markoni6789
Poznat
- Učlanjen(a)
- 31.10.2021
- Poena
- 35
Treba mi neki promoter za A1 mobilni net i kucni net koji daje akciju dobru uskoro istice ugovor hvala.Arandjelovac
Mislio sam sa trenutnim, po stanu, kući…Nemam jos MC888 pa opcija pronalazenja i kacenja na drugu BS nije opcija. Posto ovaj MF296R jedino valja kada si jedini na BS.
Veceras posle ponoci mi prebacuju mobilni paket na A1, pa cu probati da uporedim modem i telefon (4CA).
Ako neko ima MC888 (obican, pro) i voljan je da pozajmi na dan da testiram, bio bih zahvalan![]()
slaba vajda.. Ima jedan zid u spavacoj tu je kao bolje, ali nije to to. Pogotovu sto moram da ga raskacim sa pfsense i pc-jaMislio sam sa trenutnim, po stanu, kući…
HuaCtrl (verzija 1.0.32) android app već dosta puta pominjana u ovoj temi. Zaključaj verovatno na B1+B3 bandove i srećno.Zadnjih par dana mi oko 21h pukne internet odjednom i moram da ga restartujem. Imam Huawei B535. Čitam na forumu da ima nekih modovanja da radi bolje pa ako može neko pojašnjenje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari