Šta je novo?

[A1] Kucni net

@Sync

Ne može. Pri obnovi ugovora ti ne daju novi ruter, već samo produžuju garanciju za dve godine na već postojeći ruter. Ako hoćeš Huawei, moraš da potpišeš NOVI ugovor. [emoji106]

@Sync

Ne može. Pri obnovi ugovora ti ne daju novi ruter, već samo produžuju garanciju za dve godine na već postojeći ruter. Ako hoćeš Huawei, moraš da potpišeš NOVI ugovor. [emoji106]
Tako ću onda morati i da uradim.
Hvala [emoji106]

Raskini ugovor pre nego što istekne inače će stari da bude aktivan još mesec dana i moraćeš da platiš i za to.

Ako neko hoce da prodaje ruter samo, cimnite me. Nebitno mi je koji, ni GbE ni 5GHz mi ne znace iskreno.

Vidi na KP ove Telenorove rutere, ima ih za malo para sad jer je egzodus ka VIPu trenutno.

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Ispraticu i to, ali nije mi hitno, pa cemo prvo ovde :)

Moze i MiFi, ali mora biti stalno ukljucen ionako.

Imam ja mifi, u junu 2018. sam ga uzeo preko vipa vikend.
Treba 10.4. da mi ugrade Sbb, pa ako sve bude ok prodao bih ga.

Ruter juce ode preko oglasa onaj zte.... da si rekao par dana ranije *mjau**mjau**mjau*....a imam mifi ali 3g ako ti nesto znaci....

Послато са Mi A2 уз помоћ Тапатока

Jel ima neko kome neki KN ističe za mesec ili dva? Preuzeo bih ugovor, samo sim kartica mi treba, ruter neka zadrži.

Imaš “dođi i probaj”, mesec dana free sve

Sent from my iPhone using Tapatalk

1. Da li se tu prekida internet na 2 ili 12 sati?
2. Da li tu mogu da skinem i do 1 TB podataka a da privremeno ne isključe taj probni broj zbog "netipičnog" saobraćaja?
3. Kolika je realna brzina u toj tarifi?

Poslednja izmena:
Kod mene se prekidalo i vise putq dnevno... brzine variraju zavisno od mesta gde se nalazis..... ja sam u pocetku imao net i po 40mb down a pola godine pred istek UO jedva 1-2 mb/s.....
Ne znam za jedan tb fajl.... verujem ako bude dovoljno brzo da ga skines da ce moci..... pre nego sto se prekine konekcija...

Послато са Redmi 5A уз помоћ Тапатока

Na dođi i probaj se sesija kao i razgovor prekidaju na sat vremena.

Ljudi, nakon nove verzije softvera ovog novog Huawei rutera B525s-23a, nestale su opcije za ručno biranje 4G frekvencije.
Da li još neko ima ovaj problem?

Obavezno isključite automatsko ažuriranje, da se i vama ne desi ovaj problem.

ruter.png

Ljudi, nakon nove verzije softvera ovog novog Huawei rutera B525s-23a, nestale su opcije za ručno biranje 4G frekvencije.
Da li još neko ima ovaj problem?

Obavezno isključite automatsko ažuriranje, da se i vama ne desi ovaj problem.

Pogledajte prilog 268281

Prekasno, đubre špijunsko se samo ažuriralo preko noći. Isti problem... OBAVEZNO GASITE AUTO UPDATE.

Rekli su mi da u vipovoj radnji u Knez Mihalovoj radnim danima od 10 do 16h dolazi serviser iz Begrama, u kom se inače sve vipovo servisira.
Otići ću tamo direkt da on vidi o čemu se radi pošto me niko od radnika u poslovnicama ne razume. Neće da mi prihvate uređaj na servisiranje, jer sve radi super. Ali oni ne shvataju da su mi nestale opcije zbog kojih sam kupio ruter, a to je onaj padajući meni gde ručno mogu da biram LTE 800, 1800 ili 2600.

Jedna devojka se toliko pogubila da je počela da brka WiFi i 4G mobilnu mrežu, pa mi je rekla: "pa evo vidiš da ti WiFi radi na 5 GHz ida ti je 4G na auto režimu jer tako to treba".
I onda sam digao ruke od svega, pa ću u ponedeljak direkt tamo kod tog servisera, nadam se da će on razumeti šta je problem.

Jadnicko, on ocekuje da jadno placeni salterski radnici razumeju i sta je smartphone, a kamoli frekvencije 4G-a ;)

Ne moze rucno firmware nazad?

Najnovija (probematična) verzija:
Software version: 11.190.61.00.965
Web UI version: 21.100.46.00.03

Ne znam koja je bila prethodna koja nije uklonina ručne opcije za 4G

Претходна верзија:
Software version: 11.170.61.00.965
Web UI version: 21.100.34.00.03

Имаш овде 11.170.61.00.965 па скини и одради са Local Update :wave:

Ја сам погасио све опције које ми не требају одмах кад сам добио овај рутер :d

П.С.
Све радите на своју одговорност.

Poslednja izmena:
Evo sad sam učitao ovu stariju verziju što si napisao, fala ti.
Vratile su se opcije za 4G. Sad sam pogasio sve one opcije za auto-update.

Одлично...битно је да имамо опцију да се вратимо на жељену верзију.

Poslednja izmena:
Inače, evo odgovora za tarifu "dođi i probaj"

1. sesija se prekida na 2 sata, ali za sada taj prekid nisam primećivao, očigledno se brzo odmah rekonektuje.
2. Za potrošnju GB još nisu obustavili saobraćaj, pa je valjda stvarno neograničeno kao što piše u opisu paketa
3. Realna brzina tarife "dođi i probaj" je ona brzina koju bazna na kojoj sam u momentu nakačen može da razvije.
Kad uhvatim negde 4G+ i ako nema gužve, realna brzina ode i do 130ak. To je za sad max što sam zabeležio prema stranim serverima. Dakle nema ograničenja kao KN paketi.

Nazad
Vrh Dno