Šta je novo?

A1 Alpha 20 5029Y(TCL/Alcatel)

Zekovic

Slavan
Učlanjen(a)
29.06.2017
Poena
225
Uzeo sam ovaj telefon https://a1.rs/privatni/device/a1_alpha_20?selected_tariff=SPO_SRPP3M preko Aida64 sam otkrio da se radi o TCL/Alcatel modelu , zanimaju me prednosti i mane ovog telefona , osim sto je ekran 720P i Micro USB je sto smesno u 2021 godini s obzirom da ima 4GB i 128GB , zaleteo sam se , ova iz A1 me malo ubedjivala , zanima me da li je koristio jos neko ovaj model , koje su mu mane i prednosti? Hvala.

Procesor: Mediatek Helio P22(MT6762V) (ARM CORTEX-A53)

Graficka: PowerVR Rogue GE8320

Ploca: MT6765

Poslednja izmena:
Pored njega, imaju i A1 Alpha 20 + je u osnovi ZTE Axon 11 SE, tako da su Alpha telefoni zapravo rebrendirani telefoni. Standardna praksa kod velikih operatera tip A1, VIp i sl. Nekad su to radili i naši, sećam se Telenor Touch Plus koji je zapravo bio ZTE Blade 2 ili Vip Droid 2 koji je bio Zte Avail. Česta praksa je i da ti telefoni budu osakaćeni u odnosu na original.

A što se tvog modela tiče, za tu cenu je i dobar. Uz intarifa, izađe 12ooo din što mu je 100eu. Nov fon sa 4GB/128GB po toj ceni je xtra kupovina. Za 90% ljudi kojima kamera nije prioritet već facebook, messenger, viber, novine...best buy preko ugovora.

Nazad
Vrh Dno