Ovi ZTE ruteri iz A1 nemaju CA koliko znam,ai kaze da imaju?
Koji najjeftiniji polovni ruter koji ima,Huawei?
Sve je tako, haha.… to je dobar signal, jedino ako nije u pitanju B20…?! Halovo beše, bazna u Gradskovu…?!
Nov 100e.MF289F, ako nađeš ili neki 5G.
Mada možda je bolja varijanta neki 3CA, koji ima band lock.
… možda bi dobra investicija bio eksterni ruter ili par MIMO antena… mislim da smo pričali ranije o tome… poznat mi je taj teren, mislim da nisi predaleko od BS i da bi doprinelo boljem signalu… i eventualno boljem bandu! Jeste da je cimanje i košta…Sve je tako, haha.
Radi B20 bez greške.
Uvek uglavnom isti konstantni protok. Dan, noć, zima, leto.
Ja sam prezadovoljan sa A1 Kućni net.
Za 1.200 dinara, koliko izlazi sa tadašnjih besplatnih 6 meseci, neograničen net, novi ruter - ja ih ne menjam.
Jedino palniram da kada ruter ostari, a ako još bolje tada budu imali neku takođe povoljnu ponudu.. da raskinem ugovor, pa sutradan ponovo zasnujem, kako bi ruter zamenio.
I da, morao sam lagati za adresu 50 m niže, jer mi nisu hteli odobriti baš tu gde jesam. Iako sam prvobitno rekao da sam koristio njihov SIM i da sam zadovoljan. Što i jesam.
Nov 100e.
Nesto polovno?
Sve si rekao.Jeste da je cimanje i košta…
Polovnih trenutno nema.Na polovan sam i mislio.
@stevanovic019
Možda se usrećiš sa B28 u nekom trenutku. Ubacuju ga polako po BS. Trebalo bi da je za nijansu bolji od B20. A možda dobiješ agregaciju B20+B28.
forum.benchmark.rs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari