Šta je novo?

[A1] Kucni net

Da. I ti si po tom novijem planu. Na tebe se primenjuje nova min.brzina od 5 mbs ili ne, nakon što potrrošiš 100 Gb?

Hože lineko da preseče već jednom taj gordijev čvor pa da konačno objasni da li je 5 ili 6 mbps minimalna brzina nakon potrošenih 100 GB?!! Meni su u zadnje vreme konstantno merenja tu oko 6 mbps, e sad...?!!.

Ako imas 6mbps, onda je 6

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Hože lineko da preseče već jednom taj gordijev čvor pa da konačno objasni da li je 5 ili 6 mbps minimalna brzina nakon potrošenih 100 GB?!! Meni su u zadnje vreme konstantno merenja tu oko 6 mbps, e sad...?!!.

Ako cemo pravo, njihovi brzine su uvek vece od deklarisane brzine paketa. Zvanicno je K.Net 3 podignut na 5 mbs i oni ti za toliko garantuju, a sve preko toga je tvoj car. Video sam da su ti iz podrske odgovorili 6 mbs, pa i nije neka greska. Veujem da ti neide ispod toga, sto je za svaku pohvalu.

Presao na Sbb, 60/4, polagao sam velike nade u Vip kućni

I ja bih vrlo rado uzeo SBB, ali bez televizije, samo net, koliko znam to i dalje nije moguće?

Iskreno ne znam, imam televiziju 10god, a net sam ugasio zbog kućnog neta. Jer sam dobio lep popust i najveci paket. Dzaba kad nije radio

Bezveze je ispalo, ipak doboro je što si dobio prevremeni raskid bez penala. Ja ću se ipak prebaciti na taj KN 3, probao sam i zadovoljan sam signalom i cenom. Meni više igra upload, a kod SBB-a bi mi za 6 Up trebalo 3000 mesečno, i to bez TV pretplate.

To si upravu, meni cak upload radio uvek 10mbps +. Download je bio problem sa Kucni net

A trenutno je i signal nikad gori na 4G only,lokacija NS Kralja Petra

Prilozi

• Signal.JPG
    Signal.JPG
    15.4 KB · Pregleda: 100
Poslednja izmena:
Puklo sve

Pre jedno sat vremena nije bilo na nekih 15 minuta ni u Sremskoj Mitrovici, ali je kao što sam napisao 15-tak minuta kasnije sve po starom OK!!!.

Proradio i ovde, čak postiže i neke nazapamćene brzine[emoji23] Znači sve u redu.
684df8e7db039613767d833963ad89f3.jpg

Bilo bi dobro kada bi u podesavanjima rutera imala opcija da se iskljuce one led lampice, dovoljna je samo ona jedna kada je ukljucen ruter, ovako nocu ono treperenje ide na zivce, a ne bih da lepim nesto preko :d

Bilo bi isto dobro da moze automatski u neko odredjeno vreme da se ruter sam iskljuci i ukljuci....ali nema ni to :D

Poslednja izmena:
Okreni ga ka podu :)

Uzeh one dve antene sa alija za ovaj njihov ruter i kad sam ih stavio signal losiji, tj. sa tipa 103-104 ode na 107-108. Gde gresim?

Kazu oni meni u poslovnici: Nemate uslova za KN3, koje bratine.

Poslednja izmena:
Mozda im mapa pokazuje tako, moze se to zaobići

https://www.mts.rs/privatni/mobilna/postpejd/tarife
Dakle Telekom za 4000 dinara mesečno uz tarifu "Soko" pruža usluge 4g interneta "neograničeno" (zapravo ograničenje je 1TB odnosno 1000 GB 4g interneta).
"*** Internet saobraćaj iz naknade za Soko tarifu ograničen je na 1.000 GB po maksimalnoj brzini u mts mreži. Ukoliko potrošite količinu od 1.000 GB, do kraja meseca možete besplatno da koristite internet, sa smanjenom brzinom protoka do 64/32 Kb/s."

Poslednja izmena:
Da. I ti si po tom novijem planu. Na tebe se primenjuje nova min.brzina od 5 mbs ili ne, nakon što potrrošiš 100 Gb?

Primenjuje se ta nova minimalna brzina na moj paket. Iako su mi isprva u Call Centru rekli da nije tako, pa su me posle zvali i potvrdili priču koja mi je rečena na twitter-u, da zaista prelaskom na KN3 u ovom trenutku dobijam veći DL/UL po potrošenih 100GB.

Primenjuje se ta nova minimalna brzina na moj paket. Iako su mi isprva u Call Centru rekli da nije tako, pa su me posle zvali i potvrdili priču koja mi je rečena na twitter-u, da zaista prelaskom na KN3 u ovom trenutku dobijam veći DL/UL po potrošenih 100GB.

P,a, normalno. Hvala ti na odgovoru.

Ne znam sta vise "tupe" oko tih novih min.brzina i usluge, uopste. Kakve razlike prave izmedju jednih i drugih, novih i starih, ovih i onih korisnika? Pa, valjda bi trebalo da svima unaprede uslugu, cim se za to steknu tehnicke mogucnosti? Svi smo mi korisnici pre svega i nista ne dobijamo za dzabe ni od Vip-a, niti od bilo kog drugog provajdera, bilo koje usluge. Cemu ovo sitnicarenje i uslovljavanje i davanje "na kasicicu" nekih malih pogodnosti? Bili smo odusevljeni ovom uslugom u startu, zbog mobilnosti, pre svega (u mom slucaju) i bili zadovoljni brzinama i strpljivo cekali poboljsanje usluge, koje su na Vip FB stranici stalno obecavali. Medjutim, ovakvo ponasanje vec pocinje da nervira, a 2/2 u danasnje vreme postaje smesna brzina, tako da cu razmisliti kad budem obnavljao ugovor, da li cu da ostanem kod Vip-a ili se okrenem konkurenciji, koja polako, ali sigurno, premasuje Vip Kucni Net.

Nazad
Vrh Dno