Šta je novo?

[A1] Kucni net

Koristim hbo max.
2 tv-a.
3 kamere.
A brzina iz paketa "Kucni net" - 50/10
Za sad nemam štekanje pri gledanju.
Netflix za 4k striming preporucuje minimum 25 mbps, za 2 tva odjednom da strimuju to je 50mbps, 3 kamere otp 3 mbps, ako bi jos neki fon prikacio ili laptop/tablet stucalo bi. Ovo je pod najgorim mogucim scenariom, sto se kd tebe ne desava, tako da mozes ostati na 50 mbps i tjt, ako ti vec ugovor istice, savetovao bi te da uzmes 5g paket, dobijas bolji ruter i imas komfor od 300 mbps(u zavisnosti od lokacije i ako uzmes taj paket, mada kontam ako ti netflix/skyshowtime ne trebaju mozes i od 100 mbps 5g paket, mada razlika je svega 200 din izmedju paketa pa msm da je bolje ici na 300mbps).

Ma skoro, nema mesec dana kako sam obnovio ugovor i uzeo najmanji kućni net,50%.. Plaćam ga nekih 870din..a ladno sam mogao da uzmem i kućni net, ali ovaj sa većom brzinom od 100/20..Nego računam nemam ne znam šta da kačim na ruter..
Čitam ovde vas prepiske pa me zainyeresovalo da li bi dobio nešto ako bi imao brzi net, sobzirom da koristim net ovako kako sam opisao..
E sad me zanima nesto, ako bi zvao agenta da pitam da se prebacim na malo jači paket od 100/20..Morao bi nov ugovor predpostavljam.
Da li bi zadržao 50% i na taj nov paket?
Ili bi mi bila puna cena.

Ma skoro, nema mesec dana kako sam obnovio ugovor i uzeo najmanji kućni net,50%.. Plaćam ga nekih 870din..a ladno sam mogao da uzmem i kućni net, ali ovaj sa većom brzinom od 100/20..Nego računam nemam ne znam šta da kačim na ruter..
Čitam ovde vas prepiske pa me zainyeresovalo da li bi dobio nešto ako bi imao brzi net, sobzirom da koristim net ovako kako sam opisao..
E sad me zanima nesto, ako bi zvao agenta da pitam da se prebacim na malo jači paket od 100/20..Morao bi nov ugovor predpostavljam.
Da li bi zadržao 50% i na taj nov paket?
Ili bi mi bila puna cena.
Ja sam danas bio do A1 poslovnice nije kucni net nego postpaid, caletu treba jaci paket od neo surfa, pa pitao jer moze da predje na jaci uz zadrzavanje popusta od 50% , odgovor je bio ne, mora na komercijalnu cenu. Za kucninet morao bi videti, cimaj agenta pa vidi sta ti kaze.

Čini mi se da niko nije direktno rekao.

Paket preko agenta ima 25% popusta. Da li može da se spoji sa kodom za popust i dobije još 20% popusta???

Baš bi mi značilo ako neko zna

Imam pitanje.

Ozbiljno razmatram 5g kucni net u Nišu, nov sam nikada nisam koristio internet paket kod njih, primetio sam da je istekao promo kod za popust, da li postoji i dalje šansa da dobijem popust s obzirom sa jedan clan moje porodice je kod njih na postpaid-u?

Imam pitanje.

Ozbiljno razmatram 5g kucni net u Nišu, nov sam nikada nisam koristio internet paket kod njih, primetio sam da je istekao promo kod za popust, da li postoji i dalje šansa da dobijem popust s obzirom sa jedan clan moje porodice je kod njih na postpaid-u?
Ako je clan porodice generisao kod u aplikaciji do 30.06, onda mozes da iskoristis do 30.09 i dobijete oboje 20% popusta. (nek proveri u Moj Kutak u A1 aplikaciji da li ih ima)

Stigao jutros ovaj novi ZTE K20
Za keš je 5500 din u A1, ali mora da se naruči iz virtuelne radnje.
Web kupovina im baguje pa neće da završi proces plaćanja za ovaj artikal.

Naravno, nigde nema onog ZTE MF broja ni na kutiji ni na samom modemu.
Svuda je naveden model K20.

Posebno mi se sviđa što ima dve dobre opcije u podešavanjima:
1. developer podešavanja gde se ručno bira koji sve 4G band da radi ( 1, 3 i 20 ).
2. poziciono podešavanje - da pomogne onima koji ne znaju gde je antena, pa da znaju gde da usmere modem.

Pogledajte prilog 452052

Pogledajte prilog 452053

Pogledajte prilog 452054

Pogledajte prilog 452055

Pogledajte prilog 452056

Pogledajte prilog 452057

a evo i jednog single testa: B3 (20 MHz ) + B3 ( 10 MHz ):

Pogledajte prilog 452061

Pogledajte prilog 452060
@jason13 Dobio sam danas ovaj ruter. Da li možeš da mi kažeš koja je lozinka za Developer Options?

@-vorens- pošto imaš poseban popust zadržavanja korisnika ( 50% ) koji nije standardni “agentski”, moraš da pišeš molbu na A1 mail da ti zadrže 50% do kraja UO a da te prebace na paket 100/20.

Kod “agentskih” popusta od 25% lako se menja paket na viši, a da ti ostane 25% popusta do kraja UO

Sta misliš, realno nisu u obavezi niti izlaze u susret za ovakve stvari?
Na koji email pišem molbu?

Imam pitanje.

Ako ne uspes da nadjes kod kod rodjaka u aplikaciji, imam ja jedan izgenerisan pa mi pisi u DM

Čini mi se da niko nije direktno rekao.

Paket preko agenta ima 25% popusta. Da li može da se spoji sa kodom za popust i dobije još 20% popusta???

Baš bi mi značilo ako neko zna
Rečeno više puta, znači ili/ili, jedno sa drugim ne ide. Od agenta samo 25% popusta dobijaš na novi ugovor, a ako iskoristiš "kod", onda po 20% dobijate i ti na novi, i onaj što ti je dao "kod" na postojeći ugovor. Znači možeš i sam sebi da daš "kod" ako imaš već neki ugovor u A1, pa ti dođe 2 x 20% (tj. mogao si, jer kako čujem kodovi nisu više vidljivi).

Poslednja izmena:
Ako je rok za plaćanje kućnog neta svaki 5 u mesecu, da li može da se plati 10-og a da ne isključe, tj. koliko dana može da se zakasni sa uplatom bez isključenja. I da li može da se traži da se promeni da rok za plaćanje bude 10-ti u mesecu?
Verovatno su ti rekli obračunski period svakog 5-og u mesecu, što znači presek na taj dan, a rok za plaćanje će ti biti najmanje 15 dana od tada. Znači negde oko 20-og, možda čak 23-24ti u mesecu. Svakako, čak i preko tog datuma koji će ti stajati na računu tolerišu nekoliko dana. Pozovi 060/1234 korisnički servis pa proveri, ali 99% je kao što sam ti rekao.

Nazad
Vrh Dno