Šta je novo?

[A1] Kucni net

Bukvalno imas na prethodnoj strani, i jos 14 puta pre toga
Шта ћеш кад не разумем.
Отприлике: нема ограничења, али га има ако злоуптребљаваш мрежу? Онда те до краја месеца исеку на неке ~10x мање брзине?

Не помажеш пуно. Ово је једино што сам нашао. Не слаже се баш са информацијама са А1 сајта, али делује ажурније (поклапају се имена пакета):
Nasao si tog promotera mts-a.🤣
Od decembra sam u A1,4G nikakvo smanjivanje nisam imao a koristim net i za gledanje tv.

Napomena, mada smo već pisali o tome, tih 20% ide na već umanjenu cenu od 25%,, npr na 1000 din to bi ukupno bilo 600 din (ukupno 40% popusta a ne 45%, čisto da se razume)

Ako hoćeš i TV, onda ne može fora sa drugom adresom gde "može" 5G.

Nema toga u ovom postu ili ne čitam dobro.

Da li stvarno ne može kad je u 5G paket uključena i televizija?

Ne ide mi u glavu, kad je 5G paket bez televizije, onda može, kad je sa televizijom, onda ne može.

Ne ide mi u glavu, kad je 5G paket bez televizije, onda može, kad je sa televizijom, onda ne može.
Za Net+TV 5g mora agent da dodje da proveri signal na toj adresi zbog tv-a. Barem su meni u poslovnici tako rekli, a i dosta clanova pre mene je isto to potvrdilo, ne proveravaju signal licno kad uzimas samo net kd njih, ali uz TV mora provera licna od njih.

Naravno da može! Lepo sam napisao 5G kućni net i TV. Kod mene niko nije dolazio da proverava bilo šta. Agentu sam prvo poslao Screenshot-ove brzina sa 5G telefona i A1 karticom, a onda sam od njega uzeo ruter na testiranje par dana. Potvrdio mu brzine, našao adresu koja prolazi kod njih u sistemu i bez problema dobio ugovor za 5G Net i TV (Duo). Vratio sam testni ruter, a novu opremu sam preuzeo u poslovnici gde me je sačekao agent po dogovoru, potpisao ugovor i sve sam postavio kući.

E sad, možda ima razlike od grada do grada i od agenta do agenta, uglavnom moja preporuka je da idete direktno na agenta, zaobiđite poslovnicu kada su ovakvi dogovori u pitanju i bilo kakve informacije u vezi sa tim.

Poslednja izmena:
Od 10.3. koristim uslugu. Svakog dana rade dva Eon boxa,radi Kodi + real debrid+torrbox,redovno. Gledam cesto 4k naslove. Znaci heavy sam korisnik. Ne skidam torrente jer nemam potrebe za tim.
Potroseno do sad :
Neko je pisao da je ova moja potrosnja za mesec dana.
Evo potrosnje od 10.3. do sad.
550Gb od 21.6.

Prilozi

• Screenshot_2026-07-11-20-08-27-815_com.tplink.aginet.webp
    Screenshot_2026-07-11-20-08-27-815_com.tplink.aginet.webp
    23 KB · Pregleda: 0
Nazad
Vrh Dno