Alleksa
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 05.08.2019
- Poena
- 115
Ljudi drame malo, koliko se često dešava da mobilni internet ne funkcioniše, par puta u godinu dana moždai kad su bili prekidi posle dva dana koriscenja, mislio sam da sam se zeznuo
Ljudi drame malo, koliko se često dešava da mobilni internet ne funkcioniše, par puta u godinu dana moždai kad su bili prekidi posle dva dana koriscenja, mislio sam da sam se zeznuo
4G ili 5G?Mene opet zeza brzina.
Ovo je katabaza.
Kod mene je trajalo dan ipo, od tada situacija i bolja nego pre.. evo nocas nisu ni ugasili celije..Mene opet zeza brzina.
Ovo je katabaza.
Mislio sam da kućni net paketi nemaju ograničenu potrošnju saobraćaja. Možda tumačim ovo pogrešno, pa ako neko zna šta ovo znači, molim za razjašenje.Накнаде повезане са потрошњом: Obračunski interval za prenos podataka 1kb. Sav dodatni saobraćaj i dodaci koji su van izabranog tarifnog paketa tarifiraju se u skladu sa važećim A1 cenovnikom.
Сав додатни саобраћај који није обухваћен месечном претплатом и није доступан у оквиру изабраног тарифног пакета, као и тарифни додаци наплаћују се у складу са важећим A1 ценовником који је доступан на интернет презентацији A1: www.a1.rs.
Ja imam 550-600 mbps na paketu 300/50, a i jos kolega je ovde pisalo da imaju vece brzine od deklarisane u paketu. Dobijas 1 besplatan STB uredjaj, a sve ostale doplacujes 299 RSD.Zdravo, razmišljam da uzmem A1 5G kućni net duo paket kada mi istekne Supernova optika, obzirom da ja koristim A1 mobilnu mrežu 5G i čak i u svojoj kući izvlačim preko 1Gbps download, je l' postoje šanse da bih imao onda oko maks brzine (300/50 mbps) u ovom paketu? Takođe, terenski radnici jel daju neke popuste na ove pakete? I koliko uređaja za gledanje televizije daju?
Odlično hvala ti na informaciji! Pretpostavljam nekih padova brzina i problema sa pingom nisi imao?Ja imam 550-600 mbps na paketu 300/50, a i jos kolega je ovde pisalo da imaju vece brzine od deklarisane u paketu. Dobijas 1 besplatan STB uredjaj, a sve ostale doplacujes 299 RSD.
Pad brzine imam od 1 ujutru do 8, zato sto A1 gasi 5g antene u tom periodu, radi ustede struje. (Ping je veci nego na optici, ali to je ocekivano, nije pravio problem pri igranju igrica)Odlično hvala ti na informaciji! Pretpostavljam nekih padova brzina i problema sa pingom nisi imao?
Kako da znam da li će gasiti 5G u mojoj blizini, tj. na stanici na koju sam povezan? Trenutno ne gase, imam tokom cele noći i brzina je oko 1Gbps. Ako počnu da ga gase, kontam onda padam na 4G, a tu brzine mogu da budu i po 1-2Mbps kada svi sa 5G padnu na 4G u tom trenutku i opterete je.Ja imam 550-600 mbps na paketu 300/50, a i jos kolega je ovde pisalo da imaju vece brzine od deklarisane u paketu. Dobijas 1 besplatan STB uredjaj, a sve ostale doplacujes 299 RSD.
Kod mene nije bilo padova brzine preko noci, cak naprotiv, ostvarivao sam i najvece brzine do 700mbps. Brzine su tokom celog dana iznad deklarisanih 300, najcesce u rasponu od 500-600. Retko padaju ispod 500, a skoro nikad ispod 450. Ping je najcese izmedju 15-40ms. Presao sam sa SN optike tamo je ping zakucan bio na 8, ovde je losiji sto je i ocekivano. Upload se krece izmedju 15-35, Posto imam A1 pripejd karticu, brzine su iste kao na wi-fi od 5gkn, u stanu, pa me je to i opredelilo da uzmem ovaj paketKako da znam da li će gasiti 5G u mojoj blizini, tj. na stanici na koju sam povezan? Trenutno ne gase, imam tokom cele noći i brzina je oko 1Gbps. Ako počnu da ga gase, kontam onda padam na 4G, a tu brzine mogu da budu i po 1-2Mbps kada svi sa 5G padnu na 4G u tom trenutku i opterete je.
To je super, kd mene nocu na 4g je 20-30 mbps brzina dl-a npr.Kako da znam da li će gasiti 5G u mojoj blizini, tj. na stanici na koju sam povezan? Trenutno ne gase, imam tokom cele noći i brzina je oko 1Gbps. Ako počnu da ga gase, kontam onda padam na 4G, a tu brzine mogu da budu i po 1-2Mbps kada svi sa 5G padnu na 4G u tom trenutku i opterete je.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari