D
Deleted member 46590
Guest
Moram da proverim ovaj novi ugovor, izgleda da su mi utrapili L Max umesto XL paketa, nikako da pređe 10Mbps.
Tako je bilo i kod mene na starom xl sa punom brzinom na netgear ac810s islo do 120 na zatvorenom a na otvorenom preko 280 kacio sam ss davno za 280/10 kad izvukao sa netgear ac810s.Evo sad sam ukucao i nisam dobio poboljšanje. Brzine su uglavnom ovakve. XXL paketPogledajte prilog 379793
Evo sad sam ukucao i nisam dobio poboljšanje. Brzine su uglavnom ovakve. XXL paket
Pogledajte prilog 379793
Video sam danas na toj kuci antenu. Pretpostavljam da A1 placa vlasniku kuce neku nadoknadu za to. I kako u opste dodjes do toga da ti ponude da stave antenu kod tebe na kucu? Da li tu ima neke opasnosti od nekog oblika zracenja kada ti je antena na kuci?nije to antena mobilne telefonije
Kad prođeš pored Svetosavske 64, pogledaj krov te kuće
Pisaću ti privatno da ne idemo previše offtopicVideo sam danas na toj kuci antenu. Pretpostavljam da A1 placa vlasniku kuce neku nadoknadu za to. I kako u opste dodjes do toga da ti ponude da stave antenu kod tebe na kucu? Da li tu ima neke opasnosti od nekog oblika zracenja kada ti je antena na kuci?
edit: izvinjavam se za off, cisto me zanimalo ovo.
Nema 4g modem u sebi vec mora kacenje na usb bolje juri b525 na kp ili B535 preko terenskog agenta kad uzimas novi ugovor.Odgovorio sam ti u inbox detaljnije.Ima li neko isustva ili makar mislljenje o ovom uredjaju https://www.bcgroup-online.com/mrezna-oprema/tplink-3g\4g-wi_fi-n-ruter-2xeksterna-antena-tl_mr3420-13017 ?
Jeftin je, ne ocekujem da je sjajan. Da li bih dobio brzi internet u odnosu na Vipov Zte modem?
A što ne koristis AP mode ako imas oba modema? Pretpostavljam da ima wan/lan podešavanje. I iskoristis benefite oba rutera?Isključio sam 5. Radi samo na 2.4. Tamo gde je zte imao pokrivenost wifi-jem, ovaj nema.
Ako je neko koristio oba modema, neka napiše utiske.
Da, stavis Huawei gde ti je najjbolji signal za mobilni.Ne znam kako to funkciiniše. Povežem ih kablom?
Meni su juce nudili 400 gb za 1300 din. A ovaj drugi l je 1150. Sutra ce doci i uzecu ovaj od 400 gb.Kućni net možeš šetati svuda po Srbiji, bez da vipu moraš da javljaš svaku promenu adresa.
XL paket ispadne ukupno 1150 din preko terenskog agenta koji ti daje i besplatni 4G+ modem kojeg nema na sajtu i vip da ne nudi zvanično.
Što se tiče tog android box-a koji si pomenuo, svaki uređaj možeš povezati na ovaj internet mrežnim kablom ili preko wi-fi mreže.
Bitno je samo šta zapravo želiš da radiš s tim android tanix boxom koji bi ti bio povezan na vipov kućni net.
Pa gledanje filmova ne skidam filmove .gledanje tv kanala, surfovanje , po neka slabija igrica tipa emulatori. To je to.ovaj drugi od 1150 ima 200 gb net a1Kućni net možeš šetati svuda po Srbiji, bez da vipu moraš da javljaš svaku promenu adresa.
XL paket ispadne ukupno 1150 din preko terenskog agenta koji ti daje i besplatni 4G+ modem kojeg nema na sajtu i vip da ne nudi zvanično.
Što se tiče tog android box-a koji si pomenuo, svaki uređaj možeš povezati na ovaj internet mrežnim kablom ili preko wi-fi mreže.
Bitno je samo šta zapravo želiš da radiš s tim android tanix boxom koji bi ti bio povezan na vipov kućni net.
Otkud ta ponuda? Ko ti je nudio?Meni su juce nudili 400 gb za 1300 din.
Ovi operateri koji dolaze u kucu. Neides u poslovnicu. Javili su mi se sa nekog broja.Otkud ta ponuda? Ko ti je nudio?
Pa ja vec ima 150 gb net njihov. I nepotrosim toliko uvek ostane doduse gledam sve to preko tableta. Ili telefona velikog. You tube, filmovi itd ,poneka igrica. Sto pa tih 400 necu imati gde da istrosim. Da li preko tv vise skida nego preko telefona.ne znam dal će tebi onda biti dovoljan i najveći XXL ...
Hocu reci njigovi agenti serviseri. Ja sam kontaktirao preko nekog cata emaila u a1 i oni nisu odmah odgovorili vec mi se juce javio neki njihov lik i to ponudio. A ok je ponuda.Otkud ta ponuda? Ko ti je nudio?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari