Šta je novo?

[A1] Kucni net

Podigli su limit na 5 mbps samo na KN3, ili važi i za ova niža dva paketa?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Baš bzvz,mogli su to podići i postojećim korisnicima koji su još pod ugovorom....

@vendigo022 Hvala.

Slažem se, mogli su.

Preći ću na KN3 svakako, isplativije mi je nego da svaki mesec doplaćujem za dodatnih 100 GB a ovo me pokriva.

Poslednja izmena:
Baš bzvz,mogli su to podići i postojećim korisnicima koji su još pod ugovorom....

Pa može da se podigne i postojećim korisnicima bez promene ugovorne obaveze, ali onima koji su korisnici Kućnog Net-a 1 i Kućnog Net-a 2, dok korisnici koji su već na Kućnom Net-u 3 to ne mogu!!! Kada se promeni tarifa sa KN 1 na KN 2 dobije se brzina od 3 mbps. Kada se promeni brzina sa KN 2 na KN 3 dobije se brzina od 5mbps. Ja sam na KN 3 i meni nije bilo omogućeno da dobijem brzinu od 5 mbps, jer ne menjam tarifu. Jedino bi mi bilo omogućeno da pređem na KN 2 i tada dobijam brzinu 3 mbps!!! Dozoljeno je menjanje tarife jedanput u toku meseca, tako da kada bi zahtevao da vratim tarifu na KN 3 to bih mogao tek početkom juna meseca, ali promotivni period traje do 31. maja (za sada) tako da se ne bih mogao vratiti na sadašnju tarifu?!! Zato sam bio primoran da napravim novi ugovor (još jedan) jer mi ta minimalna brzina nakon potrošenih 100 GB od 5 mbps izuzetno znači!!!.

Eee koja glupost. Mislim, jasno mi je, izvlače dodatni profit iz postojećih korisnika, ali svejedno je bezveze.

Samo da istekne ugovor i papa.

Eee koja glupost. Mislim, jasno mi je, izvlače dodatni profit iz postojećih korisnika, ali svejedno je bezveze.

Pa jeste i tu si u pravu!!! Ali opet kada se okrene ipak su u odnosu na konkurenciju u nekim stvarima inovativni!!! Telenor jeste povećao ograničenje na 150 GB, ali je nakon isteka ograničenja brzina 2/2, što svakako da nije dovoljno ni za šta. Ovde je ipak 5/5, što itekako znači jer na toj brzini je sve koliko-toliko komotno za funkcionalan rad!!! Brzina Upload-a bez problema ide povremeno i na 6 mbps, ali uglavnom je oko 5,5 mbps koja je za surf na net-u potpuno fluidna!!!.

Poslednja izmena:
Je li upload skida od 100 GB ili ga razdvajaju pa je on od početka neograničen pošto mu je ista brzina i po isteku 100 GB.

Ovo je mnogo dobro pitanje.
Ali verujem da i upload ulazi u prvih 100 GB.

Koliko sam primetio, upload isto pada na 2.
Pada sigurno, nego je pitanje bilo da li se odbija od ovih 100GB, ili ima zasebnu kvotu pre nego sto padne.
Nema, ulazi u tih 100GB i upload i download.

Kolki je upload na KN3 posle 100GB?
Za stare ugovore je 2/2. Ko nije bio na KN3, i predje (sa starim ili potpise novi ugovor na KN3), ima 5/5.
Ko ima ugovor na KN3 vec, mora da saceka kada moze da obnovi ugovor i tek onda moze da dobije nove brzine.

Blago tebi u pamet ako ti postenje dokazuje odvrnut upload na programu za ILEGALNU razmenu podataka

Torrent nije program za ilegalnu razmenu podataka. p2p se koristi za razmenu podataka, a to sto ga ti koristis u druge svrhe je druga prica :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

I ja takođe..Ispade da me kažnjavaju što sam uzeo najači paket!Svakog meseca im plaćam za telefon i kućni net 3 2500din..Nikad više u VIP-u!!!!

i ja od septembra 2016 plaćam paket 3, bez telefona, bez akcija svaki mesec po 1869 dinara još malo pa 2 godine...:trust::mad:

A kad si ti potpisao ugovor, zar nije bila bas nikakva akcija u toku? Od starta placas punu cenu?

Telefon sam uzeo još pre.. U avgustu ističe 2godine.1150din.mesečno..Kućni net 3 sam uzeo u januaru 2017. Promoteri su došli kod mene u kuću i bio je kao popust 40%,..1320din mesečno.. Spojili su mi tel i net u jedan račun, zato je racun 2420din..

Jel to opet pocelo nocno servisiranje kad net malo malo ne radi... Net proradi posle reseta rutera al je signal jako los 50-75%.
682654fdf51d6d3e9c902472e3ae7667.jpg

Poslednja izmena:
^ isto, ni na telefonu nisam imao signal uopšte nekih 5-10 min.
Beograd, Voždovac

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Jel to opet pocelo nocno servisiranje kad net malo malo ne radi... Net proradi posle reseta rutera al je signal jako los 50-75%.
682654fdf51d6d3e9c902472e3ae7667.jpg

TP Link MR 200 PRAVI RUTER!!! I ja ga imam takođe!!! Kod nas u Sremskoj Mitrovici nije bilo nikakvog prekidanja!!! Signal konstantno sve četiri crtice!!!.

Beograd Miljakovac 1 takođe sinoć prekid neta oko 20 min. Veza uspostavljena, ima signala ali ne i protoka. Restartovao sam konekciju par puta međutim bez uspeha, nakon toga se sama resetovala i net je proradio.

Kod mene (Avala) nestalo u toku noći i nije sam uspostavio, morao sam ponovo da se ulogujem.

Dajem im jos nekih 5 dana sansu da poprave protok na mojoj lokaciji. Sobzirom da sam imao nebrojeno opravdanih zalbi, podnecu zahtev za raskid ugovora bez naknade, jer je neupotrebljiv.

Sent from my MI MAX using Tapatalk

I ja takođe..Ispade da me kažnjavaju što sam uzeo najači paket!Svakog meseca im plaćam za telefon i kućni net 3 2500din..Nikad više u VIP-u!!!!
Ja placam 4000 rsd za dva tel i taj internet raspali

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Izgleda da su preopteretili mreže na pojedinim lokacijama. Kod mene sada jedva da stigne do 10 -12 Mbps i ispod 1Mbps upload, popodne, uveče i vikendom što znači da su uglavnom privatni korisnici. Pošto mi je ispala kartica tokom rada, mislio sam da je do toga pa su mi napravili novu ali ne pomaže. Nešto mora da se uradi potom pitanju !!!
Hajde da napravimo listu brzina (i problema) pa možda neku peticiju da napišemo. Nije fer da plaćamo Kn3 kada dobijamo Kn1. Ovako ispada čista krađa.

Nazad
Vrh Dno