Šta je novo?

[A1] Kucni net

Mislim da mu istice u aprilu sledece godine. Dobio je prvix 12 meseci po dinar kad je uzimao 4g net. One prve promocije na pocetku akcije.

Pa te razne "promocije" su dovele do haosa na trzistu, da se vise ne zna ni sta koliko kosta. Ja samo za televiziju placam 2600 kod sbb. U mts sam trazio da mi pokazu cenovnik, nisu imali odgovor na moje pitanje, imaju samo "promocije" !? A svi su isti i svi se majmunisu. Sveli smo se na buvljak i slobodnu nagodbu i niko ne moze da kaze da je zavrsio sa problemom interneta jer su i cene vrlo nestabilne, kao i sam kvalitet usluge. Treba stalno njima da se bavis. Kad vidis da istom provajderu placas duplo vise od drugih za isu uslugu, kakvo je tvoje misljenje ?

Pozdrav. Izgleda da mi je neko u ruteru u isto vreme kad i ja. Pao sam na infostealer malware i posle toga je moja mreza krenula da se koristi kao botnet. Captche, suspitious activity na googlovom device panelu. Igrom slucaja sam naisao na vest gde postoji veliki broj exploitova koje napadacima omogucavaju da zaraze firnware. Pisao sam mail ratel-u i oni kazu da to nije njihova odgovornost. Mac adresa pripada bloku od 16 miliona razlicitih. Dajte mi neki savet? 1000025584.webp

Imam 20 stranica logova gde svaki 10 minuta neko radi isto.Uz to nemam ni jedan uredjaj na lokalnoj mrezi sa 1.3 na kraju.

• Like
Reagovanja: G17
znaci dobro je sto ja koristim svoju opremu Huawei E6888 za 4g paket 100/10 a imam i MC888D ali nije kod mene trenutno

Zar nije logičnije da pišeš provajderu, pošto je njihov ruter?

Provajder ne odgovara.

Sta Vi mislite da li sam upravu? Ljudi mi upadaju u gmail kroz moj ip. Svojim ocima sam video kako se useragent menja iz android u linus computer.

znaci dobro je sto ja koristim svoju opremu Huawei E6888 za 4g paket 100/10 a imam i MC888D ali nije kod mene trenutno
A1 nas nije ni obavestio da ranjivost postoji. Po tp linkovom sajtu ona dozvoljava napadacima da udju u admin panel bez sifre i da pristupe ruteru na nivou firmwarea.

Provajder ne odgovara.

Sta Vi mislite da li sam upravu? Ljudi mi upadaju u gmail kroz moj ip. Svojim ocima sam video kako se useragent menja iz android u linus computer.

A1 nas nije ni obavestio da ranjivost postoji. Po tp linkovom sajtu ona dozvoljava napadacima da udju u admin panel bez sifre i da pristupe ruteru na nivou firmwarea.
ne znam zasto mislis da ti je ruter hakovan, zato sto vidis tvoju public ip adresu na gmailu da se promenio user-agent? onaj screenshot s rutera ne govori da si hakovan, barem ne meni. to sto ti je neko uhakovao ruter ne znaci da zna i tvoju gmail sifru(za koju moras da stavis 2FA btw). da bi neko snifovao tvoj saobracaj i pokupio ti npr gmail sifru morao bi da ima privatni kljuc od gmaila u sta cisto sumnjam. pre ce biti da ti je leakovana sifra negde i da se neko loguje na tvoj gmail.

Pa te razne "promocije" su dovele do haosa na trzistu, da se vise ne zna ni sta koliko kosta. Ja samo za televiziju placam 2600 kod sbb. U mts sam trazio da mi pokazu cenovnik, nisu imali odgovor na moje pitanje, imaju samo "promocije" !? A svi su isti i svi se majmunisu. Sveli smo se na buvljak i slobodnu nagodbu i niko ne moze da kaze da je zavrsio sa problemom interneta jer su i cene vrlo nestabilne, kao i sam kvalitet usluge. Treba stalno njima da se bavis. Kad vidis da istom provajderu placas duplo vise od drugih za isu uslugu, kakvo je tvoje misljenje ?
Gore je napisano kucni net4g, prelazak na 5g plus tv .
Zato sam pitao.
Tačno znam koju uslugu plaćam pošto sam ja taj koji potpisuje ugovore.
Imam kućni net A1 ( 6m. za dinar) i sbb digitalni eon premium 700/70.
Oba sam uzeo na promociji ( ispregovarao dodatne pogodnosti ).
Cene ne komentarišem.
Od ponuđenog sam biram ono što mi najviše odgovara.
Inače promocije su deo svih ponuda i izvan naše zemlje.

… promo cena kao kod agenta, sa -25% u odnosu na regularnu sa sitea i plus tih 6meseci za dinar… i to je to - dobra ponuda za one koji na lokaciji nemaju uslove za optiku…

ne znam zasto mislis da ti je ruter hakovan, zato sto vidis tvoju public ip adresu na gmailu da se promenio user-agent? onaj screenshot s rutera ne govori da si hakovan, barem ne meni. to sto ti je neko uhakovao ruter ne znaci da zna i tvoju gmail sifru(za koju moras da stavis 2FA btw). da bi neko snifovao tvoj saobracaj i pokupio ti npr gmail sifru morao bi da ima privatni kljuc od gmaila u sta cisto sumnjam. pre ce biti da ti je leakovana sifra negde i da se neko loguje na tvoj gmail.
U google sign inu pojavljuju se uredjaji koje ne prepoznajem. Tj android phone. Na details tabu stoji samo moja ip adresa. Da li je moguce da neko koristi proxy preko moje ip adrese da google uredjaj vidi kao moj. A za user agent... U tom trenutku su sve sesije bile neaktivne osim jedne. I onda se pojavio android i sa telefona pretvorio u linux computer.

Sve linkovane aplikacije su izbrisane ali se idalje authorized application.

pokrenuo sam info stealer malware i ukradeni su mi tada aktivni kolacici. verujem da ko god ulazim ima program koji te kolacice osvezava.

U google sign inu pojavljuju se uredjaji koje ne prepoznajem. Tj android phone. Na details tabu stoji samo moja ip adresa. Da li je moguce da neko koristi proxy preko moje ip adrese da google uredjaj vidi kao moj. A za user agent... U tom trenutku su sve sesije bile neaktivne osim jedne. I onda se pojavio android i sa telefona pretvorio u linux computer.

Sve linkovane aplikacije su izbrisane ali se idalje authorized application.

pokrenuo sam info stealer malware i ukradeni su mi tada aktivni kolacici. verujem da ko god ulazim ima program koji te kolacice osvezava.
Mozda se samo prijavio preko kolacica, idi na opciju da se odjavis sa svih ostalih uredjaja. promeni lozinke, moguce da ti je uzeo i sacuvane lozinke in browsera.

Jel moguce da mi ima browser profil kada sam bio u google podesavanjima video sam milion bookmarkova i ekstenzija. Isao sam na delete na svaku od tih.

Jel moguce da mi ima browser profil kada sam bio u google podesavanjima video sam milion bookmarkova i ekstenzija. Isao sam na delete na svaku od tih.
Evo znaci kao totalni laik, savet, ugasi ruter. Resetuj ga i povezi ga lan kablom, ugasi wan i podesi sve ispocetka.

Pa ja komentarisem. Tacno je da ima promocija i u drugim zemljama, ali je ista cena za sve kupce. A ovima je cena na sajtu 3500, a nekima prodaju po 2600 i 6 meseci gratis.

Sta mislis kako je ljudima koji godinama placaju full cenu jer nikad nisu trazili ponudu, niti su im nudili ponudu? A sta mislis dal je normalno da drzavna firma nudi i po 20 meseci 1 dinar pakete? Gde je tu profit? Nazalost mi smo se kao narod pretvorili u neku dzunglu gde moras da budes bezobrazan da bi nesto imao, i to nije najgore od svega. Najgore je sto svi to zele i sto svi tako i fukcionisu.
Iskreno nama treba bar jos 2 operatera u Srbiji da bi doslo do neke utakmice, borbe za korisnike. Ovako su svi srecni i zadovoljni, pa se ne bore bas mnogo za korisnike. Eventualno neki agent da postigne target, inace provajderi nemaju neku ambiciju.

To sam i uradio ali mi cini da je problem do firmwarea. A za to je odgovoran a1.

ma ne rokaj nista, ti nemas te rutere ti imas nx520 koji nema taj vulnerability

Nazad
Vrh Dno