Evo novina. Brata koji koristi 4g kucni net zvali pre par sati da mu ponude prelazak na 5g net i tv. Prvih 6 meseci po dinar a ostatak 2600.
Pa te razne "promocije" su dovele do haosa na trzistu, da se vise ne zna ni sta koliko kosta. Ja samo za televiziju placam 2600 kod sbb. U mts sam trazio da mi pokazu cenovnik, nisu imali odgovor na moje pitanje, imaju samo "promocije" !? A svi su isti i svi se majmunisu. Sveli smo se na buvljak i slobodnu nagodbu i niko ne moze da kaze da je zavrsio sa problemom interneta jer su i cene vrlo nestabilne, kao i sam kvalitet usluge. Treba stalno njima da se bavis. Kad vidis da istom provajderu placas duplo vise od drugih za isu uslugu, kakvo je tvoje misljenje ?I tv ?

A1 nas nije ni obavestio da ranjivost postoji. Po tp linkovom sajtu ona dozvoljava napadacima da udju u admin panel bez sifre i da pristupe ruteru na nivou firmwarea.znaci dobro je sto ja koristim svoju opremu Huawei E6888 za 4g paket 100/10 a imam i MC888D ali nije kod mene trenutno
ne znam zasto mislis da ti je ruter hakovan, zato sto vidis tvoju public ip adresu na gmailu da se promenio user-agent? onaj screenshot s rutera ne govori da si hakovan, barem ne meni. to sto ti je neko uhakovao ruter ne znaci da zna i tvoju gmail sifru(za koju moras da stavis 2FA btw). da bi neko snifovao tvoj saobracaj i pokupio ti npr gmail sifru morao bi da ima privatni kljuc od gmaila u sta cisto sumnjam. pre ce biti da ti je leakovana sifra negde i da se neko loguje na tvoj gmail.Provajder ne odgovara.
Sta Vi mislite da li sam upravu? Ljudi mi upadaju u gmail kroz moj ip. Svojim ocima sam video kako se useragent menja iz android u linus computer.
A1 nas nije ni obavestio da ranjivost postoji. Po tp linkovom sajtu ona dozvoljava napadacima da udju u admin panel bez sifre i da pristupe ruteru na nivou firmwarea.
Gore je napisano kucni net4g, prelazak na 5g plus tv .Pa te razne "promocije" su dovele do haosa na trzistu, da se vise ne zna ni sta koliko kosta. Ja samo za televiziju placam 2600 kod sbb. U mts sam trazio da mi pokazu cenovnik, nisu imali odgovor na moje pitanje, imaju samo "promocije" !? A svi su isti i svi se majmunisu. Sveli smo se na buvljak i slobodnu nagodbu i niko ne moze da kaze da je zavrsio sa problemom interneta jer su i cene vrlo nestabilne, kao i sam kvalitet usluge. Treba stalno njima da se bavis. Kad vidis da istom provajderu placas duplo vise od drugih za isu uslugu, kakvo je tvoje misljenje ?
Pa ja komentarisem. Tacno je da ima promocija i u drugim zemljama, ali je ista cena za sve kupce. A ovima je cena na sajtu 3500, a nekima prodaju po 2600 i 6 meseci gratis.Cene ne komentarišem
U google sign inu pojavljuju se uredjaji koje ne prepoznajem. Tj android phone. Na details tabu stoji samo moja ip adresa. Da li je moguce da neko koristi proxy preko moje ip adrese da google uredjaj vidi kao moj. A za user agent... U tom trenutku su sve sesije bile neaktivne osim jedne. I onda se pojavio android i sa telefona pretvorio u linux computer.ne znam zasto mislis da ti je ruter hakovan, zato sto vidis tvoju public ip adresu na gmailu da se promenio user-agent? onaj screenshot s rutera ne govori da si hakovan, barem ne meni. to sto ti je neko uhakovao ruter ne znaci da zna i tvoju gmail sifru(za koju moras da stavis 2FA btw). da bi neko snifovao tvoj saobracaj i pokupio ti npr gmail sifru morao bi da ima privatni kljuc od gmaila u sta cisto sumnjam. pre ce biti da ti je leakovana sifra negde i da se neko loguje na tvoj gmail.
pokrenuo sam info stealer malware i ukradeni su mi tada aktivni kolacici. verujem da ko god ulazim ima program koji te kolacice osvezava.ne znam zasto mislis da ti je ruter hakovan, zato sto vidis tvoju public ip adresu na gmailu da se promenio user-agent? onaj screenshot s rutera ne govori da si hakovan, barem ne meni. to sto ti je neko uhakovao ruter ne znaci da zna i tvoju gmail sifru(za koju moras da stavis 2FA btw). da bi neko snifovao tvoj saobracaj i pokupio ti npr gmail sifru morao bi da ima privatni kljuc od gmaila u sta cisto sumnjam. pre ce biti da ti je leakovana sifra negde i da se neko loguje na tvoj gmail.
Mozda se samo prijavio preko kolacica, idi na opciju da se odjavis sa svih ostalih uredjaja. promeni lozinke, moguce da ti je uzeo i sacuvane lozinke in browsera.U google sign inu pojavljuju se uredjaji koje ne prepoznajem. Tj android phone. Na details tabu stoji samo moja ip adresa. Da li je moguce da neko koristi proxy preko moje ip adrese da google uredjaj vidi kao moj. A za user agent... U tom trenutku su sve sesije bile neaktivne osim jedne. I onda se pojavio android i sa telefona pretvorio u linux computer.
Sve linkovane aplikacije su izbrisane ali se idalje authorized application.
pokrenuo sam info stealer malware i ukradeni su mi tada aktivni kolacici. verujem da ko god ulazim ima program koji te kolacice osvezava.
Evo znaci kao totalni laik, savet, ugasi ruter. Resetuj ga i povezi ga lan kablom, ugasi wan i podesi sve ispocetka.Jel moguce da mi ima browser profil kada sam bio u google podesavanjima video sam milion bookmarkova i ekstenzija. Isao sam na delete na svaku od tih.
Pa ja komentarisem. Tacno je da ima promocija i u drugim zemljama, ali je ista cena za sve kupce. A ovima je cena na sajtu 3500, a nekima prodaju po 2600 i 6 meseci gratis.
Odeš kod njih i zameniš ruter, prosto.To sam i uradio ali mi cini da je problem do firmwarea. A za to je odgovoran a1.
Rešenje kupiš svoj ruter.Da, ali cela serija ima taj problem Tp link ranjivost
Pa pise dole da imas firmware sa zakrpom. Rolaj update firmware-a.Da, ali cela serija ima taj problem Tp link ranjivost
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari