvođenje A1 i još pride par dana da budem bez ikakvih usluga dok vratim opremu Telekomu a dok mi A1 njihovu ne instalira ? Baš konfuzno, ako neko nešto u vezi toga zna neka napiše ili moram za par dana zvati A1 i ne čekati poziv konkretnog operatera koji može biti i npr. tek 28.10. MTS mi nije dao zadovoljavajuću ponudu za nastavak ugovora, odnosno za prelazak sa bakra na optiku (isto nudili i za bakar i za optiku) pa zato a i zbog drugih stvari želim da ih otkačim.

Nije isti izvor, ne vidim zasto bi cekao na mts, sve i da si na optici, moze da se trazi "prosirenje kapaciteta" i da imas oba usluge u isto vreme.
U ovom slucaju mozes da imas obe uzluge bez da trazis dozvolu od bilo koga.

Po isteku UO odes i vratis opremu i ides kod A1 kao novi korisnik.
E sad ako oces da cinculiras onda probaj da pri vracanju opreme kazes da ides u A1 na optiku pa ti MTS mozda ponudi 24m/50%.

Da li neko ima problem sa logovanjem na A1 aplikaciju sa svojim parametrima?
Da li je neko imao problem sa aktivacijom HBO Max dodatka?

Da li neko ima problem sa logovanjem na A1 aplikaciju sa svojim parametrima?
Da li je neko imao problem sa aktivacijom HBO Max dodatka?
Meni nije hteo da se uloguje na A1 i XploreTV aplikaciju ni sa A1 mobilne ni optičke (wifi) mreže. Proradilo je kad sam isključio iCloud Private Relay opciju na telefonu (iPhone).

Nazad
Vrh Dno