Možda zato što si potrošio brzih 100GB?
Il' te ipak oterali u ćošak na pravdi Boga?
Ovo ti je kucni net, koji bi trebao da bude NEOGRANICEN, znaci nema brzi ili spori megabajti
Možda zato što si potrošio brzih 100GB?
Il' te ipak oterali u ćošak na pravdi Boga?
Ovo ti je kucni net, koji bi trebao da bude NEOGRANICEN, znaci nema brzi ili spori megabajti
Jedino so koliko vidim kod vas ne trosi mb iz paketa kad testirate brzinu na pojedine servere, a kod mene sve belezi
Ne bi trebalo uopste da ulaze rezultati za Kucni Net, jer se vidi da je sa modema, vec je Ookla valjda samo jace TELEFONE koristila kao reper. Ima negde satro opis, ali kod nas su iskljucivo 4G brzine ulazile u prosek i razmatranje, i na jacim telefonima (ne bi trebalo da su ulazili modemi, ali 3G nije ulazio u prosek).Da li i ovi neograničeni testovi u lokalu ulaze u prosek, pa se hvale rezultatima? https://www.vipmobile.rs/press-cent...la?slug=vip-ima-najbrzu-mrezu-potvrdila-ookla
Sto je zeznuto izvaditi kartcu iz rutera...
Nije sala. Ni ja nisam znao da treba da se klikne.Sto je zeznuto izvaditi kartcu iz rutera...
Ozbiljno je tesko ili neka sala na moj post?![]()
Ja sam odabrao da mi obračun bude prvog u mesecu tako da bi trebali da se gađaju. Nisam gledao na vip sajtu kolika mi je potrošnja, još nisam napravio profil.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kod vađenja kartice potrebno je prvo ugurati unutra da klikne i izađe malo napolje. I posle ovog ne ide lako, ali sa pincetom izađe bez problema.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari