Šta je novo?

A1 optički internet

• Začetnik teme Začetnik teme bbK1ng
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
U mom slučaju su mi napomenuli da moram da naglasim da hoću bridge mod, jer se ne podrazumeva, kada im tražiš javnu adresu to za njih znači staticka javna na njihovom ruteru.

Može možda ovaj tool da vam pomogne oko praćenja prekida

Koja je trenutno najbolja ponuda za A1 optika duo, imam MTS infrastrukturu dostupnu. Istice mi SBB na coaxu sam pa bih presao na optiku. Koliko meseci po dinar...

Poslednja izmena:
Je l zna neko "univerzalnu" sifru za admin nalog na H3601P ?
Koji 😂️ ?

ZTE genijalci napravili dva uredjaja sa istim imenom. I glavni ruter i mesh ruter, koje sam dobio od A1, imaju isto ime modela - ZXHN H3601P:

Sta vise, ja jos uvek ne nadjoh na nekom ZTE sajtu da postoji ovaj glavni ruter sa 4 antene (na koji ljudi uglavnom i misle). Vidjao sam ga samo na reseller sajtovima kao sto je i ovaj link gore, ali cinjenica je da i na mom ruteru sa 4 antene pise ZXHN H3601P, identicno kao i na mesh extenderu.

Elem, za ruter sa 4 antene, mislim da niko ne zna, nisam uspeo da nadjem. Ima fora da se dobije admin na njemu, ali ovo ne zelim public da delim jer po meni ne spada u "preporucene metode".

Za mesh extender:
User: admin
Password: Haikui_V2_ex
Pisao sam to ovde: https://forum.benchmark.rs/threads/a1-optički-internet.496259/page-81#post-7772195
Btw, taj mesh extender moze takodje biti potpuno samostalni ruter kada prebacis Wok Mode sa default Agent na Controller. Potrebno je biti ulogovan kao admin.

Пробах више шифара, наравно и ту твоју али не могу никако да приступим екстендеру, вероватно ја грешим негде.

Zao mi je (ovo sledece je nesto najgore sto u aj tiju cujem svakodnevno), kod mene radi (ova gore) 😂️.

I kod mene radi, čisto da potvrdim. Mada ne koristim taj uredjaj, uzeo da probam šifru 😄

Коју IP адресу куцате за улазак у тај екстендер? С обзиром да се уређај зове исто као и рутер можда ту грешим?

192.168.1.1
Ali poveži samo njega lanom, glavni ruter raskači.

Može i bežično, naravno. Adresa može da se nađe u topologiji mreže na ruteru, a mogu i ručno da se šaltaju brojevi dok se ne nađe mesh. Kod mene je trojka, dakle 192.168.1.3.

Joooj, meni su oba u kutijama posto koristim svoju opremu, ali jeste bio podesen za 192.168.1.0/24 opseg kad sam cackao.

Nazad
Vrh Dno