MarijaPetrovic
Poznat
- Učlanjen(a)
- 04.12.2025
- Poena
- 30
Da li još uvek važi 25% popusta na 5G Kućni Net preko agenta?
Pre 4 dana sam uzeo 5G kućni net Duo, internet i televiziju 300/50 Mbps preko agenta i dobio samo 25% popusta. Odakle tih 6 meseci po dinar? Jel to isto zavisi od agenta ili stoji negde zvanično na sajtu kao popust?… promo cena kao kod agenta, sa -25% u odnosu na regularnu sa sitea i plus tih 6meseci za dinar… i to je to - dobra ponuda za one koji na lokaciji nemaju uslove za optiku…
Jesu li to konačno omogućili prelazak sa 4G na 5G?… to je nekom ponudjeno za prelazak na 5G paket, sa 4G… agenti redovno daju -25% za nove korisnike - nadamo se i -50%, jednog trenutka, za produženje auO…
Evo novina. Brata koji koristi 4g kucni net zvali pre par sati da mu ponude prelazak na 5g net i tv. Prvih 6 meseci po dinar a ostatak 2600.
U dinar je isto, da li si dobio kao ti 25% popust ili kao on šest meseci po dinar.Pre 4 dana sam uzeo 5G kućni net Duo, internet i televiziju 300/50 Mbps preko agenta i dobio samo 25% popusta. Odakle tih 6 meseci po dinar? Jel to isto zavisi od agenta ili stoji negde zvanično na sajtu kao popust?
Ukinuli "KućniNet Plus 100/10" za 4G, sada samo najmanji može 50/10
Dodali su 5G kućni internet basic, download 100 upload 20, ali mislim da se ne isplati pored ovog od 300/50
Ali i foliraju se dosta. Npr. Pitao dal mogu sa 4G na taj da pređem od 100/20 kažu ne može nije pokriveno, reko kako onda svi telefoni rade uredno na 5G, drug doneo njegov 5G kućni radio perfektno ni da štucne. Kaže na našoj mapi pokazuje ne može. Dao sam im savet da ažuriraju tu mapu jer nije merodavna. Kažem opet kako sve radi a vi kažete ne radi.Ovo je poboljšanje, jer se za istu cenu dobije 5G ruter umesto 2CA 4G i 20 Mbps upload umesto 10 Mbps.
Ali svakako da je za malo više novca bolje uzeti 300/50.
Da, nisam video da je napisao i TV.… ne može da bude isto- ako je nakon 6 meseci po dinar, 2600dinara… za internet i TV, 5G Duo…
Ali i foliraju se dosta. Npr. Pitao dal mogu sa 4G na taj da pređem od 100/20 kažu ne može nije pokriveno, reko kako onda svi telefoni rade uredno na 5G, drug doneo njegov 5G kućni radio perfektno ni da štucne. Kaže na našoj mapi pokazuje ne može. Dao sam im savet da ažuriraju tu mapu jer nije merodavna. Kažem opet kako sve radi a vi kažete ne radi.
Znači 4G kućni imaš 100/10 al koristiš na svom ruteru, ako sam dobro razumeo.Baš će da vidim šta će meni da kažu kad mi istekne ugovor. Trenutno imam 100/10 i 5G ruter i cepam ga na 5G.
Znači 4G kućni imaš 100/10 al koristiš na svom ruteru, ako sam dobro razumeo.
na supernovi radi, na A1 4G ne radi 🙂Kod mene radi, prošle nedelje sam doneo TP link u stan jer mi je supruga prekinula usisivačem optičko vlakno pa sam čekao servisere. Normalno se nakačio na 4g i gledao tv na boxevima.
EDIT : Sad vidim da se odnosi na supernovu, ja sam gledao na A1 4g mreži.
treci port je WAN po difoltu koliko vidim, verovatno negde treba da se rekonifugirseJel ima neko korisno podešavanje na ovom 5G ruteru? Ja sam samo razvojio WiFi opsege 2.4 i 5 GHz i promenio naziv i šifre pristupnih tačaka.
Nešto što sam primetio, a nisam mnogo gubio vreme oko toga je, da jedan mrežni kabl zeza i ne radi kako treba kada se povežu kablovi za mrežu na sva 3 izlaza sa zadnje strane rutera. Nebitno kojim redosledom se uključuju, uvek treći po redosledu uključivanja ne treperi LED, već krene na kratko i nastavi da konstantno gori bez propusta interneta na drugom kraju.
Da li je neko primetio ovaj problem?
Jedino ako ima veze sa nalogom, jer su oba ugovora (optika + tv i kućni net 5G) na moje ime.na supernovi radi, na A1 4G ne radi 🙂
Ja sam pokušao, meni neće da daju, kažu nema pokrivenost, a ima pokrivenost što je najgore. Kaže teta naša mapa pokazuje da nema pokrivenost reko ažurirajte mapu... U praksi sve radi, po njihovoj mapi ne radi.Da li je neko uspeo da "prebaci" A1 KućniNet 4G 50/10 ugovor u KućniNet 5G 300/50, naravno uz potpisivanje novog ugovora?
… sigurno je WAN - uzmi neki GB switch, ako imaš potrebu za više LAN konekcija…Da, to je i meni palo na pamet. Moraću malo da pročešljam podešavanja. Ako je kojim slučajem zaključan i ne može da se promeni, moraću neki Switch da ubacim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari