Mene su zvali juče i nudili specijal 12 meseci 1rsd, morao sam da ih otkačim jer sam do leta 2026. pod UO kod SBB-a.mene su zvali danas i nude 6 meseci za dinar,kazu da nema vise akcije za 12 meseci po dinar i da je to bilo za septembar?Istekao mi je ugovor sa Mts pa su mi najpovoljni od svih.Sta savetujete da radim,ima li broj od nekih promotera da ih kontaktiram da vidim dal mogu bolji uslovi da se izboksuju?
pa ajde posalji ako ti nije tesko broj da vidim i ja,sad me je neko kontaktirao i nudi 9 meseci al ako ovaj nudi 12 to je jos bolje.Meni je istekao ugovor sa mts pm pre par dana tako da mi je idealno za menjanje sadMene su zvali juče i nudili specijal 12 meseci 1rsd, morao sam da ih otkačim jer sam do leta 2026. pod UO kod SBB-a.
Momak je rekao okay i pozvao me da ko god želi dam njegov kontakt, pa ako ima zainteresovanih, tu sam...nemam nikakav interes, ako je nekome bitno i veruje na reč.
Meni nije hteo da se uloguje na A1 i XploreTV aplikaciju ni sa A1 mobilne ni optičke (wifi) mreže. Proradilo je kad sam isključio iCloud Private Relay opciju na telefonu (iPhone).Da li neko ima problem sa logovanjem na A1 aplikaciju sa svojim parametrima?
Da li je neko imao problem sa aktivacijom HBO Max dodatka?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari