Šta je novo?

[A1] Kucni net

Ja sam pokušao, meni neće da daju, kažu nema pokrivenost, a ima pokrivenost što je najgore. Kaže teta naša mapa pokazuje da nema pokrivenost reko ažurirajte mapu... U praksi sve radi, po njihovoj mapi ne radi.
Meni su malopre rekli da mogu da raskinu 4G ugovor i da potpišem za 5G, ali po punoj ceni i neko od njihovih mora da dođe kod mene u stan da uradi speedtest njihovom/specijalnom aplikacijom, ali ista priča, sve radi, nisu ažurirali mape.

Meni su malopre rekli da mogu da raskinu 4G ugovor i da potpišem za 5G, ali po punoj ceni i neko od njihovih mora da dođe kod mene u stan da uradi speedtest njihovom/specijalnom aplikacijom, ali ista priča, sve radi, nisu ažurirali mape.
Znači 2700 bi plaćao ne bi ti pomogli ovi nazovovi kodovi.

Najbolje je gurati postojeću ugovornu obavezu do kraja, u poslednjem obračunskom periodu ugovorne obaveze podneti zahtev za raskid ugovora, čekati poziv i prihvatiti/tražiti 50% na novu ugovornu obavezu od 24m.

Da ali mislim da i oni gledaju gde ima mts optiku da prvo preporuče to pa tek onda da proveravaju 5G

Pa da ali 2/3 druga su presla sa supernove na A15G net, a jedan sa mts optike na A1 optiku. Tako da me ne bi cudilo da gledaju gde ima prvo da prikace nekog na optiku pa tek onda na 5G kucni net. Pa onda 4G tako mi ima smisla...

Pa I nema smisla,veca I'm zarada 5g net,za optiku placaju Telekomu

U sustini 5g ce biti kao Orion wifi,vucu optiku do tornjeva pa dele net

Kako funkcioniše sa ovim vaučerima?
Ako već imam Neo Super tarifu i hoću Kućni net, dakle mogu iskoristim svoj kupon.
Da li onda dobijam 20% popusta na obe pretplate (Neo Super i Kućni net) ili samo za Kućni net?

Dobijaš i Neo Super i Kućni Net..

Dobijaš i Neo Super i Kućni Net..
Odlično 🙂

Je li neko imao iskustva sa prelaskom sa 5G na optiku?
Kod mene postoji MTS optika od pre nekoliko meseci, ali još nisu dopustili da je A1 koristi (ali će sigurno kroz nekoliko meseci). Planiram da uzmem 5G Kućni net, pa u dogledno vreme kad bude dostupna optika da pređem na optiku, ako mi budu dozvolili.

Odlično 🙂

Je li neko imao iskustva sa prelaskom sa 5G na optiku?
Kod mene postoji MTS optika od pre nekoliko meseci, ali još nisu dopustili da je A1 koristi (ali će sigurno kroz nekoliko meseci). Planiram da uzmem 5G Kućni net, pa u dogledno vreme kad bude dostupna optika da pređem na optiku, ako mi budu dozvolili.
Evo kod mene ce biti godinu dana za 2-3 meseca neko je pisao da ima par godina Telekomova i nisu mu pustili, ja sam ih pitao kad bude dostupna optika da li može prelazak (ne) može, ako se plate penali jedino tako, tj. da se isplati ceo ugovor...

Nazad
Vrh Dno