Šta je novo?

A1 optički internet

Ja danas uvodim. 12m po dinar plus 3 meseca me castio akviziter svojim vaucerima. Ukupno 15 meseci po dinar. Odjavljujem mts danas-istekla uo. Koriste svoju mrezu kod mene. Odmah je do mts-ove.

Imaš li možda kontakt za 12 meseci bez plaćanja ? Možeš li da mi pišeš u pp?

Nisam sacuvao broj mozda neko ovde jeste :/ Mene je kontaktirao akviziter i ponudio 12m nakon sto sam proverio dostupnost na njihovom sajtu i pisalo je da moze. Ako uspete da izvucete i friends and family kod 15 meseci jos bolje

Da li ima neko ko je uveo preko mts optike, a ne njihove odvojene?
Mene čovek iz A1 ubeđuje da ne može preko mts optike, već samo njihove.
Znači ako ima neko ko je zaista uveo uslugu A1 interneta i tv-a preko mts optike. Ne neko kome su ponudili ili ostavljali flajere. Jer znam za slučajeve gde su ponudili i rekli da imaju mogućnosti, a nakon toga se ispostavilo da ne mogu

Uveli mi danas. Svi uredjaji su ZTE. Modem,box i mesh. Box je otvoren tj ATV je. Nisam imao vremena da testiram -putujem na more nocas a instalacija mi je u drugom gradu. Testiraon sam samo net.

Prilozi

• Screenshot_2025-07-25-19-54-35-574_org.zwanoo.android.speedtest.jpg
    Screenshot_2025-07-25-19-54-35-574_org.zwanoo.android.speedtest.jpg
    52.9 KB · Pregleda: 148
Da li ima neko ko je uveo preko mts optike, a ne njihove odvojene?
Mene čovek iz A1 ubeđuje da ne može preko mts optike, već samo njihove.
Znači ako ima neko ko je zaista uveo uslugu A1 interneta i tv-a preko mts optike. Ne neko kome su ponudili ili ostavljali flajere. Jer znam za slučajeve gde su ponudili i rekli da imaju mogućnosti, a nakon toga se ispostavilo da ne mogu
Meni je uvedena optika na MTS infrastrukturi. Beograd je u pitanju.

Meni je uvedena optika na MTS infrastrukturi. Beograd je u pitanju.

Ostao je telekomov kablic do stana i uticnica? Pa je A1 ekipa samo bocnuli ZTE?

Da li si morao od MTS da trazis migracioni kod? Ili si vec raskinuo sa MTS pre toga...?

Meni su prosli petak doveli vlakno od njihove kutije do mts-ove. Tu su otkacili vlakno iz mts-ove kutije i splajsovali ga sa njihovim.,tako da nisu nista busili po stanu. Iskoristili mts-ov rad :). Samo prikacili zte i pustili u rad. Iproverio da li radi net,tv i mesh i iskljucio sve pa zapucao na more to vece(jos sam na moru). Cerka se juce vratila iz Grcke i kaze sve radi net je na 300/150, tv ne baguje samo joj je cudan interfejs. Plasio sam se kako ce to raditi jer niko u ovoj temi konkretno nije pisao kako radi,osim njih par koji su pisali da ne radi. 12m plus 3 uz vaucere(castio agent,) za dinar a posle 3000 je ok dil.Cerku tv ne zanima ali neka ima. Box je otvoren za instaliranje tako da moze da gleda HBO,Netflih,Sky showtime. Dobija se 3 meseca fre Netflix i Sky. Problem je sto mi ne radi njihova aplikacija danima tako da ne mogu da joj ukljucim servise.Doduse Sky placam ono dozivotno 3e mesecno.

Ja sam u A1 već godinama, tako kada mi ugovor sa SBB prodje, lepo se prebacim kod njih. Do tada će razvežu svoju opremu.

Jel taj njihov box na kome se gledaju Tv kanali može i na youtube i druge aplikacije?

Vrh Dno