Šta je novo?

[A1] Kucni net

Treba mi neki promoter za A1 mobilni net i kucni net koji daje akciju dobru uskoro istice ugovor hvala.Arandjelovac

Ako ima neki agent mts za mobilni net i kucni net koji nudi dobre uslove nek pusti poruku u pvt hvala.Grad Arandjelovac

Ovaj ZTE MF296R je preslab za moju lokaciju u Beogradu na A1 mrezi. Za vikend sam ga testirao u selu i brzina je 119/11.5, bez problema (KucniNet Plus)

za one koji imaju neku od MC888 varijanti (obican, ultra, pro), da li vam puca mreza?
Razmisljam o kupovini ZTE MC888, ali me plasi cinjenica da na netu ima dosta izjava kako puca konekcija.

… problem je ako si u zoni preopterećene bazne stanice… eksperimentiši sa traženjem neke od manje opterećenih u svojoj blizini, a ako ne pomogne samo bolji ruter pomaže… ja sam sa B628 uspeo da ‘nadjem’ još jednu BS u blizini, koja je izgleda manje opterećena… u prepodnevnim satima, ne ide do deklarisane brzine, baš varira.. ali, izgleda da su oslobodili upload i on je konstantno 30-40Mbps (?!)… da li je do agregacije ili su to svesno tako ostavili, ne znam… sa zaključanim b1+b3, mnogo bolja situacija i investicija u bolji ruter je po svemu sudeči dobra ideja…

Nemam jos MC888 pa opcija pronalazenja i kacenja na drugu BS nije opcija. Posto ovaj MF296R jedino valja kada si jedini na BS.
Veceras posle ponoci mi prebacuju mobilni paket na A1, pa cu probati da uporedim modem i telefon (4CA).

Ako neko ima MC888 (obican, pro) i voljan je da pozajmi na dan da testiram, bio bih zahvalan :)

Zadnjih par dana mi oko 21h pukne internet odjednom i moram da ga restartujem. Imam Huawei B535. Čitam na forumu da ima nekih modovanja da radi bolje pa ako može neko pojašnjenje?

Nemam jos MC888 pa opcija pronalazenja i kacenja na drugu BS nije opcija. Posto ovaj MF296R jedino valja kada si jedini na BS.
Veceras posle ponoci mi prebacuju mobilni paket na A1, pa cu probati da uporedim modem i telefon (4CA).

Ako neko ima MC888 (obican, pro) i voljan je da pozajmi na dan da testiram, bio bih zahvalan :)
Mislio sam sa trenutnim, po stanu, kući…

Zadnjih par dana mi oko 21h pukne internet odjednom i moram da ga restartujem. Imam Huawei B535. Čitam na forumu da ima nekih modovanja da radi bolje pa ako može neko pojašnjenje?
HuaCtrl (verzija 1.0.32) android app već dosta puta pominjana u ovoj temi. Zaključaj verovatno na B1+B3 bandove i srećno.
Ono što treba (ponovo) reći da i ovo ne mora skroz pomoći. Bazna stanica ti posle nekog vremena prosto isključi agregaciju (nema više 4G+)... bez obzira što si ti zaključao bandove i brzina se sroza... što opet zavisi od lokacije itd. U tom slučaju može se osvežiti agregacija tako što dodaš još jedan band da bi bazna registrovala nekakvu promenu. Recimo B7 kog A1 ne koristi uopšte ali ništa zato.

Ako tebi puca net redovno oko 21h to liči da je do bazne stanice.

Hvala, probacu ovo. Zadnjih nekoliko dana u isto vreme puca i to me nervira.

Nazad
Vrh Dno