retrospektiva
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 02.04.2014
- Poena
- 180
Ja promenio u guglov DNS (8.8.8.8 i 8.8.4.4) i proradilo odmah.
Posle zahteva za raskid ugovora (prošle 2 god), zvali me da nude 10% popusta na pretplatu ili dodatnih 50GB mesečno za produženje ugovora.
Sada nemaju huawei rutere, vec samo zte. ZTE MF283U uz kucni net i ZTE MF927u4 uz Postpaid.
Preuzmi ponudu do kraja januara 2020. kako bi uživao u dodatnih 25GB internet saobraćaja i podelio praznične trenutke.
B525s-23a je dobar jer ima 4G+ modem. sto znaci da moze dve frekvencije da kombinuje u isto vreme. Ako uzmes najveci kucni net paket, mozes da ostvaris veliki download ukoliko si blizu 4G+ antene koja nije puno zagusena (teorija je 225 Mb/s za download).
Takodje, prednost ovog rutera je sto ima WiFi na 5 GHz koji moze celu max download brzinu da ti dostavi bezicno u odnosu na obican wifi na 2,4 GHZ koji ne moze.
Za backup net ok... Meni sluzi kao main... Karticu uvek mozes da izvadis i stavis u telefon ako ides negde za vikend i tako to...
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Ja sam koristio u telefonu kao drugu karticu i nista. Sto bi njih zanimala mac adresa sa koje koristis. Cak sam i pitao kada sam potpisivao ugovor i rekli da mogu.
Ne znam zasto ne uzmes srednji paket ili najmanji, zasto biras najveci? Na sta olaniras mesecno da potrosis 200gb?
I ovako kada potrosis ti smanje samo protok...
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Probao sam i to, postavio na 4g only, ali nista bolje..
Sve sto je moglo od wifi da se menja, menjao sam, nista bolje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari