Iphone 14 plusmožda je do tvog 📱?
Barem nešto, kod mene ni jedno ni drugo.Код мене А1 апп неће да учита профил преко А1 кућног нета, само се покрене и закуца на учитавању док кад пребацим на ЛТЕ од самог А1 припејда онда ради апп... 🤷♂️
VPN, neImaš li nekakav VPN ili custom DNS upaljen.
Restartovao aplikacije, telefon, isto ne rade.DNS mora da bude ugašen u svakom slučaju ako pristupaš preko A1 interneta (bilo mobilni, bilo optika), pogledaj da još nešto nisi čačkao sa mrežnim podešavanjema. I obavezno restartuj aplikacije nakon gašenja DNS-a.
Iskljuci private DNS.Da li neko ima rešenje za A1 aplikaciju, ne radi preko kućne i mobilne mreže. Jedino se pokreće kada je telefon povezan na drugi WiFi ili na hot spot preko drugog telefona. Da napomenem, isto se dešava sa Xplore aplikacijom.
Isključen jeIskljuci private DNS.
Ne, ništa nije menjano u podešavanjima, telefona i rutera.Da nisi kojim slučajem i na ruter ubacio private dns, ne znam šta bi još moglo da bude, jer u 99% slučajeva DNS i VPN budu problem.
Ostalo mi je 96GB, ne rade ni preko LTE ni preko wifi. U zgradi imam MTS poslovicu i imaji otvorenu mrežu, preko nje sve radi. Totalno ludilo.Nisi jedini. Od relativno skoro ne radi sa potrošenim megabajtima. Moraš da imaš regularni internet saobraćaj ili preko WiFi. Alternativno, pošalji ? na 1260 za upit stanja.
A da probas da obrises i instaliras ponovo mozda si dozvole nesto zeznuo.Ostalo mi je 96GB, ne rade ni preko LTE ni preko wifi. U zgradi imam MTS poslovicu i imaji otvorenu mrežu, preko nje sve radi. Totalno ludilo.
Više puta probao, restartovao telefon, i opet ne rade aplikacije.A da probas da obrises i instaliras ponovo mozda si dozvole nesto zeznuo.
Nisam probao, da se nadam da će ažurirati aplikaciju.Interesantno, i ja sam na zatvorenom ekosistemu ko ios. Ne dozvoljava ni Huawei vise otključavanje bootloadera.... Ali barem rade aplikacije.
Meni ne radi VOLTE zbog A1 nekompatibilnosti... I sad sam ko 2000ih na gsmu dok razgovaram.
A jesi probbao na drugom telefonu? Mislim preko istog interneta da probas sa drugim telefonom
Kod mene ništa ne pomaže, zvaću A1.ne secam se za android dal mi app radila sa ad away vpn ali na ios sa adguard dns moram da ugasim dns pa da ugasim i opet upalim app da bi proradila
Proradilo, na LTE mi sada rade obe aplikacije.Ovo je sam A1 naveo kao troubelshoot na svom sajtu, tako da kapiram da vrlo dobro znaju da imaju problem.
Pogledajte prilog 504501
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari