mtopic
Slavan
- Učlanjen(a)
- 21.08.2008
- Poena
- 330
Samostalno. Do RATELA nisam stigao.Uz pomoć Ratela ili samostalno?
Samostalno. Do RATELA nisam stigao.Uz pomoć Ratela ili samostalno?
Da zivis u prcvari ko ja gde ni jedan 4g signal ne valja, a imas samo adsl od 10mbps bilo bi ti sve jasnoPolako narode, đe gori, biće 5g-a, tek je počelo
Nije vam valjda samo to falilo u životu
Jesam, i kako oni tvrde ne moze nista da se mesa, jer su navodno dve razlicite tehnologije (iako to nema puno smisla, sve sto je vezano za 5G vazi samo za 5G pakete, i to npr, ne mozes da uzmes 5G KN i da se prebacis na 5GKN Duo, mozes samo sa slabijeg da predjes na jaci ali u istoj ponudi, tipa sa 5G KN duo na 5G KN duo Plus. Ovo mi se prvi put desilo da neko ne zeli da mi uzme novac nego odbija buduceg korisnika.Da li si pitao da li bi ti dali 4G i tv po istoj ceni kao i ovi 5G duo paketi? I da li bi dobio i tv box?
Tv paketi važe samo za 5gDa li si pitao da li bi ti dali 4G i tv po istoj ceni kao i ovi 5G duo paketi? I da li bi dobio i tv box?
Meni se isto desilo.Ovo mi se prvi put desilo da neko ne zeli da mi uzme novac nego odbija buduceg korisnika.
Nije ni meni bas najjasnije. Ja sam imao u planu da uzmem 5G KN samo zbog toga sto se dobija mnooogo bolji ruter, jer vidim da se ljudi zlopate sa onim koji ide u 4G KN, a bila bin win win situacija jer ne bih morao dodatno da dajem novac za bolji ruter.Ja ne razumem… 🙂 mogu da uzmem posebno 4G KN i posebno Xplore Tv koji izadju 3500din… bez box tv-a
A ovaj 5G KN Duo izadje 2500 sa jednim box tv.
Samo kažem bilo bi dobro da daju i onu prvu varijantu za ovu cenu od 2500… ne treba mi 5G, ali mi znači niža cena i bar jedan taj box tv
Probaj izaci napolje ili na prozori ili negde gde ima mesta za antenu vidi sa telefonom da li popravlja brzinu. Ako telefon ostvaruje brze modulacije. Verovatno ce ti i antena pomoci. Ako nemas neke benefite od jaceg signala onda je antena diskutabilna.Pitao sam danas prodavca ove antene da li ću imati bolju brzinu sa njenom primenom a on mi odgovorio ovako.
"Ovaj proizvod samo pomaže ruteru da bolje prima signale. Ne mijenja brzinu interneta."
Pa meni je logično da ako ima bolji signal da će i brzina biti bolja ali. Ima li neko iskustva sa nekim sličnim antenama?
A jesi li gledao kad udjes na 192.168.1.1 ili 192.168.0.1 koji ti je signal u donjem desnom uglu na glavnoj straniciProbaj izaci napolje ili na prozori ili negde gde ima mesta za antenu vidi sa telefonom da li popravlja brzinu. Ako telefon ostvaruje brze modulacije. Verovatno ce ti i antena pomoci. Ako nemas neke benefite od jaceg signala onda je antena diskutabilna.
Naravno da je 5G net+tv jeftiniji od 4G net + posebno TV.Ja ne razumem… 🙂 mogu da uzmem posebno 4G KN i posebno Xplore Tv koji izadju 3500din… bez box tv-a
A ovaj 5G KN Duo izadje 2500 sa jednim box tv.
Po meni bolje od sumnjivih kineza za iste pare.Pitao sam danas prodavca ove antene da li ću imati bolju brzinu sa njenom primenom a on mi odgovorio ovako.
"Ovaj proizvod samo pomaže ruteru da bolje prima signale. Ne mijenja brzinu interneta."
Pa meni je logično da ako ima bolji signal da će i brzina biti bolja ali. Ima li neko iskustva sa nekim sličnim antenama?
Ja nisam našao da je 5G ruter koji nude i 4G+. Deluje kao obični 5G/4G ruter. Ne verujem da je mnogo bolji od drugih 4G rutera, ako je takoJa sam imao u planu da uzmem 5G KN samo zbog toga sto se dobija mnooogo bolji ruter, jer vidim da se ljudi zlopate sa onim koji ide u 4G KN
6mbit konstantnog protoka uveče je mnogo za 4g mrežu.6mbit na 100mbit paketu.
Mislim da jeste, jer vidim da su ljudi pisali da uz 5G KN dobija Tp-Link NX520, a on bi lagano trebalo da radi i na 5G i na 4G+/4G, jedino sto ne znam da li ga sofwerski zakljucaju da radi samo na 5G, nijedan od radnika to nije hteo da mi kaze, samo su tvrdili da posto je 5G ruter da ce raditi samo na 5G mrezi, za 4G ne mogu nista da garantuju.Ja nisam našao da je 5G ruter koji nude i 4G+. Deluje kao obični 5G/4G ruter. Ne verujem da je mnogo bolji od drugih 4G rutera, ako je tako
To kažem, nisam video da NX520 ima deklarisano 4G+. A sigurno je da ne zaključavaju softverski na 5G. I na 4G ruterima koje dobijamo možeš da se spustiš i hvataš 2G, 3G, niko ti ne brani. A druga stvar je da se oni time ne bi ni bavili. Treće je da naravno da ne garantuju za 4G jer je 5G paket u pitanju, i baš ih briga.Mislim da jeste, jer vidim da su ljudi pisali da uz 5G KN dobija Tp-Link NX520, a on bi lagano trebalo da radi i na 5G i na 4G+/4G, jedino sto ne znam da li ga sofwerski zakljucaju da radi samo na 5G, nijedan od radnika to nije hteo da mi kaze, samo su tvrdili da posto je 5G ruter da ce raditi samo na 5G mrezi, za 4G ne mogu nista da garantuju.
Postoji minimum projektovane brzine koji je oko 25Mbps, to i stoji na sajtu vezano za A1 KN. Ta projektovana minimalna brzina se zasniva na pretpostavci da korisnici na istom sektoru neće baš svi u isto vreme da koriste internet. Pretpostavka je da dobar deo vremena korisnik ne prenosi velike količine podataka.Mislim da se tu nešto ne slaže. Znači, nevezano za tv, jednovremeno 30 korisnika n a jednoj baznoj stanici mogu imati max 6-7mbit?
Stoji da treb aići na 5G, ali ako su pustili 30 korisnika na nućni net na toj bs, verovatno postoji i neki minimum projektovane brzine po korisniku koji je veći od 6-7mbit.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari