Šta je novo?

A1 aplikacija

O5edi

Poznat
Učlanjen(a)
02.09.2023
Poena
25
Da li neko ima rešenje za A1 aplikaciju, ne radi preko kućne i mobilne mreže. Jedino se pokreće kada je telefon povezan na drugi WiFi ili na hot spot preko drugog telefona. Da napomenem, isto se dešava sa Xplore aplikacijom.

možda je do tvog 📱?

Код мене А1 апп неће да учита профил преко А1 кућног нета, само се покрене и закуца на учитавању док кад пребацим на ЛТЕ од самог А1 припејда онда ради апп... 🤷‍♂️

Код мене А1 апп неће да учита профил преко А1 кућног нета, само се покрене и закуца на учитавању док кад пребацим на ЛТЕ од самог А1 припејда онда ради апп... 🤷‍♂️
Barem nešto, kod mene ni jedno ni drugo.

DNS mora da bude ugašen u svakom slučaju ako pristupaš preko A1 interneta (bilo mobilni, bilo optika), pogledaj da još nešto nisi čačkao sa mrežnim podešavanjema. I obavezno restartuj aplikacije nakon gašenja DNS-a.

DNS mora da bude ugašen u svakom slučaju ako pristupaš preko A1 interneta (bilo mobilni, bilo optika), pogledaj da još nešto nisi čačkao sa mrežnim podešavanjema. I obavezno restartuj aplikacije nakon gašenja DNS-a.
Restartovao aplikacije, telefon, isto ne rade.
Ništa nije menjao u podešavanjima, ios je siromašan sa opcijama za to.

Da nisi kojim slučajem i na ruter ubacio private dns, ne znam šta bi još moglo da bude, jer u 99% slučajeva DNS i VPN budu problem.

Nisi jedini. Od relativno skoro ne radi sa potrošenim megabajtima. Moraš da imaš regularni internet saobraćaj ili preko WiFi. Alternativno, pošalji ? na 1260 za upit stanja.

Nisi jedini. Od relativno skoro ne radi sa potrošenim megabajtima. Moraš da imaš regularni internet saobraćaj ili preko WiFi. Alternativno, pošalji ? na 1260 za upit stanja.
Ostalo mi je 96GB, ne rade ni preko LTE ni preko wifi. U zgradi imam MTS poslovicu i imaji otvorenu mrežu, preko nje sve radi. Totalno ludilo.

• Like
Reagovanja: uji
Onda me ne bi čudilo da sa mobilnog hotspota dozvoli ulazak u Moj A1, a sa LTE veze jok. Ne znam stvarno šta da mislim. Haos!

Interesantno, i ja sam na zatvorenom ekosistemu ko ios. Ne dozvoljava ni Huawei vise otključavanje bootloadera.... Ali barem rade aplikacije.
Meni ne radi VOLTE zbog A1 nekompatibilnosti... I sad sam ko 2000ih na gsmu dok razgovaram.
A jesi probbao na drugom telefonu? Mislim preko istog interneta da probas sa drugim telefonom

Interesantno, i ja sam na zatvorenom ekosistemu ko ios. Ne dozvoljava ni Huawei vise otključavanje bootloadera.... Ali barem rade aplikacije.
Meni ne radi VOLTE zbog A1 nekompatibilnosti... I sad sam ko 2000ih na gsmu dok razgovaram.
A jesi probbao na drugom telefonu? Mislim preko istog interneta da probas sa drugim telefonom
Nisam probao, da se nadam da će ažurirati aplikaciju.

Meni xolore nije hteo da radi na A1 kucnom netu (ovom novom) zbog adgard dns-a. Sama A1 aplikacija nije htela da radi dok ih nisam smarao pozivima pa su mi resili to. Doduse Android telefon je u pitanju RN13.

ne secam se za android dal mi app radila sa ad away vpn ali na ios sa adguard dns moram da ugasim dns pa da ugasim i opet upalim app da bi proradila

Na službenom telefonu, android, MTS mreža, ulogujem se na aplikaciju, sve radi normalno. Hot spot sa njega na privatni telefon aplikacije rade, drugi wifi opet rade. Kao da su zaključali svoju mrežu i kućni wifi. Verovatno štede na programerima, zato se i ovo dešava.

Vrh Dno