999 RSD do novembra, posle toga 1699. Ja sam u novembru potpisao ugovor bez uredjaja sa 12 meseci popusta na pretplatu.
Da. I ti si po tom novijem planu. Na tebe se primenjuje nova min.brzina od 5 mbs ili ne, nakon što potrrošiš 100 Gb?
999 RSD do novembra, posle toga 1699. Ja sam u novembru potpisao ugovor bez uredjaja sa 12 meseci popusta na pretplatu.
Da. I ti si po tom novijem planu. Na tebe se primenjuje nova min.brzina od 5 mbs ili ne, nakon što potrrošiš 100 Gb?
Hože lineko da preseče već jednom taj gordijev čvor pa da konačno objasni da li je 5 ili 6 mbps minimalna brzina nakon potrošenih 100 GB?!! Meni su u zadnje vreme konstantno merenja tu oko 6 mbps, e sad...?!!.
Kupi sonoff za $5 i rešio si problem
Sent from my LG-H990 using Tapatalk
Zanimljiva ideja. Hvala
@iH8Sn0w
Nisam pokusavao ka podu, ali kada se okrene na suprotnu stranu, tj. kada su lampice okrenute ka prozoru onda je za 10-ak db slabiji signal :d
Pa to mozeBilo bi isto dobro da moze automatski u neko odredjeno vreme da se ruter sam iskljuci i ukljuci....ali nema ni to![]()
Napisao sam iznad da ne bih da lepim prekoa neka crna nalenica preko?![]()
Primenjuje se ta nova minimalna brzina na moj paket. Iako su mi isprva u Call Centru rekli da nije tako, pa su me posle zvali i potvrdili priču koja mi je rečena na twitter-u, da zaista prelaskom na KN3 u ovom trenutku dobijam veći DL/UL po potrošenih 100GB.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari