Šta je novo?

A sta cemo sa vremenom?

Nexus76

Slavan
Učlanjen(a)
04.01.2005
Poena
304
To jest, sta sa sinhronizacijom XP-a (sp2) sa atomskim satovima raznih vladinih i nevladinih organizacija sirom sveta? 🙂 Pitanje u stvari glasi: da li XP sam sinhronizuje vreme sa nekim time serverom, ili uzeti neki time tool tipa atomtime?
I uostalom koji je naj naj? :,,:

Moj predlog je program: Alfa Clock v.1.81 . Inače je sasvim OK sinhronizacija iz Windows-a. 😉

Nexus76 je napisao(la):
To jest, sta sa sinhronizacijom XP-a (sp2) sa atomskim satovima raznih vladinih i nevladinih organizacija sirom sveta? 🙂 Pitanje u stvari glasi: da li XP sam sinhronizuje vreme sa nekim time serverom, ili uzeti neki time tool tipa atomtime?
I uostalom koji je naj naj? :,,:

Dupli klik na sat u systrayu pa odaberi jedan od dva ponudjena servera za automatsko azuriranje vremena...

Poslednja izmena:
delimir je napisao(la):
Dupli klik na sat u systrayu pa odaberi jedan od dva ponudjena servera za automatsko azuriranje vremena...
Pazi stvarno, kako nisam provalio tu opciju kod win sata?! :zgran:
thnx

delimir je napisao(la):
Meni uvek javlja neku gresku( iskljucen mi je Windows Update , mozda zato)
BTW. sinhronizovao sam vreme preko plug-ina u Total Commander-u,ali sat zuri 3 minuta.

Ima free malih programicica (sourceforge) tipa NetTime koji mogu da rade kao utility program (aka "klikni da sinhronizujes vreme" ), a mogu i kao servis - podesis ih da pokusaju da sinhronizuju chuku svakih nekoliko sati recimo, a posto su stvarno minijaturni, ni ne osetis ih na svu tu gomilu RAMa.

Nazad
Vrh Dno