Šta je novo?

[A1] Kucni net

… u poslovnici i na siteu bila je jedna cena, bez više, čini mi se… van onih akcija 12x1dinara na početku, moglo je da se dobije -25% kod agenata… sada je prisutna i ta viša, kao kod postpaid tarifa…

Poslednja izmena:
To ne bi bilo lose proveriti sa agentom ko ima kontakt da ne pise nas deset coveku... Pa da javi na temi da znamo sta se moze očekivati. A inace ovo je posledica nedostatka konkurencije...

To ne bi bilo lose proveriti sa agentom ko ima kontakt da ne pise nas deset coveku... Pa da javi na temi da znamo sta se moze očekivati. A inace ovo je posledica nedostatka konkurencije...

Ja cu pokusati ovih dana posto uzimam net za stan posto mi istice ove nedelje stari net, pa cu da vidim sa agentom koja je prica. Mada pretpostavljam da ce da mi kaze da moze popust al na ovu novu cenu, sto ce da izadje otprilike isto kao stara cena bukvalno...

Da sam znao ranije da uzmem al ***...

Meni isto tako nisu hteli da odobre popust na ugovor koji sam potpisao nedelju dana pre nego sto su oni krenuli ovu akciju sa popustom na 5g.

To sto kazes jeste tacno, nema konkurencije, a i te koje ima su jos gori, i onda je zato tako, ne javljaju se na tel, ne odgovaraju na mejlove, al i konkurencija isto to radi pa tako lagano za sve njih..

Doduse opet su ove cene korektne cak i sa povecanjem, ranije je ovaj najjeftiniji net bio 1500, sa popustom 1120 din, sad je 1350 sa popustom.
Mts i supernova kablovski najjeftiniji je tipa 3000 😬

Tačnije ako i dalje može 25% preko agenta, mislim dođe ovako

50/10 - 1336,75 din
100/10 - 1786,75 din

300/50 - 2011,75 din
600/100 - 2611,75 din

(5g basic, 100/20 koji nije na sajtu 1786,75 din)

Ali da, umesto da "konkurencija" stavi neograničen net, A1 povećao cene. Nije čudo.

Poslednja izmena:
Kad su uveli 4G flat rate pre nekih godinu dana, cene su mi delovale nerealno nisko, jer je 100/10 flat paket bio jeftiniji od paketa sa ograničenom količinom neta od 400GB, koji je bio bez ograničenja brzine, ali svakako sa njihovim ruterom nisi mogao očekivati veću brzinu.

Ako moze neko da mi posalje broj tog agenta za 5g kucni net, beograd/obrenovac je u pitanju. TIA

Jel se i vama upravo nešto dešava sa A1 kućnim netom? Uredno prikačen na 5G, kao i obično, ali daje 10Mbps DL i 0Mbps UL. Restartovaro ruter. Nije do njega.

Jel se i vama upravo nešto dešava sa A1 kućnim netom? Uredno prikačen na 5G, kao i obično, ali daje 10Mbps DL i 0Mbps UL. Restartovaro ruter. Nije do njega.
Kod mene radi bez problema. Uzgred, na sajtu je sad istaknuta i cena van ugovorne obaveze (ona što je precrtana), toje novina

Stabilizovalo se. Prvo sam pomislio da nisu počeli da blokiraju nas sa 5G ruterima na 4G KN paketima, pošto je na telefonu radio net normalno.

Neko je vec napisao, pa da podrzimo ideju. Ko bude u kontaktu sa agentom A1 za KN Duo pakete da se raspita za ponudu tj koliki popust moze da se izvuce. Mnogo bolje nego da nas 10 juri broj pa da se raspituje.

Edit: kasno sam video tabelu za KN. Mene interesuje Duo. Kako cene, tako i iskustva.

Mislim da isto važi 25% i za bežične duo pakete, pitam agenta da mi javi pa pravim tabelu 😃
Mada tv nije ok kod njih, jer smaraju zbog blokiranja bristupa kod ručno podešenog DNS-a.
Bolje da ti neko da login podatke za bilo koji drugi app tv, a da kod A1 imaš solo net

Ali je inace ok, dokle god ne diram DNS?
Da li Iris radi na A1 KN?

Tako je, svi domaći tv app nalozi ti rade na A1 internetu.
Ja sam ortaku podesio ručno na 5G modemu adguard DNS da mu blokira sve reklame, a uporedo koristi eon, iris i move na Mi sticku. Sve mu radi top

Ozbiljno povećanje, ali zato Jetel i dalje drži najniži paket na 1.800 dinara sa svega 200GB ograničenog interneta, nakon čije potrošnje isključuju net do kupovine dodatka (nemaju ni 2Mbps flat)...

Planiram prelazak na A1 5G Kućni net sad kad mi istekne ugovor. Ako ima neki agent na temi neka se javi u PP, ili neka mi neko od članova pošalje kontakt ako ima. Živeli

5G Kućni Net Duo poskupeo sa 2500 na 3500 din. Izgleda da nisu očekivali toliko interesovanje, pa sad planiraju to da naplate

Duo Plus je bio 3499, preko agenta uzet za 2611,75, sad je taj paket 4499

5G Kućni Net Duo poskupeo sa 2500 na 3500 din. Izgleda da nisu očekivali toliko interesovanje, pa sad planiraju to da naplate
Vrv samo daju na mestima gde zaista može da se ostvari, a imajući u vidu cene takve opcije čistog interneta sa tim brzinama kod konkurenata, po staroj ceni ispada da je TV džabe, a ni ovako nije skupo

Ja sam kontaktirao agenta..Nema nikakav popust za sad...Ako nemaš 5g pokrivenost ne može da se uzme paket sa TV om...Može samo solo 4g net..

A1 agent mi je javio da može 25% i na 5G duo pakete, krajnje cene sa 25% i e-računom:
5G duo 300/50 = 2612 din
5G duo 600/100 = 3362 din

Navedeš samo neku lokaciju koja ima 5G iako kod tebe na lokaciji nema 5G

Nazad
Vrh Dno