Шта ћеш кад не разумем.Bukvalno imas na prethodnoj strani, i jos 14 puta pre toga
Nasao si tog promotera mts-a.🤣Не помажеш пуно. Ово је једино што сам нашао. Не слаже се баш са информацијама са А1 сајта, али делује ажурније (поклапају се имена пакета):
![]()
A1 uveo ograničenje brzine na „neograničenim” KućniNet paketima
Operator A1 Srbija uveo je ograničenje brzine nakon što korisnik prenese određenu količinu podataka na novim KućniNet paketima na 4G i 5G mreži.telesrbija.rs
Da, ako je uzeo kod i dao prijatelju i ako je taj potpisao novi ugovor.Da li onaj ko je dobio 25% popust kod agenta, dobija i dodatnih 20% ako pozove prijatelja kodom?
Ako hoćeš i TV, onda ne može fora sa drugom adresom gde "može" 5G.
Za Net+TV 5g mora agent da dodje da proveri signal na toj adresi zbog tv-a. Barem su meni u poslovnici tako rekli, a i dosta clanova pre mene je isto to potvrdilo, ne proveravaju signal licno kad uzimas samo net kd njih, ali uz TV mora provera licna od njih.Nema toga u ovom postu ili ne čitam dobro.
Pošto se ljudi i dalje bune oko osnovnih stvari koje su objašnjavane ovde po 100 puta, da probam u jednom postu da odgovorim na većinu pitanja za nove korisnike, kako bi znali u šta se upuštaju.
0. Prvo i osnovno, ko se odluči za 5G kućni net i TV - Ne gledajte mape 5G signala, crvene, žute, zelene... boje. Proveru vršite isključivo na sajtu: https://a1.rs/privatni/internet/provera-dostupnosti . Ako vaša adresa ne prolazi ili nudi samo 4G usluge, onda nasumična adresa, bliže centru grada, neka zavučena slepa ulica ili slično. Lični podaci koje unosite za proveru ne moraju da budu...
Da li stvarno ne može kad je u 5G paket uključena i televizija?
Ne ide mi u glavu, kad je 5G paket bez televizije, onda može, kad je sa televizijom, onda ne može.
Da, ima i takvih slucajeva.Ne ide mi u glavu, kad je 5G paket bez televizije, onda može, kad je sa televizijom, onda ne može.
Ne mora, kod mene nisu dolazili.Za Net+TV 5g mora agent da dodje da proveri signal na toj adresi zbog tv-a.
Захваљујем за информацију из прве руке.Nasao si tog promotera mts-a.🤣
Od decembra sam u A1,4G nikakvo smanjivanje nisam imao a koristim net i za gledanje tv.
Naravno da može! Lepo sam napisao 5G kućni net i TV. Kod mene niko nije dolazio da proverava bilo šta. Agentu sam prvo poslao Screenshot-ove brzina sa 5G telefona i A1 karticom, a onda sam od njega uzeo ruter na testiranje par dana. Potvrdio mu brzine, našao adresu koja prolazi kod njih u sistemu i bez problema dobio ugovor za 5G Net i TV (Duo). Vratio sam testni ruter, a novu opremu sam preuzeo u poslovnici gde me je sačekao agent po dogovoru, potpisao ugovor i sve sam postavio kući.Nema toga u ovom postu ili ne čitam dobro.
Pošto se ljudi i dalje bune oko osnovnih stvari koje su objašnjavane ovde po 100 puta, da probam u jednom postu da odgovorim na većinu pitanja za nove korisnike, kako bi znali u šta se upuštaju.
0. Prvo i osnovno, ko se odluči za 5G kućni net i TV - Ne gledajte mape 5G signala, crvene, žute, zelene... boje. Proveru vršite isključivo na sajtu: https://a1.rs/privatni/internet/provera-dostupnosti . Ako vaša adresa ne prolazi ili nudi samo 4G usluge, onda nasumična adresa, bliže centru grada, neka zavučena slepa ulica ili slično. Lični podaci koje unosite za proveru ne moraju da budu...
Da li stvarno ne može kad je u 5G paket uključena i televizija?
Ne ide mi u glavu, kad je 5G paket bez televizije, onda može, kad je sa televizijom, onda ne može.
Kod mene je moralo i nikako drugačije. Bg je u pitanju.Ne mora, kod mene nisu dolazili.
Neko je pisao da je ova moja potrosnja za mesec dana.Od 10.3. koristim uslugu. Svakog dana rade dva Eon boxa,radi Kodi + real debrid+torrbox,redovno. Gledam cesto 4k naslove. Znaci heavy sam korisnik. Ne skidam torrente jer nemam potrebe za tim.
Potroseno do sad :
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari